- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple notebookok
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz DefJamHUN #135347 üzenetére
ÁSZF arhívum vagy számláid... (talán... ha mérvadó...)
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
pumukligyar
friss újonc
Sziasztok!
Próbáltam visszaolvasni, de nem találtam ilyen kérdést.
TG3442DE routerem van. Szeretnék "szuper wifi"-t, mert gyenge a wifi, a kertben már nem igazán működik. Bérelni havi sok pénzért nem szeretnék. Meglehet ezt a kütyüt venni valahol, vagy más kütyüvel szinkronizálható?
Köszönöm
-
boborján2
aktív tag
válasz roger92 #135351 üzenetére
Csak kíváncsiságból...
Nem vodafone koaxon ,hogy akarsz és miért egy zárt rendszerű vodafone media boxal csatornát találni?
Kereséskor feltételezem ,hogy a koaxról várja a hálózati azonosítót és egyéb infókat ,amiről tudja a box ,hogy "otthon" van a saját hálózatán és milyen frekin keressen. Már itt elbukhat a dolog, illetve ha még talál is valamit idegen hálózaton az a véletlen műve ,annak a működésére semmi garancia nincs.
Ettől függetlenül ,hogy mi alapjan lan vagy koax egy box és miért nem szabadon felcserélhető azt még valahol értem is. De ennek a dolognak a működési mechanizmusára kíváncsi lennék.
Még esetleg azt tudom elképzelni ,hogy a szofterben előre meg van neki mondva ,hogy melyik legyen és serial szám alapján mindenki olyat kap ami a végponthoz kell. (Csak lan , vagy koax)
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
roger92
tag
válasz boborján2 #135356 üzenetére
A válasz roppant egyszerű.
A srác végzett egy gyári beállítást és koax nélkül harmadik próbálkozásra a netes adásokat hozta be. Neki működött a leírás alapján. Nekem nem.
Na, most én is így szerettem volna.
Mivel külföldön vagyok, nem tudom most rádugni az otthoni hálózatra. Ahhoz haza kell vinnem a boxot.Korábban úgy működött, hogy vannak egyes napok amikor csak koaxos adást kér, van amikor az összes netes.
-
cocka
veterán
válasz boborján2 #135356 üzenetére
mi alapjan lan vagy koax egy box és miért nem szabadon felcserélhető azt még valahol értem is. De ennek a dolognak a működési mechanizmusára kíváncsi lennék.
Na, arra én is!
a szofterben előre meg van neki mondva ,hogy melyik legyen és serial szám alapján mindenki olyat kap ami a végponthoz kell. (Csak lan , vagy koax)
Tehát pl. cigamnak eddig koax kellett, most meg már hirtelen LAN?
Mondjuk az tuti, hogy a szoftverhez köze van. Csak annyi minden NEM állítható a szoftverben, hogy egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ne legyen legalább valami szervizmenü, ahol ez simán átállítható. -
boborján2
aktív tag
válasz cocka #135358 üzenetére
Természetesen nem az alap user által elérhető menüre értettem ezt a beállítást.
De valami akkor is megmondja szoftverben hogy mi történjen. Nálam kihozta a szerelő lan -ra dugta és tökéletesen működött. Nem volt semmi trükk. Sajnálom hogy erre nem kérdeztem rá.Hogy a kollégánál mi a helyzet azt nem tudom.
De ha koaxról lanra kell tenni hivatalosan és nem működik , akkor azt azért egy szerelő nyilván megoldja neki 2 perc alatt.Nem követtem a történetét miért kell átállnia.
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
válasz boborján2 #135360 üzenetére
A szerelő sem oldja meg, mert egy központi nyilvántartás alapján dől el, hogy milyen beállítás csomagot kap az eszköz (antennás vagy lan-os).
Viszont át lehet verni az eszközt, hogy antenna helyett lan-ról vegye a streamet.
A szerelő sem fog órákig ezzel játszani.Vagy nem is tud róla, vagy nincs annyi ideje.De az biztos, hogy nem két percFreeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
válasz cigam #135361 üzenetére
Ja és árnyoldalai is vannak. Pl. egy központi streamet kapsz, nincsenek benne a helyi tv-k, és vállalhatatlanul hosszú (több perc!) mire induláskor eltűnik a "Kérjük várj ..." felirat, és elindul a lejátszás.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
raverke
tag
Sziasztok!
En továbbra is a vodafobe tv app-al szenvedek.
Samsung telefonon es ipad 2022 tableten gond nelkul mukodik. Maga a screen mirror is megy, de amikor egy musot le akarok jatszani az ipad-rol az LG uq8100lb tv-re, akkor azt irja ki, hogy : A lejatszashoz kerjuk kaocsold ki a kepernyokep rogziteset(mt1550)A beallitasokban a kepernyoido/tartalmi es adatvedelmi szolgaltatasok/aruhazi,webes,siri es game center tartalmak alatt a kepernyofelvetel tiltva van, ujra lett inditva az ipad es a vodafone tv is ujra lett telepitve. Minden a legfrissebb. Ios 17.5.1, vodafone tv 2.0.11.
Valakinek van otlete mi lehet a problema?
-
kezo0
addikt
válasz raverke #135363 üzenetére
Az appot arra tervezték, hogy kizárólag mobil eszközön legyen nézhető. Tévéhez boxot vagy mediacardot adnak, ezekből összesen maximum 3 db-ot egy előfizetéshez. Ha valamilyen módon mégis sikerülne ezt kijátszva a mobil appot tükrözni egy tévére, az kivételes szerencse, és egyben ellentétes a Vodafone szándékaival…
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
cocka
veterán
válasz cigam #135361 üzenetére
Nálam ez nem volt "tudatos átverés". Tehát semmilyen előre megírt receptet nem követtem ahhoz, hogy átálljon.
és vállalhatatlanul hosszú (több perc!) mire induláskor eltűnik a "Kérjük várj ..." felirat, és elindul a lejátszás.
Első alkalommal vagy a további alkalmakkor? Mert előbbire már nem is emlékszem, utóbbiaknál meg sose írja ki, hogy kérjük várj. Általában azt szokta írni a "csatlakoztatva" után, hogy "ismeretlen lejátszási hiba", aztán bejön.
-
-
kezo0
addikt
OK, ezekből vegyük ki a PC-n elérhető böngészős verziót, mert itt most csak az appról volt szó, arra vonatkozott a kérdés és a válaszom is. A többi meg szerintem tényleg szerencse dolga, jó annak, akinek működik.
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
handrash
őstag
Rá kellene toldjak a bejövő koax kábelre. Olyan kábelem van aminek mindkét végén krimpelt csatlakozó van (korábban osztón volt) milyen minőségi toldó közdarabot javasoltok, és hol lehet beszerezni?
[ Szerkesztve ]
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz handrash #135371 üzenetére
Híradástechnikai vagy elektromos boltban általában kapható F toldó.
https://muholdvetel.hu/koax-csatlakozok/103-koax-f-toldo-f-csatlakozo-aljzat-aljzat.html
https://hillvalley.hu/getitems/157/rg6-f-toldo-kulsomenetes
https://antennabolt.superwebaruhaz.hu/f-toldo-t91437[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nálatok minden oké a nettel? Egyes oldalakat alig akar betölteni. Prohardver pl. jó, de főleg külföldi oldalak mint a Twitter vagy a Letterboxd nem megy.
-
JamesFinn
senior tag
Sziasztok. Egy pár napja kaptuk meg az új routert(Vodafone Router Modell TG3442), a gigabites interneteléréssel. Kábelen kb 540-580 as letöltési sebességet mértem, amivel nem is lenne baj...
Az lenne a gondom, hogy a net olyat csinál, mintha "megtorpanna" tehát tölt az oldal, az indikátor csik kb 60%nál megáll 2-3mp-ig áll, aztán megindul, és megnyitja az oldalt. Ha a tablet, vagy telefon lezárt állapotban van, és felnyitom, nem aktív a wifi, tehát jel van, viszont elérés nincs... Lassú, nehezen nyit meg pl, Instagramról atirányitott linket, videó telefonálás szaggat. Előző 500megás opciónál semmi ilyen nem volt, működött minden rendben. A routernél semmi beállítást nem változtattam, csak a jelszót, illetve a nevet változtattam meg. Mielőtt üsz-el beszélnék, illetve technikai segítséget kérnék a vodától, előtte itt is kérdezek hátha valaki tud segíteni.
Köszi a válaszokat![ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz JamesFinn #135384 üzenetére
Üdv!
Ha megírod, hogy milyenek a modem jelszint értékek meg tudjuk írni, hogy rendben vannak-e az értékek. Amennyiben leírod, hogy milyen osztóval van elosztva a koax kábel és van-e bekötve Fam/Attenuator feliratú csillapít ki tudjuk számolni, hogy milyen a bejövő jelerősség.
1270-es számon kapcsoltasd ki az ipv6-ot ha úgy sem javul a helyzet akkor állíttasd át modem üzemmódra, ilyenkor a modem szinkronizálása után első három vezetékes eszköz kap ipcímet és a modem oldala a 192.168.100.1 címen érhető el. Amennyiben modem üzemmódban stabilabb a kapcsolat és szükséged van vezeték nélküli átvitelre vegyél gigabites routert. -
balazs1956
senior tag
Sziasztok, segítség kéne.
A Galaxy S20 FE telefonon tegnapig tökéletesen ment a Vodafone TV alkalmazás.
Ma reggel óta csak a logóig jut el. Gyorsítótár törlése, app letörlés, újratelepítés megvolt, de továbbra se megy.
Mit tudok még megpróbálni?Segítségeteket előre is köszönöm szépen
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz balazs1956 #135386 üzenetére
Szia!
Amennyiben a modem oldalán nem találod a modem üzemmódot 1270-es számon kapcsoltasd ki az ipv6-ot.
Ha megírod, hogy milyenek a modem jelszint értékek meg tudjuk írni, hogy rendben vannak-e az értékek.[ Szerkesztve ]
-
JamesFinn
senior tag
válasz kabelmania27 #135385 üzenetére
-
handrash
őstag
válasz kabelmania27 #135372 üzenetére
Köszi, az F toldót ismerem, mert kamerázom is. 😊 Végülis levághatom a két krimpelt csatlakozót, csak gondoltam létezik valami toldó közéjük...
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
balazs1956
senior tag
válasz kabelmania27 #135387 üzenetére
Betelefonáltam, tudnak a problémáról javítják.
A másik, meg hogy a My Vodafone alkalmazás felhasználónevemet önkényesen megváltoztatták (persze ők sosem csinálnak ilyet)
Amatőr síngörbítő brigád -
cintula187
addikt
válasz kabelmania27 #135387 üzenetére
Nálam is gond van. Pingelve pl. Google.com ot vagy index.hu -t ipv6 os ip-t old fel. Csak központilag lehet / érdemes kikapcsoltatni?
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
kopeter1982
csendes tag
válasz cintula187 #135392 üzenetére
Én kb. 2 napja (de tegnap mar biztosan) vettem észre: Viberen küldtem képet valakinek, és otthoni Vodafone wifin nem mentek el a képek. Mellette, ill. előtte és utána a szöveges üzenetek simán, és meg is kaptam a válaszokat.
Erre ma reggel:
Lépnék be a céges VPN-be, amihez a céges telón kell egy megerősítést küldeni, erre látom, hogy nem küldi el a wifin lévő céges telefon az engedélyező megerősítést.
Szerencsére kipróbáltam, hogy a céges telót mobilnetre teszem, onnan simán ment.
És ugyanez történt egy kollégámmal ma, szintén Vodafone otthoni wifivel, másik budapesti kerületben.A vicces, hogy csak a feltöltéssel van valami, és az se minden esetben. Tehát nem az van, hogy abszolút nincs neted a wifin, alapból észre se vennéd, hogy valami nem jó.
Erre van valakinek valami ötlete?
Vagy ez is a Vodafone központi hiba része, és már javítják? -
JamesFinn
senior tag
válasz kabelmania27 #135385 üzenetére
-
cintula187
addikt
válasz kopeter1982 #135394 üzenetére
Ügyfélszogálat szerint nálam van a hiba és nem központi. KEdden jön ki kolléga. Kikapcsolatattam az ipv6 ot de még pingre azt kapok vissza publikus oldalakról.
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
kopeter1982
csendes tag
válasz cintula187 #135397 üzenetére
Majd talán változik a véleményük, ha sokan bejelentik hibára. Én is azt hittem, hogy csak nálam van gond, de ezek szerint nem.
-
JamesFinn
senior tag
válasz cintula187 #135399 üzenetére
Nekem ezt kb. 3 éve tették fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- BestBuy topik
- Autós topik
- Mozilla Firefox
- Apple notebookok