- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
No a 20-án rendelt 500-as net, 300-ról, már másnap aktiválásra került, hasít nagyon, a pingek is jobbak kicsit Ausztrália és Kanada irányába. Azon kívül tegnap jött a szerelő egy csatlakozót rakott a koax végére, valamint egy kettes elosztót oda, ahonnan jön fel a kábel. Szépen működik minden.
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
Makkok
tag
válasz kabelmania27 #108363 üzenetére
Ma jött egy email hogy elhárították a hibát. Természetesen ugyanolyan trágya mint előtte volt, semmi nem változott. Folyamatos packetloss.
God save the Screen!
-
Gubu0101
veterán
Ezt se tudtam,hogy megrendelt készüléket nem szállítanak ki,csak a szolgáltatási címre Akkor mi értelme van a szállítási cím megadásának Ráadásul úgy,hogy ahova rendeltem,az is van megadva állandó lakcímnek
Szépen fogták azt törölték a megrendelést…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
kokii
tag
7kerben 1530 óta se net se TV, nincs ütemezett karbantartás elvileg. Más is tapasztalja?
-
MODERÁTOR
-
woodworm
veterán
válasz Intruder2k5 #108508 üzenetére
Az én időmben még ott volt a kettőspont az óra és a perc között.
[ Szerkesztve ]
-
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz olloczky #108513 üzenetére
Köszi az infókat, jófajta az osztó, rendben vannak az értékek, a 786Mhz-es letöltési csatornán sok a hibás csomag. Nézd meg nem lazultak-e ki az F csatlakozók a modemnél és az osztónál.
Amennyiben a modem oldalán nem találod a modem üzemmódot ügyfélszolgálattal kapcsoltasd ki az ipv6-ot. -
ztsoft
őstag
válasz kabelmania27 #108516 üzenetére
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
olloczky
senior tag
válasz kabelmania27 #108516 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm, hogy ránéztél. Érdekes módon tegnap este óta jól működik.. ezekre szintén ránézek ma este. Azt viszont tudom, hogy ipv6-on megy. És miért lenne jó ha kikapcsoltatnám?
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
Janaboy
veterán
Van valakinek tapasztalta Tp-link Archer AX20-as routerrel?
Nemrég váltottam 1000-es netre, a gyári cucc modemként.
Most cseréltem egy Xiaomi MI 3G-s router egy Tp-link AX20-ra, viszont nem tetszik a sebesség.
A modem és a router között amúgy Cat6-os kábel van (ha jól emlékszem 3 méteres)Ha közvetlenül laptopot kötöm a modemre, akkor 700mbit a sebesség.
Ha az új routerbe kötöm, akkor kb 550mbitre csökken.
Egyszer próbáltam a mi3g-t is, akkor 700mbit jött ki, szóval olyan mintha az ax20as lefogná a forgalmat.Amúgy már a második alkalommal történt meg a sebesség növelése óta (a régi és az új routerrel is), hogy van IP címem, de mégsincs internet.
Ilyenkor a routerben kell újítani az ip címem és az oldja meg.
Ötletek, hogy mitől lehet ez?Köszi előre is.
Janaboy
-
kabelmania27
Topikgazda
Jóval kevesebb a javítható csomagok száma mint a javíthatatlanoké, a hetes és a 11-es csatornán több a hibás csomag.
olloczky: Nincsmit. Kikapcsolt ipv6-al stabilabban töltődnek be az oldalak.
Janaboy: Érdemes néha újraindítani a modemet. Modem bekapcsolás után modem üzemmódban az első három vezetékes eszközön lesz netkapcsolat, utána újra kell indítani a modemet. ITT választ fogsz kapni a routerrel kapcsolatos kérdésre.[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
olloczky
senior tag
válasz kabelmania27 #108520 üzenetére
Áhá.. ezt tapasztaltam viszont.. akkor intézem, köszi!
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
Dan-szan
senior tag
Üdv.
Az Arris boxon hol hogyan kell portot nyitni illetve modem módba állítani? A régi fehér boxnál találtam leírást, ehhez viszont nem. Próbálkoztam megoldani, de lehet összetettebb az ügy mert azt olvastam ha ilyet látok akkor viszont nat-gond van. Szóval kell a felvilágosítás.
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Dan-szan
senior tag
válasz woodworm #108523 üzenetére
A routert megszüntettem ideiglenesen most az Arris csinál mindent, a portnyitás így ok. Amint lesz időm nekiállok és újrakonfigolom az egészet.
Addigra jó lenne tisztábban látni az egész folyamatot, több olvasással (tanulással) és kevesebb kérdezéssel megúszni.
Ha le van írva valahol ennek a menete szívesen fogadom[ Szerkesztve ]
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
kezo0
addikt
A Horizon Go-ban (iOS appban és PC-s böngészőben, horizon.tv oldalon is) jelenleg az RTL Klub HD-n csak hang van, a kép helyett egy színes csíkos tesztábra látható.
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
kezo0
addikt
válasz sziszi-fuszi #108526 üzenetére
Érdekes, mert maga a tévéadás rendben van, és a Horizon Go-ban is rendben van az SD csatorna képe, csak a HD-n van ez a jelenség.
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
maki1976
tag
Tegnap hívtak vodától, h a meglévő vezetékes csomagomra (300as net, prémium TV, alap "S" telefon, 1db médiakártya, hűség nélkül jelenleg 5300Ft) kössek hűséget, ami 500as netre változna, a többi maradna mindez 5100Ft-ért. Mondtam a hölgynek, h egy kicsit gyorsabb net miatt és -200Ft miatt nem kötök hűséget velük, mert a net megbízhatatlan, amig olyat megtesznek velem, h amikor vacak a net 300helyett hetek óta 75Mbittel jön és sérelmezem, arra azt válaszolja az ügyintéző gúnyosan, h a minimum megvan, minden rendben, a hibajegyet lezártam, viszhall, addig én ilyen céggel nem kötök hűséget, mer hasonló esetben le se tudom ködbérmebtesen mondani a szolgáltatást, amig hűség van sz@rnak az előfizető fejére. Meg mondtam a hölgynek azt is, h náluk van a nagyok közül a legkevesebb HD csatorna (35db), máshol 40-45, valahol (asszem TARR) 65HD adás érhető el, meg hiányoznak csatornák (Viasat History HD, Discovery HD, hgtv, love nature HD, travellxp HD, BBC Earth HD) év végén is többet vettek el, mint adtak, nincsenek új csatik, TV csomgok. HBO pakkot eröltette, de mondtam, nem érdekel, amig az összes csati nem HD. Teljesen le volt döbbenve a véleményemen, azt gyorsan elköszönt.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz maki1976 #108533 üzenetére
Vezeték nélküli kapcsolatot nem garantálják ezért vezetékes kapcsolattal mérjél.
Mivel 75Mbitet mérsz nézd meg vezetékes kapcsolattal, hogy megvan-e a gigabites sebesség a gép és a modem között. Amennyiben megvan jelentsd be újra a problémát. Ha nem találod a modem oldalán a modem üzemmódot ügyfélszolgálattal kapcsoltasd ki az ipv6-ot. Ha megírod, hogy milyenek a modemértékek meg tudjuk írni, hogy jelszint probléma okozza-e a letöltési sebesség csökkenését.[ Szerkesztve ]
-
maki1976
tag
válasz kabelmania27 #108534 üzenetére
Vezetéken mértem. A bosszantó az egészben, h még csak nem istörekednek arra, h a szolgáltatás jo legyen, a garantált megvan, aszf lefedi óket, azt az elófizetóvel nem foglalkoznak, csak a számlát fizessd ki idóben ez az egy érdekli őket. A kábeltévén semmit nem fejlesztettek, egy darab uj csatornat nem tettek be. Letojjak az egeszet, azt ha szovateszed nekik, akkor csodalkoznak, nem jutnak szohoz.
[ Szerkesztve ]
-
Tibdoh
csendes tag
válasz kabelmania27 #108534 üzenetére
IPv6 kikapcsolás előnyei mellett milyen hátrányok lehetnek?
Ha jól gondolom, nem sok oldal haszál kizárolag ipv6-ot. -
-
-
Csabi1984
addikt
Azta ez aztán a minőségi munka Itt van nesze jó ez így... Igénytelen munka brrr
A másik "kék" szolgáltatónál is fordulnak elő hibák DE FELE ÖSSZEGÉRT 1000Mbit nettel ez a nem mindegy!
Persze az mellékes, hogy a felhasználó rendelkezik-e a minimum hardver igényú számítógépek / laptoppal.[ Szerkesztve ]
-
norbertoth
senior tag
A voda nem akarja integrálni az otthoni ügyintézést az alkalmazásukba mint a Telekom (már sok-sok éve)? Mindent egy helyen elv náluk nem nyerő?
ui.: Azt hol tudom ellenőrizni, hogy nálunk a gigabites csomag elérhető-e?!
[ Szerkesztve ]
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
ates2
senior tag
válasz norbertoth #108542 üzenetére
weboldal beírod címet. vagy ügyfsz telón.
-
Tibdoh
csendes tag
Mit kell(ha kell) beállítani a voda routeren, ha egy tp link routert akarok rákötni?
Egyelőre egy régi 300-as van, első kőrben nem sikerült szóra bírni.
Ez alapján működött.
(természetesen már kikapcsolták az IPV6-ot.)[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
válasz #72445440 #108547 üzenetére
Hát, az a Telekomnak ne is idézzük mennyi idő alatt sikerült és hány milliárdot öltek bele, ha a Voda letudja ugyanezt egy hét alatt, akkor ők isteni rangba emelkednek hozzájuk képest. Én mindenestre azon mérem ezt a dolgot, hogy mikortól nem lesz másodrangú ügyfél, aki a 29-es körzetben lakik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest