Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • st6969

    őstag

    Sziasztok!
    Üdv mindenkinek, ezennel csatlakoznék a táborhoz egy Corolla 1.8 TS hibriddel :))
    3 napja gurult ki a szalonból, egyelőre úgy tűnik, jó barátok leszünk :K
    Egy 6 éves Renault Megane Grandtour 1.5dci modellből ütem át [kép] , ami azt gondolom, formailag egy gyönyörű autó (főleg így bordóban) és jó benne a zene :) és nem olyan gagyi a beltér...kb. ezek a tulajdonságok, amik így 3 nap távlatából úgy tűnik, hogy hiányozni fognak. Ezekben szerintem lemarad Corolla.
    Nagyon élvezem viszont, hogy a Corolla automata, jobban tompítja a kátyúkat érzésem szerint, nagyon jó vezetni, sokkal jobb, mint a Megane-t :K Még az ismerkedés kezdeti fázisában vagyunk, sok mindent nem tudok még rajta...Pl. a rádióhoz az EQ-t csak ma találtam meg, aminek nagyon megörültem, azt hittem, nincs benne, de minden hangszínt (még a közepet is :Y ) fel kellett venni maxra, hogy szóljon valahogy.
    A kérdésem (tudom, nagyon amatőr... :B ): Van-e még olyan, hogy "bejáratás"? Ha igen, hány km-ig, és pontosan mire figyeljek? Böngésztem a kezelési utasítást, de nem találtam erre vonatkozó részt.
    A másik kérdésemre is veszem a bátorságot, ami az automata váltóval kapcsolatos. A P állásban beállítható, hogy kapcsolja be a kéziféket. Ez ajánlott (így -10°C környékén is)? Ha nem aktív a kézifék, akkor a P anélkül nem fogja meg az autót? Az N állás mikor használandó? Automatánál mi értelme az üresnek?

Új hozzászólás Aktív témák