Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nowhereman

    őstag

    válasz Parci #40937 üzenetére

    Én azt a hazudozást nem bírom, amit az oltások köré szerveztek. Kezdve azzal a mítosszal, hogy az oltásoknak hála szűntek meg a nagy járványos betegségek. Mire az oltások megjelentek, addigra a javított higiéniai viszonyok és a bevett járványügyi eljárások már ezeknek a járványoknak nagy részét kispadra küldték.
    Az, hogy úgy kezdték el népszerűsíteni az oltásokat, hogy az az egyetlen megoldás, amely teljességgel feleslegessé tesz minden más járványügyi intézkedést - ami akárhogy vesszük tovább él abban a jelmondatban, hogy az oltatlanok felelősek mindenért (azt már nem is akarom mondani, hogy azért van egy-két dolog, ami miatt nem lehet szúrni), az oltásigazolvány meg a szent Grál. Ezzel bizony egyfelé tolták a szekeret a járványtagadókkal, legalábbis a mozgáskorlátozás és maszkviseléssel kapcsolatban (mármint az erre hajlamos logikájú emberszabásúak szemében). A hitelvesztésről meg nem is beszéljünk.
    Az a szemlélet, hogy ezek a vakcinák magukban is képesek megfékezni ezt a járványt, valamint a terjedésben az átoltottság a kizárólagos jóság, az már, bocsájtsd meg, de én így látom, az már nem csak hajtogatot az alufóliából egy csákót a fejére, hanem az egész fejét úgy betekerte, hogy ki se is lásson belőle.
    Abban pedig igazad van, syberiához hasonlóan úgy vélem, hogy egy jó vakcina nem kiadós maszturbálásra okot adó antitestszámot kell hogy produkáljon, hanem a terjedést és a szövődményeket kellene a nullába nyomnia.

    Utánam a kondenzcsik!

Új hozzászólás Aktív témák