- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mini PC
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VikMorroHun
senior tag
válasz Kender23 #26750 üzenetére
Igen, ez a lényege a profiloknak. Az összes letöltött modot látni fogod, de csak azokat fogja használni a játék, amelyeket bekapcsolsz valamelyik profilban. A bekapcsolt modok eltérhetnek az egyes profilokban, váltáskor pedig önműködően cserélgeti őket.
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
®abstract®
őstag
válasz Kender23 #26753 üzenetére
amikor ilyen kaosz van akkor nem indul a game ez csak 18 db!
ossze tudod fesulni gondolom..
a bevetest erdemes autora kapcsolni-a hiba uzenetekre figyelni mindig mindegyikre van e hibauzenet.ha van azt megoldani. akko jo lesz.
a skyland aio tol ez jobb [link]nekem ennyi van most:
[ Szerkesztve ]
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Kender23
aktív tag
Persze, ez csak egy poén volt.
A skyland aio-nál vannak jobbak persze, például [link] -ból ha felrakom az "landscapet" és az "othert, azokkal a modokkal , amik alul a képen vannak, akkor néha 42fps-em van. Elsőnek a skyland aio megy fel, majd erre írom felül a többit és így 55-60+ az fps. Amit küldtél, abból fogom a 2-4k-s verziót kipróbálni. A 16-8k-sal már 48-50 volt sz fps.
Nagyon penge élen táncolok már...
Ezek vannak fent, ezek csak a grafikai moddok:
[ Szerkesztve ]
Most annakokáért mit késedelmezel? Kelj fel és keresztelkedjél meg és mosd le a te bűneidet, segítségül híván az Úrnak nevét.
-
®abstract®
őstag
válasz Kender23 #26755 üzenetére
Ugyan ez még csak a kezdet
Pfuschers mod aio szerintem elég jó lehet mert nagyon jó komponensek vannak be válogatva nézd csak meg a listát
A penge éle szerintem az lehet amikor 25-30 fps ed van és örülsz neki
Jó lesz ez alakul mondjuk az a dark Forest kiegészítő az lehet hogy le sötétíti nagyon az erdőt..Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Kender23
aktív tag
válasz ®abstract® #26756 üzenetére
Nekem a penge éle azaz 50 fps, ez alá nem vagyok hajlandó menni, már azt sem tudom elviselni, ha 60-ról hirtelen le droppol 45-re, kizökkent a játékból.
A Dark Forest egyenlőre teszt üzemmódban van, néhol kopárabb az erdő, de másol meg olyan színek vannak, hogy csak lesek...
Tervben van egy vga upradge, 1-2 hónapon belül, no akkor majd felmehet a 16k-s textúra csomag is. Plusz kezdhetek szinte mindent előről, na de mi ezt a játékot ezért (is) szeretjük.
[ Szerkesztve ]
Most annakokáért mit késedelmezel? Kelj fel és keresztelkedjél meg és mosd le a te bűneidet, segítségül híván az Úrnak nevét.
-
Kender23
aktív tag
válasz ®abstract® #26758 üzenetére
Videót akartam készíteni, de úgy emlékszem, hogy a youtube mintha levette volna a felbontást egy másik videónál, amit csináltam 2 évvel ezelőtt. Tiszta pixel volt az egész... Vagy valami ilyesmi. Szóval amit én láttam, az már nem olyan volt feltöltve.
[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz Kender23 #26759 üzenetére
gondolom valami hiba volt akkor nekem van par videom ott de nem szokott alapvetoen gond lenni-max annyi,hogy lassu vagy terhelt a halozatuk-ilyenkor pixeles kicsit a video de hamar rendbe szokott jonni [link] fhd videoim vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Kender23
aktív tag
Volt időm, gondoltam megpróbálom ezt a modot: [link]
Leszedtem az összes hozzá kért moddot, amik pedig fent voltak nekem, azokat meg disabled, hogy meg véletlenül se legyen ütközés, vagy "circle", de másfél óra kinlódás után feladtam... Sehogy sem akart elidulni... Ilyen még nem volt.
-
®abstract®
őstag
válasz Kender23 #26761 üzenetére
ismeros,szerintem az volt vele a gond,hogy dark volt..
nekem ez van mert kellett az egyikhez plusba [link] de nem sokat ert ez se meg a masik 10 db amiket leszedtem
nem veletlenul irtam,hogy a mcm mod configban lehet a catedral weather & vivid weather ben jatszani a fenyekkel & a szinekkel-nagyon hatasos
ezek a legutobbiak amiket kedvelekSzavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Kender23
aktív tag
válasz ®abstract® #26762 üzenetére
Én meg ma jöttem rá, hogy mekkora láma vagyok...
Vannak ezek a [link] módok. Én amikor felmentem ide, hogy letöltsem azokat, amik kellenek, csak az "Landscape" , "other", "Architecture" modokat töltöttem le és hozzájuk az updatet. Ma valamiért fel kellett oda néznem, és csak úgy átlapozgattam a képeket... Akkor látom, hogy itt sokkal több mindennek kell lennie. 7 dabar plusz modot szedtem le, amitől tényleg sokkal jobban néz ki pár dolog.
Ez a 3 Wet Mud texture alternatives bitangó jó szerintem:
A "Skyrim at War Reborn"-ra nincs szükségem, van fent egy olyan nekem , ami 16 fős patrolokat hoz létre. Kezdtem egy új karaktert, és azokkal is meggyűlt a bajom....
[ Szerkesztve ]
-
Kender23
aktív tag
Ezen töröm még a fejem: [link] Whiterun-t felturbózni még egy kicsit, csak ez 8K-ban összesen 15 gigába fájna.
-
®abstract®
őstag
válasz Kender23 #26763 üzenetére
csak egy kerdes-minek bonyolitod a dolgokat?
amikor valaki keszit all in one mod csomagot-amit letoltesz-feltelepiti magat-majd amivel hadakozik azt igazitod-vagy kikapcsolod 🤔 majd orom boldogsag lesz..
kivancsi voltam a pfushi alkotasra leszedtem ezt [link] hat nagyon sokat hozzatesz a gamehez a 2K verzio volt install utan 8 gb.
egen,benne volt ez a wet mud textura is meg sokminden mas is nagyon komoly cucc! de a hardverem behugyozott..
ebbol a 4K verzio 13,5 gb-ami kb. install utan lesz olyan 30-40 gb!
probald meg ezt. masik az,hogy szerintem 4K anyagokat szedjel,erre epitgesd a tartalmakat, mert a 8K meg a 16K mod csomagok bitang eros gpu kra van tervezve..ha megis az utobbiak tetszenek akkor lehet be fog hugyozni a hardvered,gondolom vagy veszel 16 gb ramos gpu t..ha ezt nem ismered akkor ajanlott darab [link]
a skyrim at war reborn szerintem good- mert az eddigiek a skyrim at war at ismerem de hibasak voltak mert aki beavatkozott a harcba-lakossag-azokat mindet kinyirtak.. a reborn eddig tetszik,mert a holt testek ertekes dolgokat adnak-meg tudok seftelni a sok cuccal
az a 16 emberes patrol mit jelent? link van?more rock a sziklamod rendesen komoly amit mutat,sokkal jobb,mint amit eddig lattam..
meg ahogy nezem hasonlo az izlesunk kolega uram
az illustries whiterun pont ismerem fincsi darab,de mar nem kell nekem mert ami van textura modom [link] az beavatkozik mindenhovaSzavahihetőség manapság ritka kincs.
-
WATERDACA
őstag
válasz Kender23 #26763 üzenetére
Hu de bitang jól néz ki.
Abstract:
all in one mod csomagok? Na az a nekem való. Megmondom őszintén, minden évben feltelepítem a Skyrimet, de a mod letöltés+telepítés+összehangolásnál mindig megakadok/nincs kedvem őket tesztelni hogy ne crasheljen, így az elmúlt években a simával játszottam. Főleg amióta az Anniversary Edition is megjelent.
Valaki tud egy all in one csomagot őszintén? Vagy le tudja írni, hogy lehet a leghatékonyabban feltenni a csomagokat, mit érdemes? Anniversary Editionhoz.
Vannak leírások neten, tudom, meg Youtube videók is, de én azokba is belefáradtam. Nekem egy profi kell, gondolom van itt köztetek olyan.
u wanted, i got it \o/
-
VikMorroHun
senior tag
válasz WATERDACA #26766 üzenetére
Én, ha most kezdenék modokat töltögetni, és nem lenne kedvem hosszasan vacakolni velük, akkor innen szedném le a 2a, 2b, 2c jelzésűeket, aktiválnám az elsőt a Mod Managerben (ami nem Nexus), aztán követném a képernyőn látható utasításokat.
Ha készen van, jöhet még a 2) Update 1.08 - 4K esetleg.Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
®abstract®
őstag
válasz WATERDACA #26766 üzenetére
jah konnyebb ilyesmivel boldogulni szerintem.
van tobbfajta de amit linkeltem legutobb meg amit a vikmorrohun kolega linkelt az ugyanaz a fullos all in one csomag
nagyon komoly-a 2K v.teszteltem.
a 4K komolyabb persze kene legyen 8K is de nincs-van 16K csomag azon lehet sok hardver behugyozik.
telepitsed a vortex mod managert-beallitod ahogy kell-visszafele olvasol fogsz talalni segitseget.[ Szerkesztve ]
-
válasz VikMorroHun #26767 üzenetére
Na eddig darabokban volt meg, megpróbálkozom én is ezzel az AIO moddal.
16K verzióval az A770 16Gb-oson leglább tele lesz a vram A notimon (GTX960M 4Gb) meg az 1K verziót.
Lesz vagy egy-két nap mire lejön minden, drága a nexus előfizetése valahogy nem éri meg még most sem.
(8k-16k modokkal 120Gb a skyrimem, 10-11Gb vramot eszik meg, hát persze hogy fullhd-ra totál fölösleges ráadásul gyakran 720p ablakban játszom de ha legalább közel megyek valamihez akkor is éles marad és részletgazdag. Igaz beledöglik a gép de az a dolga )[ Szerkesztve ]
-
válasz MasterDeeJay #26769 üzenetére
Felraktam (azaz egy file még töltődik), szerintem igen jó bár eddig a 2018-2020 stb verziókat használtam de ebben benne van minden más egyéb viszont nem minden tehát kell még töltögetni mellé.(vagy lehet pont az töltöm éppen)
vramból ugyan annyit eszik, valószínűleg azért mert 16k az csak a max textúra méret lehet nyilván gondolom a legkisebb akármire nem 16k textúrát raktak.
Vram használat kicsivel több 11,5Gb
Textúrák igen szépek.
Most tisztogattam a játékot, leszedtem minden nagyobb grafikai modot csak ez a AIO maradt meg pár apróbb (lux, enb, weather stb) és lement 101gb-ra a mérete.,
Procihasználat játék alatt egy számjegyű.
Korábban voltak mindenféle INI beállítások, van valami ami működik és ajánlott hogy hátha szét tudná dobni a többi magra a feladatokat? Bár tudom ne várjak sokat egy ilyen ősi motortól.[ Szerkesztve ]
-
Kender23
aktív tag
válasz ®abstract® #26768 üzenetére
Hát igen, én egy ilyen bonyolult csávó vagyok...
Milyen egyszerű lenne, csak az összes all in one modokat feltenni és akkor igazából pár óra alatt meg is lenne a modolás. Így is tettem az elején, de az fps, az nagyon gáz volt.
Szeretem kombinálni a dolgokat, több fajta összeállítás kipróbálni, ha kell részekre bontva a moddokat, engem ez leköt szó szerint, tudom hülyén hangzik, de így jobb fps-t tudok elérni... Na meg be is jön a dolog. A modolással szerintem végeztem, (egyenlőre ) most a végére jönnek az ENB-k.
Van fent egyenlőre Cathedral ENB, egyenlőre ilyen, de még próbálkozok más ENB-kkel is.
Ja még egy normális "fa modd" kell nekem még... De az alap fa textúrák egész jól festenek egy jó ENB-vel.
[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz Kender23 #26772 üzenetére
nem baj az,nekem nem gond
na,most mar latszik a moddolas jo lesz ez igy. de nekem több kép is sötét 🤔 mondjuk ez lehet az enb k miatt,azok tesznek ilyet..
te lehet hogy nem ezt szedted le? [link]
mert vannak olyan részletek amik hiányoznak a latvanybol-pont a fa mod az egyik-kedvencem= skyrim 3D trees & plants-meglesed a mod listat akkor latod mi van benne..
a fa & fű modok vannak jók de pont az volt a bajom,hogy elvesznek benne a dolgok-nem látom nem találom ha valami leesik nehéz találni olyat ami nem tul sok..Masterdeejay
ezt az ajánlott all in one használod? [link]
ha igen akkor tehetsz ide képeket vagy videot neked milyen lettSzavahihetőség manapság ritka kincs.
-
válasz ®abstract® #26773 üzenetére
Pontosan azt használom igen.
Most ugyan összeakadt valamivel (szerintem a Lux moddal) mert pár tárgy lila azaz nincs texturája. (pl: hordók, gyertyák) Ja most nézem ott vannak optionalba a patchek, felrakom lehet az megoldja
Viszont bátran ajánlom az 1K verziót is, a notimon azt használom és azt kell mondjam 720p-re bőven jó és kellően éles az is.
Bár fps-el nincs gondom de lecserélem inkább a 4K verzióra mivel őszinte leszek nagyrészt az 1K és 16K között sincs akkora nagy difi csak nagyon közelről. Esélyes hogy én fullhd-vel a 16K vs 4K összehasonlításban semmit nem fogok látni.
Szerintem a 16k verzió talán a nagy felbontású VR-hez való vagy 4K felbontás felett ahol közelre jobbak a részletek.
Lux-ot merem ajánlani, nagyon durván szépek vele a fények. (vramot nem zabál, de fps-t igen)
Lux
Lux Via
Lux Orbis[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz MasterDeeJay #26774 üzenetére
szerintem jól választottal ez remek darab szelektált mod list l.
feljebb irtam ugye,teszteltem a vortexben egy klonozott profilommal a 2K verziot & parádés volt- fhd ben, de inkabb visszatértem a válogatott listamhoz ami majd 290 db os szerintem látható a difi az 1K & 2K texturapakk között,vagyis én látom fhd be. ami 1 értelmüen látszik a 4K de a felett lehet a 4K tv n látod a difit..ja,en is erre gondoltam
köszi de semmilyen fényes mod nem izgat,mert sok időt elszabtam ilyesmivel- csalódás volt a vége..nekem elegendő a catedral weather & vivid weather-ott lehet fényezni ahogy tetszik & faxa lesz.grave-444
jah.ott mehet a 4K pakk
mire jutottál sir?
mutasd csak meg képekben[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
válasz ®abstract® #26775 üzenetére
1440p monitoron pedig alap a legalább 2k, de inkább 4k.
-
WATERDACA
őstag
válasz VikMorroHun #26767 üzenetére
Köszönöm
Az első alatt mi értendő? Az 1a előtti állapot, vagy a 2a? Gondolom a 2a, b, c-t végig kell majd vinnem. A képernyőn látható utasítások alatt mit értesz?
Bocsi az “értelmetlen” kérdésekért, de nem szeretném elrontani.
[ Szerkesztve ]
u wanted, i got it \o/
-
válasz ®abstract® #26775 üzenetére
Beraktam a 4K modot és esik kel a játék. CTD mindenhol, letiltva meg jó. A másik gépemen meg betonstabil és ugyan azok a modok vannak fent. Mondom ilyen nincs valami mégsem egyezik. Hát nem is egyezett. Nem a 4k modal van a gond!
Az CTD-s skyrimem hogy is mondjam finomat el van keményen cseszve. Idióta vortex összekevert mindent, régi modmaradványokkal van tele ráadásnak belekerült egy rakás nem is skyrim mod azaz cyberpunk moddolásaimat is belerakta a data mappába. Esélyes hogy ezért nem egyezik az ENB sem, mert más játék enb-t használta.
Úgyhogy rakhatom újra az egész játékot. (nem másolom át a működőt mert akkor meg a modlista lesz bugos)
Remélem azt a bugot javították hogy első indításkor 60x kell kattintanom az okéra a CC modok miatt.
Most már előrelátó vagyok és csináltam modlistát vortexbe amelyet lehet importálni, és magukat a modok telepítőjét is kimásoltam tartaléknak. Most csak minimálisan moddolom, 15-20gb-ba befért a telepítőjük (kicsomagolva nem tudom mennyi)Ez nálam a totál minimum amiben van minimál gameplay (ami éppen kell), bőven grafika, fények, npc-k is normálisan néznek ki:
[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz MasterDeeJay #26778 üzenetére
neked mi a verziod?
nekem a vortex hibás működése nem ismert-direkt régebbi v. használok= 1.5.11v. ami good,update kikapcsolva.feljebb van képem, 3db gamet kezelek- szóval nekem rendben van..de itt van mind [link]Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
válasz ®abstract® #26779 üzenetére
1.8.5 a legfrissebb. Viszont inkább csak a skyrimet fogom vele kezelni a többi az kézzel is megy. (7dtd, cyberpunk, kingdom come, morrowind)
-
®abstract®
őstag
válasz MasterDeeJay #26780 üzenetére
ja, értelek ha valami jól működik akkor minek túlfejleszteni? 🤔 mondjuk 1 szerűbb & átláthatóbb ha manager kezeli adott gamet de lehet kivetelezni..vagy lehet korábbi verzio jobb lehet..
-
Kender23
aktív tag
válasz ®abstract® #26773 üzenetére
Igen sötét volt egy kicsit, nem volt még beállítva az "enb helperrel."
Apropó, "enb-reshade-t" használtok? Most próbálgtom, egész jó dolgokat lehet "művelni" a Skyrimmel játék közben.
[ Szerkesztve ]
-
VikMorroHun
senior tag
válasz MasterDeeJay #26778 üzenetére
"vortex összekevert mindent, régi modmaradványokkal van tele ráadásnak belekerült egy rakás nem is skyrim mod azaz cyberpunk moddolásaimat is belerakta a data mappába. "
Ilyenről még nem hallottam. Beállítottad a letöltési/telepítési mappákat? Minden játékhoz különbözőt, vagy mindent egy helyre ömlesztve, aztán hadd szóljon?
"Most már előrelátó vagyok és csináltam modlistát vortexbe amelyet lehet importálni, "
Ezt elvileg a Vortex nem tudja, csak a Mod Organizer 2, de ha megoldottad, akkor ügyes vagy."és magukat a modok telepítőjét is kimásoltam tartaléknak. "
Fölösleges; amit egyszer letöltesz, az addig a gépeden marad, amíg le nem törlöd.Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
válasz VikMorroHun #26784 üzenetére
Hogyne, sok éve használom a nexus mod managgert. Sok sok játékhoz, olyan még nem volt hogy mindent bedobott volna egy játékba.
Nálam ha remove modra megyek rá akkor törli végleg a delete archive-nek nincs hatása hogy be vagy ki van kapcsolva. Add mod from file-t szoktam használni ha már le van töltve valami és kitallózom a mentett dolgaimat, 99%-ban meg is találja a find id-vel az eredeti linkét és akkor a verziózás is megy.
Modlistára van több féle megoldás, az egyik valami exporter importer tool volt. (már nem tudom honnan szedtem de magának a vortexnek a pluginja volt.
A legegyszerűbb modlista az hogy csinálsz egy collectiont és azt rakod vissza. A már meglévő modokat nem tölti le újra. Így ha kinyírok mindent akkor vissza tudom állítani (most is ezt tettem mert valamiért remove modok esetén nem törölt mindent, teleszemetelte a játékot)[ Szerkesztve ]
-
Kender23
aktív tag
válasz ®abstract® #26783 üzenetére
Persze, a [link] -ből csak 2 file van bemásolva a játék könyvtárába. A "d3d11.dll" és a "d3dcompiler_46e.dll". A nexuson található "enb-k" nem tartalmazzák ezt a 2 filet.
A nexuson található "enb-kből" [link] , a komplett "enb" van bemásolva a játék könyvtárába. Jelenleg a Cathedral és az Obsidian között vacilálok, ami végleges lenne. Azok jó színesek.
A letöltött "enb-reshade" állományok, (ahogy nevükben is benne van ) tartalmaznak "enb-t" is, de onnan csak az ".ini" fileok kellenek a reshade proginak, akár 20 is lehet fent egyszerre és lehet váltogatni őket game közben.
Alaposan utána jártam mit és hogyan kell.
[ Szerkesztve ]
-
Kender23
aktív tag
válasz VikMorroHun #26784 üzenetére
""Most már előrelátó vagyok és csináltam modlistát vortexbe amelyet lehet importálni, "
Ezt elvileg a Vortex nem tudja, csak a Mod Organizer 2, de ha megoldottad, akkor ügyes vagy.""
Épp most akartam tőled megkérdezni, hogy ezt hogyan kell.... De akkor storno.Most annakokáért mit késedelmezel? Kelj fel és keresztelkedjél meg és mosd le a te bűneidet, segítségül híván az Úrnak nevét.
-
WATERDACA
őstag
4K Pfuscher modhoz milyen vas ajánlott? Ha jól értelmezem, ez csak teljes grafikai ráncfelvarrás, erre még javasolt jónéhány gameplay javítást feltenni? Pl kezelőfelület javítás?
u wanted, i got it \o/
-
Kender23
aktív tag
válasz WATERDACA #26788 üzenetére
Üdv. Igazából majdnem minden gépre javasolt, van 1k-tól 16k-ig verzió Az adatlapomon láthatod nekem milyen gépem van, én is használom őket.
[ Szerkesztve ]
-
VikMorroHun
senior tag
válasz Kender23 #26787 üzenetére
Elfelejtettem, hogy nemrég bevezették a mod gyűjteményeket Vortexbe. Azzal lehet próbálkozni, hátha alkalmas modlista exportálásra/importálásra.
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
Kender23
aktív tag
válasz VikMorroHun #26790 üzenetére
Okés, köszönöm.
Én mondjuk fanatikus módon, az összes "moddomat" könyvtárakba soroltam, nem kell letöltögetni...
-
Kender23
aktív tag
A mai projekt: [link]
-
-
-
válasz MasterDeeJay #26799 üzenetére
Na szóval szerintem a minimum. Enb használata vagy valamely mod ami paralaxot enged.
Enb esetén
enbseries.ini:
[Effect]
EnableTerrainParallax=trueAztán szerintem kell még SMIM.
Unofficial patch,Ae hez a cc patch is.
Én használok még egy rakás fixet is.
Skse nem biztos de azt is felraknám.
Ha lesz időm linkelem mi a minimum amiket fel szoktam rakni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Öregszem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest