Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Drizzt

    nagyúr

    válasz Asbee #39298 üzenetére

    "Semmi tudományos pontos magyarázat nincsen, csak ilyen olyan tanulmányok. Izrael meg rajtunk kívül nincs is senki ráállva erre a 3-ik oltásosdira és érdekes módon nincs is ilyen világ."
    Dehogynem, csendben UK-ben is peldaul mar 10M harmadik dozis felett allnak. Franciaorszagban is 65 felett csak a 3 dozissal oltottakat tekintik mar vedettnek. Egyszeruen nem nagyon foglalkozik ezzel a media tul sokat. De az egeszsegugyi hatosagok is csak most adaptalodnak meg az uj tapasztalatokhoz.
    "Akkor most ez lesz az új mantra? Hogy sok 2x oltott sem oltott már és miattuk van ? Ez már tényleg kezd átmenni egy ördögi körbe és bocs de ez röhej."
    Szoval ez nem uj mantra, hanem a szomoru valosag. Egyertelmuen erosen csokken fel ev utan a vedettseg es nem csak a fertozodes elleni, hanem a sulyos/halalos kimenetel elleni is, ami nagyobb problema sokkal. Persze mondhatja barki, hogy neki a 70% kornyeki hatasossag eleg a halal ellen, de nekem nagyon nem. Marmint ha nem lehetne jobbat elerni, akkor eleg lenne, de igy, hogy harmadik szurival fel lehet loni jo 95% kornyekere(valameddig), igy szerintem nincsen kerdes, hogy mit kell tenni.

    I am having fun staying poor.

Új hozzászólás Aktív témák