- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VikMorroHun
senior tag
válasz #82860288 #26150 üzenetére
Current Aniversary Edition (game version 1.6.353)
Current Special Edition (game version 1.5.97)
Current VR editition (game version 1.4.15)Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
törölt tag
válasz VikMorroHun #26151 üzenetére
-
Skyhunter
őstag
Lejárt a szerk...
A nexuson böngészése mellett mindig barangolok ytube-on is, a feliratkozásokon kívül is mindig van 1-1 új és szép dolog, amit csak úgy feldob.
Amit napokban találtam :HIDDEN GEMS - sorozat, egész jó modokat szoktak összeválogatni benne.
Beyond The Hype - Aldrnari legújabb verzió, 2400+ mod, igaz egy 3090 van alatta, de szép
Sonderbain - videója, Pi-Cho Enb, ebben látsz új combat technikákat is
Lucien Darkscythe - napokban találtam őt, 1..6.353, azaz AE packja van, elképesztően szép és alaposan összerakott packja van, lenyűgöző. Sajnos folymatosan változtat, és ezért nem valószínű, hogy lesz belőle autoinstaller változat. Az egyik legjobb, amit valaha láttam. 3440*1440-ben tolja, egy rtx 3080/i9-10850k kombóval. Azt írja, 55-60 fps-e van. (szerintem kevés neki a vram, azért csak ennyi, de ez csak az én véleményem. Az én kis packom időnként megeszi a teljes 16 gb vramot a 6800XT-n.)
Deep Voice - ő szinte mindegyik nagyobb auto packkal játszik, és rendszeresen streamel. Ez a Ruvaak AE pack tetszik. -
törölt tag
válasz Skyhunter #26153 üzenetére
PC-n vagyok, csak az Xbox app alatt van meg az AE verzió.
Köszi a linkeket. Elkezdtem én is keresni modokat meg YT videókat nézni, de szeretném a minimálisra csökkenteni a vele járó dolgokat.
Nem akarok belefutni abba, hogy több tucat modot kell nézegetnem, hogy melyik milyen sorrendben induljon vagy hogy ezeket mind manuálisan másolgassam be valamilyen könyvtárba, tényleg szeretném a minimumon tartani.
Lehet még Vortexre ránézek majd.
Bethesda mod oldala nem lenne rossz, de a keresőmotor egy kalap kaki, azt sem találja meg, aminek a konkrét nevére keresel, így most elkezdtem nézegetni a random feldobott modokat, mert azokat lehet 1 klikkel telepíteni.
Egy 6GB RTX 2060 van most használatban, nem akarom nagyon leterhelni, de azt is csak 1080p-ben.
Megtaláltam a lámpaoszlopos modot, van egy olyan, ami a vegetációt, füvet kicsit sűrűbbre veszi. Találtam egy erdős modot, de az néhány város mellett működik csak. Hasonlóan egyszerű modok kellenének.
Volt régebben egy, ami minimálisan változtatta meg a városokat, de mégis kicsit új arculatot adott neki, de nem emlékszem a nevére. Ezért is fura, hogy a steam verzió alatt nem látom a feliratkozott modokat. -
®abstract®
őstag
válasz #82860288 #26155 üzenetére
Szerintem a vortex menedzser jó lesz
Nekem a VGA m (Radeon rx vega 11) fhd ban- nagyon karcsú a tiédhez képest és mégis jó a játék élményem
ha tudok neked segíteni akkor feltöltok játék videót és akkor eldöntöd hogy érdekel e vagy sem.
Meg játék mód listát is tudok ide tenni.Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
törölt tag
válasz ®abstract® #26156 üzenetére
Mod lista is jó lesz, ne fáradj a videóval. Vagy ha esetleg mást is érdekel, akkor jöhet videó is, de nekem pl. elég egy lista, onnan már kikeresem magamnak, ami kell.
Bár ha jól emlékszem te írtad, hogy nem ENB-t használsz? Mert akkor simán jöhet a videó.
Egyelőre Whiterun környékén vagyok még csak 9-es szinten és van néhány ehhez kapcsolódó mod, amit találtam. Aztán majd ahogy haladok előre valószínűleg mégiscsak fel fog duzzadni ez a lista úgy tűnik.[ Szerkesztve ]
-
Skyhunter
őstag
válasz #82860288 #26157 üzenetére
Próbáld ki a Nolvus-t. Full autoinstaller, semmit nem kell állítgatni. Pár dologgal kell nekikészülni a telepítésnek (pl steam-ben kikapcsolni a frissítést, hogy ne upgradelődjön AE-re, Nvidia panelben egy-két finombeállítás ilyesmik.)
Több verzió közül is választhatsz a telepítés elején. Megadhatod a felbontást, a vga típusodat, és ő ajánl egy működő verziót mellé. Még azt is beállíthatod, amit fentebb írtál, hogy pl a növényzet mennyire legyen magas. 100% lore friendly a packjuk.
Én már a kezdőoldal zenéjétől is lúdbőrös vagyok...Ezt is nemrég találtam, pedig nem friss. Kezdő töltőképernyőt és zenét cseréli le. Van havas változat is. Dragon Whisperer.
Videjó[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz #82860288 #26157 üzenetére
Jah.vagyis enb a mod neve de megy anelkul is kicsit mas beallitasokkal
megneztem=pontosan 78 GB all in a game mod kal.
tessek a mod listem:
[kép] - [kép] - [kép] - [kép] - [kép] - [kép] - [kép] - [kép] - [kép] - [kép] - [kép] - [kép] [kép] - [kép]Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
törölt tag
válasz Skyhunter #26158 üzenetére
Huuuh, ez nem semmi. Teljesen másképp néz ki a játék, videókból Whiterun környékét fel sem ismertem.
Ha jól értem akkor ez csak Steames verzióval megy, ott megvan a sima SE, AE nélkül.
Elég neki 6GB vram? A leríásuk szerint nem.
De ha lehet állítani dolgokat benne, akkor gondolom nem fogja megenni a kártyámat.
Egy dolog nem tetszett benne, az NPC-k arcát úgy kivasalták, hogy harmadjára fiatalodtak. Erre van külön beállítás?Huuh, na pont ezt szeretném elkerülni.
Ez rengeteg, te jó ég.
Bár most a tegnapi gondolatom az volt, hogy ahogy haladok előre a játékban a helyekhez kapcsolódó modokat majd szépen sorban tenném fel.
De akkor lehet mégsem úszom meg ezt segédprogram nélkül.
Vortex videóban nem volt egyértelmű, hogy csak a már feltelepített modok között tudsz keresni vagy a progi össze van kapcsolva Nexus-szal és appon belül is lehet keresni / telepíteni?[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz #82860288 #26160 üzenetére
Nincs mit rajta szépíteni sok idő sok állomány sok adat hetekig szórakoztam vele
Úgy néz ki a dolog nexus oldalon Beregelsz, bejelentkezel, kikeresed ami érdekel-a managerel letöltöd és már a menedzser telepíti neked és utána az alkalmazásban ha letöltött állomány van akkor megtudod nézni lehet keresgélni
egyébként videók alapján kicsit bonyolultnak tűnik a vortex manager használata de gyakorlatban nem az.
ez a játék tudomásom szerint módok használatával megeszik bármilyen kártyát ha úgy van beállítva mármint lehet 16 vagy 24 gigabájtos is a kártyád azt is meg tudja tölteni.[ Szerkesztve ]
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Skyhunter
őstag
válasz ®abstract® #26161 üzenetére
A Vortex mellett használod/szükség van a LOOT-ra, azaz csinálsz load order-t és hibakeresést vele?
-
törölt tag
válasz ®abstract® #26161 üzenetére
Huuh, ne is mondd, ma órákat cseszerintettem el modokkal és még nem is játszottam. De megkíméllek titeket a hosszú sztoritól
Először gondoltam kipróbálom a Nolvust, mert nagyon tetszett, de az csak steames verzióra jó és ott hiába nem vettem meg az AE-t, a verziószám nem jó. Lehet degradálni, de macerásnak tűnt és nem akartam vele pepecselni + pont azért kezdtem el az AE-t, mert érdekel mi lett benne a több meg a sztori és hasonlók. Skyhunter köszi a tippet, ha lesz AE és nem steames verzióra is működő, akkor lehet majd megpróbálom még egyszer.
Úgyhogy megbarátkoztam a vortex-szel, de az egyik ENB modnak a 2 exéjére ráugrott a vírusirtóm, így azt inkább szépen nem bántottam, így enb modokat nem tudok használni.
Közben megtaláltam a 2016-os mod listámat nexuson, meg végignéztem a te listádat is, párat már én is megtaláltam azok közül, működnek is jól.
De fura, hogy a kicsi modok között is van olyan, ami 100%-on pörgeti a GPU-t vagy lehet csak 60%-on megy, de leesik az fps és szétesik a játék.
Kipróbáltam vagy 15-20 flora overhaul / fás / füves modot, mire találtam olyat, ami működik jól. Így relatíve jól néz ki a játék, nem unalmas a tundra és inkább természetesebb, mint realisztikus, de még mindig jobb, mint a túlszaturált nagyon fantasy stílus.
A városokat se nagyon alakítottam át, inkább több kisebb modot teszek majd fel, mert összességében remélhetőleg majd jól fog mutatni, eddig legalábbis sikerült.Úgyhogy még majd guglizok ezerrel, mert pár dolgot még meg akarok változtatni, de olyan sok modot nem akarok használni, mert Bethesda oldalán is van pár, ami nincs nexuson, így mindig manuálisan is ellenőriznem kell a játékban is mi lett engedélyezve.
De ha valamikor belefér neked, lehet azért pár screenshotot megnéznék, hogy nálad azzal a sok moddal hogy néz ki.
Skyhunter: nem emlékszem, hogy ilyesmit (LOOT) feltelepített volna, de a progi ellenőrzi a hibákat automatikusan és szól, ha ütközés van és még ad ajánlatot is a sorrendre.
-
®abstract®
őstag
válasz Skyhunter #26162 üzenetére
Jah,igen leszedtem korabban,de most update ltem,mert 2020 volt igy naprakesz.
LOOT-megneztem a betoltesi sorrendet de az nem egyezik egyaltalan a vortex ben amit latok hibakeresest nem latok,betoltesi sorrendet mutat..[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz #82860288 #26163 üzenetére
Lehet szivni vele az biztos.. [SKYRIM REALISTIC OVERHAUL link] ez fincsi darab de a 4db os anyag 10 GB!
A LOOT [link] egy ajanlott progi,segit rendberakni a mod listadat,amit en se vagok,de nem veszes
varosok feltuningolasa itt [link] mindenhez adott.[ Szerkesztve ]
-
válasz ®abstract® #26164 üzenetére
Vortex-ben van integált loot, autoshort is alapból ve van kapcsolva. Én legalábbis mellette nem használtam a loot-ot csak amíg nem volt benne a vortexben autoshort. Meg rohadt sok modnál wyre bash-t használtam még régen ha össze kell olvasztani valamit de ma már 90%-ban csak grafikai modokat rakok fel.
[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz MasterDeeJay #26166 üzenetére
A Loot segítségével ki tudom javítani a hibákat
Hogyha a sorrendje alapján állítom be a modokat akkor megbízhatóbban fog működni a játék?Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Skyhunter
őstag
válasz #82860288 #26155 üzenetére
Szintén "véletlenül" találtam ezt ma ytube-on. Leírásban benne van, 4 fű/virág modot használ, jónak tűnik (2060 8GB karija) van.
És van ez a srác BlubboDE Modding & Gaming, aki egészen eszméletlen fákat moddol, bár gyanús, hogy ez erősen terheli a gépet.
Szerk "abstract" : szépen összerakott, részletes, hangulatos.
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
válasz ®abstract® #26168 üzenetére
Nem semmi
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
törölt tag
válasz ®abstract® #26168 üzenetére
Azta, ez nagyon jól néz ki. Most már nálam is ilyen egy része.
A víz nem ennyire kék és az út kicsit másabb, de a többség nagyjából egyezik. Igaz nálam töredéke van fent a te listádból.#26169 Skyhunter
Tyűű, az a második erdős videó nagyon durva. És az a mod nem is olyan nagy.
Nekem 6GB a kártya, Skyrim 4k-ban épphogy súrolja a 60 fps-t, így moddolni sajnos csak 1080p-ben tudom. Az övé még 256 bites is, tuti sokkal nagyobb a számítási teljesítménye.
Bár azért néha látszik a videón, hogy röcög és leesik az fps is, de demónak bőven jó.Most használom az MSI Afterburnert minden mod-nál, mert az elég jól megmutatja, ha valamelyik nagyon terhel.
-
-
válasz ®abstract® #26167 üzenetére
Emlékeim szerint wyre bash kell az összeakadó modokhoz, azokkal lehet egybeolvasztani dolgokat. De ha csak megbízható friss modokat használsz amik egymással kompatibilisek akkor elég a loot vagy a vortex autosort.
Javítgatni nem szoktam, de a lehető legkevesebb játékmenet befolyásoló modot használom.[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz VikMorroHun #26173 üzenetére
MasterDeejay
Értem köszi az infót.Összehasonlítottam A két alkalmazást a sorbarendezés t vagy betöltési sort néztem. Mindkettőben különböző a rendszerezés tehát nem azonos.még az első pár darab az ugyanaz de utána mind a kettőnél teljesen megváltozik a sorolás. A LOOT egyébként többet segített a hülye master pluginok keresésében.de az a gond,gyakran,hogy olyan függőség hiányzik amit vagy vadásznom kell vagy megszüntették nincs is már olyan
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Skyhunter #26176 üzenetére
Eeh, fájdítod a szívemet itt.
Bár neki 8GB 256 bit és ez is Steames verzióhoz jó.De azt nem értem, hogy 1200 mod egyrészt mire kell, másrészt hogy-hogy nem szakad össze neki a játék?
Az látszik a videón is, hogy röcög kicsit, de ennyi mindennel sztem azért néha akadozhat.
Közben találtam másik játékhoz is modokat, megőrülök, hogy megint rákattantam erre. -
törölt tag
válasz ®abstract® #26178 üzenetére
Mit csináltok velem? Nem is játszok, csak moddolok.
Tudtok olyan audio modot, ahol a fegyverek hangját lehet állítani?
Audio Overhaulban pont az nincs benne, de az egyébként sem jó, mert az effekt csúszka állítja az összes többi tis, hiába vannak külön opciók.
Nem csak a kard kihúzás, hanem a kard / balta odacsapás is borzasztó hangos. -
törölt tag
válasz ®abstract® #26180 üzenetére
Dehogy baj, eddig is nagyon sokat segítettetek, köszönöm szépen.
De már azon gondolkozom megtanulom, hogy kell modot gyártani.Tévén controllerrel házimozin játszom. Amikor harc van, akkor a csapások hangja olyan hangos, hogy szinte elnyomja az összes többi hangot, zenét és nagyon nem illik bele abba a környezetbe.
-
-
törölt tag
válasz ®abstract® #26182 üzenetére
Csináltam egy kis videót, de nagyon röcög valamiért, OBS külön a játékablakot nem is tudta felvenni, csak a full screen ablakot és ráadásul minden sötétebb is. De így néz ki most a játék.
[link] Ha nem megy innen feltöltöm majd YT-ra.
Hangokat kerestem rengeteget, vannak audio overhaul-ok, próbáltam néhányat, de nem nagyon sikerült olyat találni, amit keresek.
Van külön arra mod, hogy csökkenti a kardkihúzás hangját, de az ide kevés. -
tibaimp
nagyúr
-
törölt tag
válasz tibaimp #26185 üzenetére
Köszönöm.
Elsősorban realisztikusra akartam, de ahhoz sok száz mod kell és a nagy részük 4k textúrás, attól meg teljesen megfekszik a gépem.
De így is tetszik, bár még tuti lesz majd amin még alakítok, nem sok mod van fent (még).
Illetve ha lesz Nolvus AE-re és nem steames verzióra, akkor azt is majd megpróbálom.Feltettem YT-ra is, de még bőszen dolgozik rajta: [link]
Jöhet bármilyen kritika, tanács, észrevétel.
Lehet Vortexben olyat csinálni, hogy elmentem a jelenlegi mod összeállítást, amit utána könnyen vissza lehet állítani? Ez lenne a Collections?
[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz #82860288 #26186 üzenetére
remek munka szép szines a játék, tetszik a növényzet, szép sűrű, változatos.majd erdekelne a modok neve
ahogy latom a blended roads nem biztos,hogy jó,azert irom,mert nekem domború a kövezet.
vortexben a profilok ban klonozod a mostanit,ezutan 2 profilod lesz.aktivalod amelyik tetszik.a regi maradhat stabilnak,az uj lehet a tesztelgetősSzavahihetőség manapság ritka kincs.
-
törölt tag
válasz ®abstract® #26187 üzenetére
Köszönöm. Modok nagy része tőled van.
Elvileg egy másik verzióban (Blended Road) lehetett állítani, hogy mennyire süppedjenek bele a kövek a földbe. De hiába töröltem és tettem fel az új verziót, ez nem változott.
Jó pár mod nem is aktiválódott, de általában hiába aktiválom Vortexben őket, a játékban még egyszer kell manuálisan.Ezek vannak most fent:
Roadsigns Redone
Total Character Makeover
3D Snowberries
Wear Multiple Rings
Skyland - A Landscape Texture Overhaul
Unofficial Skyrim Special Edition Patch
Lanterns of Skyrim SE
Realistic Water Two SE
Better Watercolor and Transparency for Realistic Water Two
Underwater Treasure SSE
Towns and Villages Enhanced - Villages
HD Reworked Blended Roads - 4k 2k
Static Mesh Improvement Mod - SMIM
Better Dirt Cliffs and Alphas
Cathedral - 3D Mountain Flowers
Ruins Clutter Improved
Telvanni Spellsword Armor SE
Ebonvale Settlement
Perk Points and More Gold for Bounty Quests
Stones of Barenziah Quest Markers
Realistic Lighting Overhaul SSE
Veydogolt Trees
Vivid Weathers Definitive Edition - a complete Weather and Visual overhaul for Skyrim
Skyrim Flora Overhaul SE
Cutting Room Floor - SSE
Hybrids HD Plants and Herbs Retexture
Skyrim Flora Overhaul 2.0f SE
Riverwood Flowering SSE
T'Skyrim - Riverwood (Addon for JK's Skyrim)
JK's Skyrim
Logical Grass SE+ Bethesda Mod oldaláról ezek:
[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz #82860288 #26188 üzenetére
Nem baj az,probaltam vele segiteni
koszi a listadat.
Ja,megneztem-ez mar egy ujabb fejlesztesu blended roads-erre nem gondoltam..nekem masfajta van.
ezt a listat hogy tetted ide-linkelve?
nekem a vortex igy van beallitva:akkor ott valami nem kerek.mindenkeppen a vortexben kell aktivalni a modokat(enable),a manager kezelje,nem allitgatunk a jatekban,mert nem lesz jo-tapasztaltam.mar csak azert se,mert ha szeretnek eltavolitani valamit akkor tuti nem lesz ok.
-
törölt tag
válasz ®abstract® #26189 üzenetére
Firefoxban megnyitottam egyik lapon a fórumot a másik lapon a nexusmod - account - site preferences - download historyt és áthúztam a mod neveket a fórum szerkesztőbe egyesével.
Vortexben minden mod enabled amit használok, de ha a játékban megnézem a Mod menüben a Load Ordert, akkor a legutoljára telepített mod mindig inaktív, nem enabled.
Lehet az zavar be, hogy 2 helyről kell modokat aktiválnia? -
törölt tag
válasz ®abstract® #26191 üzenetére
Azért 2 helyről, mert vannak olyan modok, amik a nexuson nincsenek fent, viszont a Bethesda mod oldalán igen.
Pl. ez a mod sincs nexuson: GT's - Gardens Of Whiterun [PC]
Ez gyönyörűen színesre varázsolta Whiterunt, betett rengeteg virágot és növényt. Nexuson nincs még csak hasonló se vagy teljes overhaul van.
De a teljes overhaul modok egy része nálam akad vagy nincs egy egységes sorozat belőle minden városra / falura, ami meg van, azok is akadhatnak.
Ezért is teszek fel inkább kisebb modokat, mert a végén összeadódik a látvány.
De leszedtem most az összes Bethesda oldalról elérhető modot és csak nexusos maradt fent. Így viszont összezuhant a teljes játék, nem indult el, amikre Vortex azt írta, hogy duplikáció, pont hogy csak egyik menü alatt maradtak fent, és volt egy olyan mod is, ami saját magával került összeütközésbe.
Na ezek után miután rendberaktam, minden resetelődött. Szerencsére semmi nem volt chestekben Leaf Restben, mert hülyét kaptam volna, ha azok a dolgok eltűnnek.
Vagy a játék nem bírta ezeket vagy a Vortex nem működik jól, de nálam sok probléma van ezekkel a modokkal.
Most is feltelepítettem egy újat és még manuálisan kellett újra rányomnom a játékban, pedig Vortexben minden rendben. De lehet a profilok is összezavarták, szóval még az is ludas lehet.
Viszont mivel most minden resetelődött, kicsit másképp is néz ki a játék és úgy tűnik vannak olyan helyek, ahol még jobb a teljesítmény.Közben kipróbáltam a Skyrim Realistic Overhault
És nagy csalódás volt, nem tudom mit vártam, de a játék nem lett sokkal szebb vagy másabb. Néhol a talaj menti növényzet és a fű elég naturális lett, viszont foltokban és nem minden helyen. Viszont sok a 10 GB ahhoz, hogy utána minden elemét megváltoztassam sok másik moddal.
Most is van fent 5-6 mod, amiben van teljes overhaul, fa mod meg füves is. De nem értem miért is kell ennyi, amikor egyik felülírja a másikat?Közben találtam egy ilyen videót, ami igazából nem tutorial, hanem showcase, de ez nagyon tetszik. Nem is realisztikus, hanem inkább naturális, de nagyon bejön. Még egy nagyon kicsi valami hiányzik, amitől tényleg next gen lehetne. Gondolom a discordon lehet a mod lista?
-
törölt tag
válasz #82860288 #26192 üzenetére
Megtaláltam a videóban szereplő mod listát: The 11 Years Of Skyrim Ultimate Graphics Tutorial
Ezt még ne tegye fel senki, mert jelenleg átalakítás alatt van, de állítólag pár hét és lesz működő csomag belőle.
Ha valaki mégis szeretné kipróbálni a 2 legnagyobb mod részét, akkor íme:
Folkvangr - Grass and Landscape Overhaul
CleverCharff's AIOKísérleteztem modokkal még egyesével, mert leakadt Riverwood is és Whiterun is anélkül, hogy terhelés lett volna GPU-n.
Veydogolt Trees - ez annyit tesz, hogy kicsit módosítja a fákat, változatosabbak és szebbek lesznek, ez a hegyi fenyőkre nem vonatkozik.
Skyrim Flora Overhaul SE - ez több mindent megváltoztat, de a legszembetűnőbb a hegyekben lévő fenyőfák sokkal szebbek lesznek. A talaj menti növényzetet is változtatja, nem sűrű, néha nekem kicsit hiányérzetem akadt, de így is változatos, közelebb áll a vanillához, csak kicsit szebb.
Logical Grass SE - ezt azoknak ajánlom, akik szeretik a derékig érő füvet, ez van a videómban is. Nekem ezzel annyi bajom van, hogy ha lezúzom az ellent, akkor lehet utána nem találom meg a fűben.
aMidianBorn Buildings and Landscapes SE - ez nagy csomag, de eszméletlen jó textúrákat tesz a játékba, nem teszteltem minden épületet, barlangot, de amit eddig láttam gyönyörű. Kegyes a géphez, mérete ellenére nem terheli a gépet.
Lanterns Of Skyrim II - nagyobb méretű, mint elődje, de egyáltalán nem terheli a gépet. Nem tudom mire kellett 900MB, de működik, szép, szóval nincs gond vele.
A New Whiterun - virágosabb Whiterun, sajnos nem olyan jó, mint a másik Gardens of Whiterun, de szép.
New Legion - kicsit frissebb imperial és egyéb armorok, jól néz ki, de nálam valamiért nem aktiválódik.
Skyland - A Landscape Texture Overhaul - ez sem akvtiválódott nálam, ha valaki kipróbálná ezt a kettőt, hogy megy-e neki?
Towns and Villages Enhanced - Villages - minimális grafikai javulás, apró dolgok, jól néz ki és kompatibilis a következővel.
JK's Skyrim - ez főleg Riverwoodot alakítja át, szép.
T'Skyrim - Riverwood (Addon for JK's Skyrim) - előzőhöz tartozna, de nem szabad felrakni, mert leakasztja a gépet. JK meglévő struktúrájára építené rá az egyik különálló Leaf Rest játékos kunyhót.
Hát így ennyi, hátha tudtam valamit segíteni bárkinek is.
-
®abstract®
őstag
válasz #82860288 #26192 üzenetére
Kolega uram értelek
nekem akkor voltak hasonló gondjaim amikor a vortex nem volt jól beállítva és nem figyeltem oda, az értesítésekre ütközések re master plugin hibákra és a függőségek kezelésére pótlására.
Miután ezeket figyelembe vettem minden esetben megoldódtak a problémáim.
Ha neked nem sikerül egy módot bekapcsolni akkor vagy ütközés bekerül vagy más probléma merül fel.amikor nekem enable a mod & plugin ben is ugyanez van akkor a jatekban is be van kapcsolva.
azert ajanlottam a LOOT manager [link] is mert segít megoldani a problémákat.
pontosan Tudom hogy nem egyszerű ez a modol gatás, de időbe telik míg az ember összerak egy listát hogy mit hogyan merre szeretnek az nem egyszerű.de ha neked Van konkrét ötleted hogy mit állíts össze és hogyan és hogy listát is tudsz mellékelni azt megnézem 🙂
A másik az hogy a vortex azért jó program mert a letöltött zip vagy rar állományokat is kicsomagolás nélkül tudjak telepíteni a játékhoz.
ugye írtad hogy a betesda oldalról szedtél le jó pár dolgot semmi gond nincsen vele leszeded zip állományba gondolom úgy van és utána vortex be tallozod és beilleszted-a program telepiti-bekapcsolja- ennyi.
én is próbálkoztam avval hogy a játékban a mód menüpontban egyesével kezdtem bekapcsolódni a modokat nem volt jó.
vortex azért jó mert ezt elvégzi helyetted kényelmi szolgáltatás és ha valami nem kell akkor könnyen tudod törölni is Na most ezt kézzel elég bonyolult megcsinálni 🤔[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ®abstract® #26194 üzenetére
Az a fura, hogy nincs hibaüzi, nincs ütközés, nem hiányzik master file.
Nem ez a LOOT van beleépítve a Vortexbe? Nálam figyel minden ütközést és hibát meg hasonlókat.De pl. most vettem észre, hogy a Whiterun melletti Homestead hiányzik, úgy tűnik minden, ami AE tartalom, szintén valamiért törlődött és nem elérhető. A játék első indításakor mindent
letöltött egyszerre, most meg egyesével szedhetném le őket.Bethesda oldaláról nem lehet letölteni. A honlapon bejelölöd a modokat, amiket telepíteni akarsz és a játékon belül Mod menü ott meg van egy My Library rész.
Vortex ezeket a modokat csak pluginként, de felismerte.
Most már egy sincs, nem akartam szenvedni velük, mert azt gondoltam emiatt vannak problémák, de úgy tűnik mégsem.Lehet kellene egy teljes törlés és reinstall mindenből. Ha jól értem Vortexben van lehetőség backup és restore funkcióra? Tehát lement minden beállítást és később egy fileból újra lehet telepíteni?
[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz #82860288 #26195 üzenetére
Jó ezt nem tudtam mert nem ismerem
én arra gondolok hogy lehet hogy a Steam vagy nem tudom valami áruház lehet hogy bezavar neked vagy frissített vagy letöltött vagy mit tudom én és emiatt valami nem kóser 🤔
vortex ben a profil klónozás kipróbáltam az működik gondolom mentene is lehet meg ilyesmi de azt még nem ismerem nem próbáltam.próbáld meg teszteld aztán eldöntöd hogy jó lesz e.
Ha vortex managerrel töltötted le modokat akkor meg fogod találni újból tehát tudod telepíteni a manager ből.ha van zip & rar állományok azt is be tudod keresni.
Na most ez a Bethesda féle könyvtáros módos dolog az hétszentség hogy bezavar..
Vortexben létrehozol egy új profilt és akkor már tiszta lappal indulsz.
valaki írta itt korábban hogy ha a játékod frissítve lett áruház vagy nem tudom mi által akkor downgradelni kellene mert a korábbi se verziót lehet modolgatni. nekem a jatekverzio= 1.5.97.neked mi?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ®abstract® #26196 üzenetére
1.6.355.0.8 - De ez a Nolvusnál volt probléma, mert ott nem működik AE verzióval.
Nekem a Steamen az SE verzió van meg, de ez az AE verzió az Xbox appban van meg.
AE és a Vortex működik együtt az SE modokkal, bár lehet emiatt van sok problémám és kell manuálisan pipálgatnom, mert még nem 100% kompatibilis a 2.LOOT ezt dobja, nincs error de rengeteg a sárga figyelmeztetés:
Ha a leírás szerint leszedem hozzá az Sseedit-et, akkor meg ez a hibaüzi:
De a fura, hogy még a játék saját DLC filejaira is figyelmeztetést dob a LOOT.
Most vagy letörlök mindent és újratelepítek vagy használom így.
De nekem kell az AE verzió a plusz tartalom miatt.
Vagy ha emiatt nem működik a Vortex, akkor lehet tényleg downgradelni kellene, de az meg nem opció.
Viszont sok SE modnál oda van írva, hogy működik AE-vel is, csak lehet maga a Vortex nem.Nexus modon a history downloadból újratelepíteni a modokat szintén nem opció, rengeteg modot kipróbáltam, konkrét listával is csak egyesével tudom majd kikeresni.
Ezért lenne jó, ha működne a backup / restore funkció.[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz #82860288 #26197 üzenetére
Jaa,bocs nincs több kérdésem
Hát akkor csak kibújt a szög a zsákból hogy mi a helyzet
Akkor csak AE ez való modokat szedjél le azt annyi.
az hogy a Steam bolt meg a Bethesda hogy mit kavar meg mit variál az már a te dolgod
igazad lehet az SRO val kaapcsolatban--A méretéhez képest annyit nem ad hozzá szerintem de majd kipróbálom ezt a skyland féle textúra overhault. Feltéve ha nem akad össze mindennel
Feljebb amit videót linkeltél pred calibur tag-eRTX 3080 operál nem tudom nézted e..[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ®abstract® #26198 üzenetére
Nem tudom milyen szögre gondoltál, ezzel kezdtem pár napja a topikban, hogy AE verzióm van és Xbox appos, ezért esett ki a Nolvus is.
Sajna nexuson nem lehet törölni download historyt, marad a manuális listamentés valahogy. Vortex tud .json fileba menteni, de ki tudja hónapok múlva vissza tudom-e importálni.
Sztem visszamegyek Fallout 4-be negyedjére is, és most szétmoddolom, most hogy már megtanultam használni a Vortexet, de előtte lángszóróval törlök mindent, ami Vortex és Skyrim.
De köszönöm szépen a segítséget és a türelmet mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás