Hirdetés

  • Lunar Lander Beyond teszt

    gp Nagyon sok évtizeddel az eredeti Lunar Lander megjelenése óta ismét ezen a címen jelent meg Atari logóval egy játék. Vajon mennyit javult a játékdesign a hetvenes évek óta?

  • Megbírságolták a Razert a Zephyr maszkok miatt

    ph A cég elég olcsón megússza az ügyfelei félrevezetését, de az üdvözlendő, hogy az Egyesült Államok hatóságai nem siklottak el az ügy felett.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Z.É.T.

    őstag

    válasz Tüzi #5887 üzenetére

    Akkor csak úgy mellékesen. (Beldarnak is)
    Ahogy én nézem, itt senki nem "ellenes", egyszerűen vannak tanulmányok, amelyek nem igazolták, hogy covid esetén hatásos.

    De legyen saját példa is.
    Tágabb köreinkben 20 feletti az elhunytak száma és nagyjából a fele 3-10000NE közötti D3-at szedett (K2-vel, beta-glucannal és a legtöbb ajánlott egyébbel kiegészítve, miután akikkel kapcsolatban vagyok, mindenkivel átbeszéltük tavaly tavasz óta az ajánlott megelőző terápiákat).
    Az tény, hogy nem lehet tudni, hogy ha nem szedik, nem haltak volna meg 1-2 nappal korábban.
    Remélem elég konkrét voltam.
    Jó lenne már elengedni ezeket a teóriákat. Természetesen senkit nem beszélek le ezekről (magam is szedem, annak ellenére, hogy igyekszem rengeteg zöldséget, csírát, egyebeket fogyasztani), csak ezek a kijelentések erről a térfélről rendkívül idegesítőek.
    Szerintem minimum ketten azért hunytak el, mert elhitték, hogy ezektől golyóállóak és kevésbé vigyáztak magukra. De legalább hozzájárultam néhány vitamin- (és előhormon :U ) cég árbevételéhez.

Új hozzászólás Aktív témák