Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dare2Live

    nagyúr

    válasz Tigerclaw #9651 üzenetére

    "Ezt ugy mondod, mintha erre lenne esely. Aki az eddigi esemenyekbol, hirekbol nem tudta levonni a helyes kovetkeztetest, azt nincs semmilyen mod meggyozni."

    Magadnál vagy?
    A média fullban totál tolja a dicshimnuszokkat, hogy milyen k* jók vagyunk, nincs semmi baj, nyitunk... ezek után mért is akarna a lakosság nagyja oltást, mért húzna ha nem kell maszkot (vagy még akkor sem) mért halasztaná el a kerti partyt, miért....?

    ------

    ha ennek az ellenkezője lenne, hogy emberek gond van, az eü bedölt... és lenne napi 1+1h kórházi éleshelyzet, ahogy anyukák, apukák fuldoklanak, halnak meg, zacskózódnak, ahol a szemész elmondja, hogy melyiket rakjuk lélegeztető gépre az anyukát vagy az apukát.... vagy a gyereket? És mutatná ahogy gyerekek, újszülöttek vannak lélegeztetőgépen, műtüdőn... sött halnak meg.... és ugyanez a kossuthban... és a lakájmédiában... nagyon más lenne a helyzet.
    És persze a plakátokról nem soros lógna hanem az oltás pr.

    k*ra nem a "zemberek" tehetnek arról ami van. A lakosság 90% még mindig azt hiszi nem dölt be az EÜ. Ami nincs a tvben, nincs róla hír az nincs. Én is kb azért tudom mert a családban nem egy orvos van.

    Kapjunk már a fejünkhöz...

    don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák