Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz kezo0 #121799 üzenetére

    Igen, azért sem értettem, hogy mi értelme volt leírni a múltkor (állítólag másik fórumból), hogy a Match4-et vki a 282 MHz-en találta meg. Helyet nem írt hozzá, így értelmetlen volt az egész. Nálam meg asszem a 658 MHz-en jelent meg, másnál meg semmi sincs ezen a frekvencián, szóval...

    De a vodkafon még egy értelmes frekvencialistát sem tud megcsinálni. Természetesen jöjj rá magadtól, hogy bizonyos frekvenciákon nem a 6900-as bitsebességgel (vagy mi az) meg 256-os QAM-mal kell keresni.

    Van ami 6900 és 64 és van ami 6000 és 64. Szóval ha eszük lenne, odaírhatnák a frekvencialista végére egy megjegyzésbe, hogy 6900 és 256 az alapbeállítás valamennyi frekvencia esetén, kivéve ezt és emezt, ahol meg a bekezdés elején említettek.

    És akkor nem lenne az, hogy az adott frekvencián annak ellenére nem találsz semmit, hogy vodkafonék megadták.

    egyes tévéken, de akár a Vodaboxon is van rá lehetőség, hogy az ember tetszőleges programhely-kiosztást állítson be magának.

    Na igen, de egy értelmes tévén variációkat állíthatsz be, azaz nem feltétlen kell az összes talált csatornának megegyeznie a sorrendbe rakhatókkal. A vodkabox meg csak permutációt kínál fel, magyarul egy adott csatornát csak áthelyezni tudsz egy másik meglévő helyére. Mivel ugye ahhoz kéne egy minimális mennyiségű tárhely, hogy egy tetszőleges csatornalistát elmenthess. De vagy nincs vagy le van korlátozva.
    Ott van a cuccon az a qrva USB port is, legalább azon keresztül le lehetne menteni a csatornasorrendet vagy a rejtett csatornákat, de még csak ez sincs!

Új hozzászólás Aktív témák