- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kódos
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #25150 üzenetére
Jaj ne már...Ez most komoly?Elöbb jelentették be a TESVI és ezt az űrbéli bohockodást előre sorolják?Persze nyilvan gondolom fele annyi tartalom se lesz benne mint a elderben így érdemesebb ezt elöbb elkészíteni de így még tovább húzzák garantálom ez se lesz kész 1 éven belül.Nagyon olyan érzésem van hogy az új része a TES-nak kb 4-5 év lesz
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye
-
tibaimp
nagyúr
Az nem jó hír!
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
jonnyjoker01
veterán
Ugyanakkor jelentették be mindkettőt és akkor mondták, hogy először Starfield utána TESVI. TESVI teasert csak azért adták ki mert a baklövéseik ellen akartak valami pozitívumot felmutatni.
Egyébként már bő 5 éve csinálják a Starfieldet, vagy idén karácsony körül vagy jövőre várható a megjelenés. Azután még hozzáadhatunk 5 évet a TESVI-ig, legkorábban 2025-ben láthatjuk szvsz. Microsoftos felvásárlás bekavarhat még a jövőre nézve.
Üdv. Johnny
-
Skyhunter
őstag
válasz jonnyjoker01 #25153 üzenetére
Nem baj, egy jól megtuningult Skyrim next-gen grafikát és játékmechanikát (is) jelent még évekre. Meló mellett úgyis egyre kevesebb idő jut játszani. A napokban kezdtem egy új telepítést, az AMON féle modpakkot felrakosgatni. 800+ mod. Egy darabig el leszek a setuppal, de szekptikus vagyok, hogy a 8600k+2070 elég lesz-e 1440p uw-ra.
Ami már kapásból nem tetszik benne. Lecseréli az összes Jeremy Soul féle alapzenét valami másra. Szimfónikus és jó minőségű, szépen szól, de nekem az eredeti jobban bejön, valószínűleg kuka. Az Amon ENB se jön be, de ez egyéni ízlés kérdése, most a Silent Horizont-ba vagyok szerelmes. Pár dologgal még felturbózom, Customizable UI, színes kelta ikonok és hasonlók. Folyamatosan tesztelek, nehogy gubanc legyen. Kb 200 mod van fent eddig, és ha hibátlan lesz, jelentkezek majd screenshotokkal.[ Szerkesztve ]
-
VikMorroHun
senior tag
Én úgy emlékszem, azt mondta, dolgoztak rajta, de majd csak a Starfield után jön. Azt is említette, hogy nem állt rendelkezésükre a megfelelő technológia - tippre az új konzolokra is várniuk kellett. Más kérdés, hogy simán megcsinálhatták volna nyitó címnek, a szerintem teljesen felesleges Starfield helyett.
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
Kódos
aktív tag
válasz VikMorroHun #25156 üzenetére
Már most elkezdtétek fordítani az új game-tTake a look,See you later,what can i do for you,Hey you stop there,Jail,die Szavakat és stb?? Biztos ez a rész se áll meg 200k fordítandó szövegecskénél
-
VikMorroHun
senior tag
-
WATERDACA
őstag
Sziasztok!
Az évtized legjobb játéka a Skyrim volt számomra. Leírom, miért. Ki lehet nevetni engem. A főküldetést soha nem játszottam ki (kb. 200 óra játék). Mindig csak elbolyongtam a játékban, nézelődtem, átadtam magam az érzésnek. Soha semmilyen játék ilyen hatással nem volt rám. Ha belegondolok, hogy lesz egyszer VI. rész is, beleborzongok.
Segítséggel fordulok hozzátok fórumtársak. Volt hogy modokkal játszottam a Special Editiont, most újra játszanék, de már elfelejtettem, hogyan kell és milyen modokat érdemes feltenni.
Tudom hogy van ezernyi Youtube videó, de szeretnék Tőletek segítséget kérni, Ti mit láttok legjobb modoknak és hogy tudom őket pontosan telepíteni Special Editionbe.
Nagyon köszönöm a segítségeteket.
u wanted, i got it \o/
-
jonnyjoker01
veterán
válasz WATERDACA #25159 üzenetére
Én alap triumvirátusnak a következő modokat szoktam használni:
Revenge of the Enemies - nehezebb enemyk, sokkal több képességet, shoutot használnak, okosabbak (epikus bossfight ízelítőnek)
Attack Commitment - hack and slashnek vége, kicsit "dark soulsosabb" lesz a combat
TK's dodge - attack commitment miatt, dodgeolás stamináért cserébeÜdv. Johnny
-
Kódos
aktív tag
válasz WATERDACA #25159 üzenetére
Szia én csutka vannilát nem ajánlom főleg hogy még mindig consolera írták a játékot és hányadék az interface,de olyat se hogy witcher 3-at csinálok a skyrimből 600 móddal.Fontos ha SE játszól figyeld a nexus-on hogy müködik-e SE-vel.Sok modott töltöttem le morrohun-röl,forumáról,nexusrol és gond volt. Kifejezetten inkább úgy írj be valamit hogy speciel edition XY mod.Amit én ajánlok,Unnof patch,SkyUI,Better vampire/Better vampire NPCS(HA vámpírkodsz,habár a better vampire npcs mehet akkor is ha nem.),Enchanched blood textures,A quality word map,Immersive sounds Aural Assortment,Achivments Mods Enabler,No killmoves,No killcams,No killbates(Ha zavarnak).Ha nem akarod elba*arintani a honosítást akkor hagyd ki a better vampires modokat. [link] Magyarosítást innen.100% hogy jó a link.
[ Szerkesztve ]
-
WATERDACA
őstag
Egy kérdés. Ezek ha jól tudom Skyrim menüjéből is bekapcsolhatóak (Bethesda.net Mods). Ezek megegyeznek azzal, amiket leírtál?
Milyen nehézséget ajánlotok? Emlékszem anno Legendaryn próbáltam és ott nagyon kijött a különbség, hogy közelharc/távolharcot alkalmazok-e. Utóbbi sokkal könnyebb.
[ Szerkesztve ]
u wanted, i got it \o/
-
VikMorroHun
senior tag
-
WATERDACA
őstag
válasz VikMorroHun #25168 üzenetére
Most már működik, Avast blokkolta. No problem
u wanted, i got it \o/
-
WATERDACA
őstag
Nekem az a problémám lenne, hogy Unofficial patch után a magyarítás nagyrésze angolul marad. Van erre valami megoldás?
A menüből szedtem le a modot.
u wanted, i got it \o/
-
-
WATERDACA
őstag
válasz VikMorroHun #25171 üzenetére
Sikerült Nexusmodról, köszi.
Nem használtam mode manager programot, simán belemásoltam a játékmappába és működik most már.A Bethesda.net módokból felraktam kb. 10-15-öt, unofficialtól kezdve grafikai meg effekt (időjárás, térkép hd) modokat.
Durva hogy ezek is "official" modok most már, a játékból fel tudtam őket rakni.
Nem használtam semmi programot, mégis sokkal jobb, szebb lett. Mindez 9 év után egy játéknál. Le a kalappal. A magyarítóknak is.
u wanted, i got it \o/
-
VikMorroHun
senior tag
válasz WATERDACA #25172 üzenetére
Természetesen lehet mod manager nélkül is, egyszerűen bemásolva a Skyrim\Data mappába, de amint elkezdesz többet kipróbálni, eltávolítani egyet-kettőt, problémák jelentkezhetnek a játékban.
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
tibaimp
nagyúr
A nagy RTX lavinába, amit most kaptunk itt már minden szinten (Amd, konzolok is beléptek/nek végre), ez a game nem kap véletlenül hivatalos Sugárkövetés grafikai upgradet, mint a Witcher 3?
Én nem bánnám!A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
WATERDACA
őstag
Azért még Elf/Archer kombóval is rohadt nehéz a Legendary nehézség. Ajánlott mindig magaddal vinni egy követőt
u wanted, i got it \o/
-
tibaimp
nagyúr
válasz WATERDACA #25176 üzenetére
Én úgy játszottam, hogy Apedt-en elkezdtem, majd mikor erősebb lett a karakter úgy tettem feljebb a nehézségi szintet Expert-re, majd Legendary-ra. Végül Experten toltam, mert a legendery önkínzás...és nem élveztem a játékot, úgy meg nem ér semmit.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
WATERDACA
őstag
válasz tibaimp #25177 üzenetére
Én most 9. szinten vagyok, eddig kétszer haltam meg, de tényleg irreálisan nehéz kb.
Minden AI hülyeséget, bugot is ki kell használni. Valakinek van még esetleg tippje?És ha jól tudom, egyébként az ellenfelek is velünk együtt fejlődnek?!
[ Szerkesztve ]
u wanted, i got it \o/
-
WATERDACA
őstag
Mondjuk summonernek aligha kell követő.
Most így belegondolva, talán az a legkönnyebb kaszt. Az a legrosszabb, amikor 4-5-en jönnek neked, muszáj abból párat lefoglalni, mert instant halál lesz a vége.
Ezért pl. soha nem értettem hogy közelharccal hogy a p*csába lehet főleg a játék első 10-20 szintjét túlélni pl. egy Legendaryn. Biztos van rá megoldás, valaki már kitapasztalta.
u wanted, i got it \o/
-
woryz
senior tag
válasz WATERDACA #25180 üzenetére
Erőleves (vagy mi a kajának a neve) + követő kell hozzá. - nekem még sosem sikerült, mert idegesítenek csak a követők.
íjjász + illúzió mágia a legkönnyebb szerintem, után jön a summoner. Csak - nekem - nem fér bele a dragonborn szerepbe a sunnyogás... Viszont itt van a kapufa, mert nem akarok nem legendary-n játszani, viszont a közelharcos - követő meg főzőcske nélkül - nem annyira egyszerű...
(egyszer csináltam olyan mágust, aki nem vett fel hullánál talált ruhát, csak ékszert / aranyat, és sima ruhában kevert amíg nem tudta megvenni a mágus öltözetet, nah, az "vicces" volt... )
-
WATERDACA
őstag
Illuzió mágiát hol tudom rendesen kitanulni? Az Akadémiára nem szeretnék még rohanni.
u wanted, i got it \o/
-
VikMorroHun
senior tag
válasz WATERDACA #25180 üzenetére
Vagy amikor van veled 3-4 követő, aztán csak akadályozzátok egymást a szűk barlangokban...
-
-
tibaimp
nagyúr
válasz WATERDACA #25183 üzenetére
Arra van a legkevesebb, konkrétan 1 a varázsló iskolán kívül!
Én mindent/sok mindent innen néztem (mármint az oldal ): [link]
A trainer neve: Atub
És itt található:[ Szerkesztve ]
-
Grincsulás
tag
Sziasztok!
Elkezdtem újra a Skyrimet. Egy orgyilkos karakter van tervben. Már meg is kaptam a Dark Brotherhood-tól a geart, viszont ami nagyon érdekelne és sehogy sem jövök rá, az az, hogyan lehet stealthben ölni, tehát oda lopózok és elvágja a torkát az áldozatnak meg ilyesmi. Húznom kellene még a sneaking ágon? Egyenlőre még csak 2 pont van rajta, mivel tényleg friss még a karakter.
-
Hunpriest
senior tag
válasz Grincsulás #25187 üzenetére
Stealth-ben csak sebzés bónusz kapsz, nincs instant stealth kill. Tőrre jár a legnagyobb szorzó, ha meg van a perk. Szóval: stealth + tőr + méreg.
-
tibaimp
nagyúr
Úgy van, ahogy Hunpriest kolléga írja!
Én még annyit tennék hozzá, hogy a smitting+enchant én minden esetben kifejlesztetem, mert a legnagyobb sebzést azzal szerzed, ha Legendary-zod a fegyvert + fasza dupla sebzés bónusz Enchant-al. Olyat sebez...De persze ez később lesz még, addig gyűjtsed a perk-ket.
[ Szerkesztve ]
-
Kódos
aktív tag
Szerintem meg van,csak a legtöbb ellenfelen nem fogod tudni végre hajtani mert túl nagy az életerejük.Két fajta insta kill van az animációsak,és amikor kicsit hátrébb álsz és erős ütést csinálsz ekkor nem adja be az animációt és vág,de ez is insta kill ha gyenge az ellenfél.Animációsan meg ugytudsz ölni ha gyakorlatilag többet sebezel mint az ellenfél hpja erős ütéssel így amikor teljesen a hátamögé mész és hosszan lenyomod a jobb egérgombot elvágja a torkát vagy bordán szúrja.Szóval van,csak nem valószínű hogy egy deathlord draguar-nak elvágod a torkát,ha jol tudom 2000-4000 hpjuk van.
-
törölt tag
Sziasztok,
Újrakezdtem már megint a játékot. Viszont most szeretném kimaxolni amennyire lehetne, értem ezalatt az összes craftingot, ami hasznos a krakteremnek, potion, enchant és hasonlók.
Találtam pár olyan ruhát már kezdésnél, ami a magicka regent 50%-kal megnövelte.
Létezik ilyen stamina verzióban is?
Lopakodós íjas + dw khajiit vagyok most. -
Kódos
aktív tag
válasz #75501312 #25191 üzenetére
Igen van,sőt hp regen enchant is van.Potion perk fát 100.ra nem tudom érdemes e én eddig 2x húztam fel és sose éreztem úgy mint a kovácsolásnál hogy akkora nagy értelme volt,túl sok a belefektetett idő mire 100-lesz.Talán ami +200 carry capacity látom jónak 50-esen.Sajna csak drága potion fözésével lehet jól fejleszteni és azokhoz nem snowberry kell amiből van 500 db
-
tibaimp
nagyúr
válasz #75501312 #25191 üzenetére
Én is csináltam ilyen agyon boost-olt karaktert 3-at is .
Én javaslom a smitting, enchanting, alchemy képességek kifejlesztését is 100-ra, sőt én még le is nulláztam többször is ezeket.
Amikor már sok, és tényleg több 100, sőt több 1000 ingot-od van (és egyéb nyersanyag), könnyen fel lehet túrni ezeket a skilleket, mert van nyersanyag, és célszerű perket is rátenni (mert akkor a végén tudsz magadnak olyan fasza szerkót készíteni dupla enchanttal, legendary smittinggel stb), akkor könnyen is felmegy 100-ig.Eleve, én úgy tudom, hogy az előállított "termék" értéke itt a mérvadó (nem a darabszám, mint az Oblivionban), így, mivel magasabb perken nagyon értékes például glass fegyvereket tudsz készíteni, hamar felnyomja a smittinget. Majd ezeket az így készített fegyvereket enchantolod, szintém magas ára lesz, úgy fejlődik az is, mint állat, majd eladod, akkor meg a speech fejlődik.
-
-
törölt tag
-
tibaimp
nagyúr
válasz #75501312 #25196 üzenetére
OK, megértem, nagyon időigényes, valóban. Egy példát azért beteszek ide, hogy lehet feljavítani cuccokat smitting + smitting ital + smitting öltözet segítségével.
1. KÉP: A fegyver alap sebzése és értéke.
2. KÉP: A fegyver feljavítása 100-as Smitting-gel
3. KÉP: A fegyver feljavítása, ha a Smitting öltözék is rajtam van.
4. KÉP: A fegyver feljavítása az öltözék és a smitting ital megivása után!A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
válasz #75501312 #25198 üzenetére
De el tudom adni, mert azt szoktam csinálni, hogy olyan kovácsot keresek, aki tud tanítani is ()egyéb tárgyakkal ugyan ez), például Whiterun-ban lévő, a farkasemberek kovácsa (a neve nem ugrik be), és viszek magammal ilyen, hasonló smittingelt/enchantolt eladandó cuccokat és miután tanultam nála 5 szintet, ami eléggé sok pénzbe kerül, nem lépek ki az interakcióból, így ott van nála a sok pénzem, amit szépen kiszedek tőle vissza, mert eladom neki a sok cuccot.
Ezzel a speechcraft is fejlődik elég rendesen, mert ez is, mint minden, az eladott tárgy értékétől függ és fejlődik!Na mindegy, szóval lehet boostolni a karaktert rendesen ám, és csinálni 140-160 szintű karaktert.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest