- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cimabue
tag
Sziasztok, a UPC-s(cisco) mediaboxunk 1 hete sz*arakodik, napközben valami 83-as errort ír és folyamatosan loadingol, aztán néhány órára működik; másnál is volt már hasonló, vagy egyéni problem, esetleg döglődik a box? Ügyfélszolgálat kb elérhetetlen... Ötlet? Thx!
-
pkaresz
őstag
Sziasztok!
Hol tudom megnézni mikor jár, járt le a hűségem?
Köszönettel!
Üdv: Karesz
"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
pkaresz
őstag
válasz pkaresz #108354 üzenetére
Ha ez fogad a szolgáltatásoknál,
TVTV Premium
Szolgáltatásinformációk és -beállítások
Havidíj:3 300 Ft/hó
Határozott idejű szerződés: -
Vodafone Home 500 Comfort(TV + Internet)Akkor nincs hűségem?
Ma újra kerestek, hogy tavaly augusztusban lejárt a szerződésem,
mondtam, hogy április elején kötöttem újat.
Nem látja a rendszerükben, nem kértem a mai naptól újra a szerződést.
Csak az a poén, hogy áprilisban azért kötöttem meg, mert jóval olcsóbb lett az (Tcom is van, miatt) előzőhöz képest, pont erre a szolgáltatásra.Köszi!
Üdv: Karesz
"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
Makkok
tag
Júli 2 óta ezt csinálja a kiváló vodás / ex-upc-s net:
A szerelő külső hibát állapított meg, állítólag valami átjátszóadót helyeztek üzembe a környéken ami bezavarja a net frekijét, az pedig azt jelzi hogy valahol törés van a kábelen. A külső javítás még nem történt meg, nem kapkodják el a srácok, kezd fogyni a türelmem.
God save the Screen!
-
Petyás
tag
Sziasztok!
Új címre szeretnék létesíteni alap netet vidéken.
Van valami extra lehetőség/kedvezmény ami a honlapon annyira nem látszik?
Köszönöm! -
vigyory71
tag
válasz Makkok #108360 üzenetére
woooow.... ezt az ábrát mivel sikerült kinyerni?
Bevallom engem nem hagy nyugodni, hogy mi lehet nálam a lassulás oka, ha beillesztem a rendszerbe a routeremet.
Ma ismét rámozdultam, hátha... 10 óra környékén behergeltem, CB modem módba kapcsol, router bekapcs, először csak egy laptop vezetékesen, aztán később egy PC, végül a NAS, és lassan minden rá lett dugva, aminek lennie kell... Nem volt semmi gond, minden jónak tűnt. Kb. úgy 4 órán át. Aztán újra előjött, hogy iszonyat módon lelassul a webes forgalom. Sebesség értékek látszólag jók. (500/22Mb/s) De minden webes forgalom csiga lassú lesz, hatalmas késleltetésekkel. (szelassav.hu példának okáért gyakorlatilag elérhetetlenül lassú)
Szóval nagyon tanácstalan vagyok, nincs ötletem, hogy mi lehet az oka. -
kabelmania27
Topikgazda
válasz Makkok #108360 üzenetére
Ha megírod a következő hsz-ba hogy milyenek a modem jelszint értékek meg tudjuk írni, hogy melyik a problémás csatorna. Amennyiben megírod, hogy milyen osztóval van elosztva a koax és van-e bekötve Fam/Attenuator feliratú csillapító ki tudjuk számolni, hogy kb milyen a bejövő jelerősség.
[ Szerkesztve ]
-
Grim666
tag
válasz kabelmania27 #108363 üzenetére
Jul 21 óta produkálja az alább látható teljesítményt, ma bejelentettem Aug 2-ra kaptam is szerelői időpontot.
- Fiberpower 240
- Modem: TC7200U
[ Szerkesztve ]
-
Grim666
tag
válasz kabelmania27 #108365 üzenetére
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Grim666 #108366 üzenetére
Feltöltési értékek rendben vannak. Nézd meg, hogy a modemnél és az osztónál nem lazultak-e ki az F csatlakozók. Letöltési csatornákkal van gond, mert nyolc helyett csak hármat használ és a jel is gyenge.
Meg kellene próbálni a letöltési csatornáknál, alacsonyabb frekvenciát beírni, mert lehet azokon erősebb a jel így több csatornán tudna szinkronizálni és gyorsabb lenne a letöltés.
Először írd be 354000khz-et, ha nem áll át az alacsonyabb csatornákra, akkor a 362000, 370000,372000,378000,386000, mindig nyolcat kell hozzáadni 466000 vagy 474000-ig utána 700Mhz-esek vannak.[ Szerkesztve ]
-
Grim666
tag
válasz kabelmania27 #108367 üzenetére
354k:
Túl gyors voltam, 5 mérésből csak az első nem volt tökély azóta olyan amilyennek lennie kell.
Ez a frekvencia dolog megoldotta, köszönöm de ettől még jöjjön csak a szerelő![ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Grim666 #108368 üzenetére
Ezek az értékek már rendben vannak, és az SNR is jó, úgy tűnik a magasabb frekvenciákkal van gond, ezt általában külső hálózati hiba okozza. Szükséges a hibaelhárítás, mert az új tipusú modem már 24 csatornát használ ezért fontos, hogy minden letöltési csatorna rendben legyen.
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
Valakinél 8kerben szintén nincs internet esetleg? Villog a feher modemen a zöld csatlakozási jelzés. Ügyfélszolgálat nincs…
[ Szerkesztve ]
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
Úgy látom másnál is van hasonló probléma, de megoldást nem tudom, hogy sikerült-e találni.
Kb. egy hete érzékelem, hogy nem akar rendesen menni a net. Nem tölti be az oldalakat, néha -109es hibaüzenetet dob. 1-2 frissítés kell, hogy betöltsön. Aztán a Smart TV funkcióknál is hibaüzeneteket küldött, pl. HBO GO-nál nem is engedett belépni, vagy azt kérte, hogy csatlakozzak a nethez. próbáltam sebességtesztet csinálni, ami egyszer el sem indult, aztán max. sebességet mutatott.
Nagy nehezen sikerült beszélnem az ügyfélszolgálattal, akik azt mondták, hogy látják, hogy gond van, küldenek szerelőt. Kijött a szerelő, mért egyet, kicserélte az elosztót, megint mért, és azt mondta így rendben lesz.
Úgy is nézett ki, de most kiderült, hogy mégsem. Mértem ma egy ping értéket, az 15ms és 157ms között ingadozik elég gyorsan. Valakinek van valami ötlete, vagy újra ügyfélszolgálat? -
-
bordi10
senior tag
Valaki nézne nekem egy jelinfót az ATV HD-n, XIII.ker, mediacard? Frekvencia kellene kézi hangoláshoz. Nagyon köszönöm.
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
Bobby G.
senior tag
válasz kabelmania27 #108374 üzenetére
-
veterán
Merre van az Eurosport 3,4,5,6,7,8,9?
Remélem OTT-n mind HD-ben lesz.iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Bobby G.
senior tag
válasz kabelmania27 #108374 üzenetére
Régebben a My UPC oldalán talán lehetett ipv6-ról másra váltani, de a Vodafone oldalon már nem látok ilyen lehetőséget. EMTA 3.0 1GB NO FixIP WIFI
-
MiZo1990
aktív tag
válasz szabogabor10 #108377 üzenetére
A szomszédban meg a saját online felületükön.
-
veterán
-
MiZo1990
aktív tag
válasz szabogabor10 #108382 üzenetére
Elnézést, valóban.
Figyelmesebben kellett volna olvasnom.A Telekom ma büszkén hirdette az extra csatornákat, Voda részéről kommunikáció van.
-
kezo0
addikt
válasz szabogabor10 #108382 üzenetére
Eltévesztették, fordítva van…
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
veterán
-
kezo0
addikt
válasz szabogabor10 #108385 üzenetére
Mindenesetre a Vodánál is csak 2 db Eurosport van…
-
veterán
-
MadMancs
veterán
válasz szabogabor10 #108388 üzenetére
Eurosport 4K ról meg gondom ne is almodjunk.
Telekomnál az is van, igaz csak a 4K mini csomagban. Olimpia idejére bepróbálkozhatott volna vele voda is.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
kezo0
addikt
válasz szabogabor10 #108388 üzenetére
OK, a Vodánál egy sem. De szerintem az M4 + Duna + Eurosport 1-2 kellőképpen lefedik majd az összes eseményt, szóval nekem pl. most nem hiányzik az a sok extra csatorna. Mondjuk a 4k-s Eurosport nem lenne rossz…
MadMancs: jellemző módon a Voda részéről az összes eddigi ténykedésük közül az a leginkább előremutató, hogy később szántják be a Horizon Go-t, mint eredetileg tervezték.
[ Szerkesztve ]
-
Ellia
addikt
Hali!
Budapest északi agglomerációjában lakom (Göd), UPC-ból lett Vodafone-os net van bekötve, amivel az a problémám, hogy random időközönként 1-2 (5) percre megszakad, majd magától újracsatlakozik. Illetve telefon sincs (ok ez valószínű szerelős "móka" lesz). Ezt pedig csinálja már egy jó ideje már...
Valaki tapasztalt hasonlót?
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Ellia #108394 üzenetére
Üdv!
Ha megírod a modemértékeket meg tudjuk írni, hogy jelszint probléma okozza-e a szakadást. Amennyiben a modem oldalán nem találod a modem üzemmódot hívd fel az ügyfélszolgálatot és kapcsoltasd ki az ipv6-ot. Ha nem változott a kábelezés nézd meg, hogy az osztó melyik kimenetében van a modem.[ Szerkesztve ]
-
Ellia
addikt
válasz kabelmania27 #108397 üzenetére
Szia!
Connect box meghalt, azóta, kaptam helyette CBN-est, illetve ilyen osztó került fel a régi helyet. A középső megy a routerbe.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest