- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Objektívek topikja
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
válasz cocka #135560 üzenetére
Off-ba raktam, mert nem tudom mi fér bele a topikba, ennyi nem kell túlgondolni.
Számodra, meg amúgy aki Magyarországon lakik kb tökimdegy mi van az Y kábel végén, első lépés levágni és egy RJ11-et tenni rá, vagy csinálni egy kábelt hozzá. A korábbi hsz-emben linkelt oldalon ott van amúgy a bekötés is. De itt a kép. A Fritzboxba menő RJ45 középső két ere a DSL, mellette lévő 2 meg az analóg telefonvonal. Legegyszerűbb elvágni vagy egy lan vagy egy telefonkábelt és a másik dugót meg rápréselni a bekötés szerint."És akkor min pihen a készülék? Csak úgy lehajintjuk az asztalra? A cucc mellesleg tölti is a készülék akkuját, gondolom ezt a Fritzed nem tudja."
Nyilván tölteni nem tudja, de nem minden dect telefon bölcsője egyben dect bázisállomás is... vannak olyanok, ahol 1 bázisállomás van és külön van csak töltős telefon. Nekem ilyen van Fritz-hez csatlakoztatva."ez kissé ilyen ágyúval verébre megoldás, mivel router funkciókra abszolút semmi szükség"
Nyilván nem kötelező ezt használni, én leírtam mint opciót. Nyilván nem ezért vettem ilyen routert... Sok más funkcióját (is) használom többek között okos termosztatikus radiátorszelepet vezérel, hozzá kötött HDD-t NAS-ként megosztja, nyomtató szerver (usb-s nyomtató), VPN szerver, stb...
Egyébként használtan néha ki lehet fogni pár ezer Ft-ért, meg lomisoknál is sokszor felbukkan akik németből hoznak cuccokat. Az első ADSL modemes Fritzet (3170) kb. 2k-ért vettem a lomisnál. Pár évvel ezelőttig az is ment mint nyomtató szerverDe nem ragozom tovább a témát, ha érdekel a Fritzek lelki világa, tudása ott a Gugli, rengeteg külföldi fórumon foglalkoznak vele. És nem mellesleg a használati utasítása is meg van írva normálisan, mindent meg lehet találni.
Nyilván a te problémádra önmagában egy ilyen router sok, én mint _opció_ írtam. Ha meg csak ilyen telefon átlövő cucc kell, hát keress, biztos találsz. Én nem foglalkozok vele, mert nincs rá szükségem. Mint írtam, a Fritzre sincs analóg vonal kötve, csak a családban lévők vannak összekapcsolva ingyenes "belső" hívásra. De volt egy időszak, amikor szülőknél volt vezetékes teló, és ment a lent ismertetett módszerrel másik routerről is a hívás, meg az app is csörgött wifi-n keresztül, meg VPN-en is.
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest