Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz mozso #42244 üzenetére

    Ha a brit görbét követitek, azt kb lehetetlen lemodellezni. Nyár óta beállt egy permanens, magasan hullámzó de nem elszálló szintre. A kezdeti kilengések után én is ilyesmit tippelek Európának.

    - lezárások, legalábbis olyan, ami a deltát megfogja, nem lesznek.
    - az oktatáspolitika reménytelen eset, annak az esélye, hogy japán szintű covid-intézkedések legyenek az iskolákban, a 0val egyenlő.
    - az oltások folyamatosan avulnak el, az idén szeptemberi booster jövő márciusban már sovány lesz, júniusban pedig lehet semmit sem fog érni, főleg, ha lesz variánsváltás.
    - Mo.-on kicsi esélyt látok rá, főleg a választások miatt, hogy tovább szigorítanának a védettségi dokumentáción. Azaz az első 2 adag kötelező volt, de erősen kétlem, hogy május előtt előírnák a boostert a védettségihez. Sőt, ez egyenesen az új kormány beiktatásáig nem valószínű, ami valamikor nyáron van.

    szumma: jövő tavaszra igen nagy valószínűséggel becsülnék egy 6milliós "immunhiányos" réteget(!), ha nem számoljuk a mostani delta által immunizáltakat. Tehát ha utóbbiak nem lennének, ebből igen-igen durva elszállás lehetne kb az idei fekete március évfordulójára.

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák