Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz Csatravi #8887 üzenetére

    Eddig azon "sírtak" (amúgy jogosan, ezt nem is vitatom), hogy nem kaptak oltást, most, hogy kaphatnának (persze ezt is későn, ez is jogos), most meg sokuk nem megy el (és természetesen nem azokról van szó, akik korábban megfertőződtek).
    Tiltakozni szeretne valamivel, akkor tényleg ne vegye fel a munkát 19-n, ezt maximálisan megértem (Én sem mennék be védtelenül egy "lepratelepre"), mert nincs meg még a védettsége és fél ez miatt, ez rendben is van, DE, aki ugyanezen oknál fogva nem veszi fel a munkát 19-n, ÉS esze ágában sincs beoltatni magát, az meg az emberi hülyeség mintapéldánya.

    Ezenfelül vannak olyan területek, ahol kötelezővé tettem volna az oltást, mert az kész röhej (de inkább agyrém), hogy pl. oltatlan eü. dolgozok ápoljanak betegeket, de ezt még lehet fokozni, mert vannak Covid osztályon dolgozók is, akik nem oltatták be magukat... :(
    (és nem, nem azért, mert nem kaphatják valami ok miatt vagy átestek már a leprán stb stb, hanem csak és kizárólag a saját döntésük miatt)

    UI: persze majd este vagy holnap, hogy felkerül a műsor, akkor végighallgatom teljesen a legelejéről, aztán utána már megtudom, hogy mennyi is az annyi... ;]

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák