- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winnie The P
őstag
Ma du. háromszor fogtam neki a bounty-nak a west potomac-nál mind a háromszor delta3 volt ! F@szom
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
simonl
tag
Sziasztok Srácok, coyote exo mask -ot hol dobja a játék nagy valószínűséggel??
A nők félelmetesek. Semmit nem mondasz, mégis mindent értenek. Ők mindent elmondanak, mégse értesz semmit sem.
-
need
addikt
válasz simonl #18253 üzenetére
Hi..
Jefferson Trade Center..
Én ma csak egy laza random heroicot mentem 4x persze nem dobott semmit már már annyira kínos lehettem hogy az Orosz gyerek kidobta nekem.. nekem jobb volt a stat így vissza adtam neki..!D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
failed
tag
most valahol a net egyik bugyrában azt ovlastam, hogy occupied dz-ben dobja pestilencet random landmarkon... gondolom minnél nehezebb landmark annál nagyobb eséllyel
Intel i5 10400F | Gigabyte B460 HD3 | 2x8 DDR4 Gb Corsair Vengeance@2666Mhz CL15 | Sapphire 6700 XT Pulse 12Gb | Seasonic Core GC 650W Gold | Sharkoon Revenge Economy | Kingston A2000 500GB | WD10EZEX 1 TB | SS Rival 3@qck+
-
need
addikt
válasz arnikusz #18256 üzenetére
az egész DZ egy paradoxon úgy ahogyan van.
Kb. 1 hete elmentünk 3an a késesbe az első furcsa dolog az volt hogy 1 playerrel találkoztunk 2 óra alatt teszem hozzá 19-21 óra között volt az idő.Késöbb rá jöttünk miért..A mobok szinte olvadtak ami a késesre nem jellemző de a Loot 2 óra alatt..istenem ennyi xart én még nem láttam ja és senkinek nem dobott exot. Nem láttam különbséget a Hard és a heroic között. Gyakorlatilag értelmetlen volt az egész. Na ezen felbuzdulva másnap elmentem reggel a nem késesbe..és csak estem és csak keltem és csak estem keltem..mi a fa*sz..? közbe váltott?? nem ez a sima volt..
akkor most mi van..? vagy ez hogy van ? Biztos hogy hurka vagyok gondoltam volt úgy hogy becsatlakozott még valaki vagy két valaki és együtt estünk keltünk![ Szerkesztve ]
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
sith7
nagyúr
válasz failed #18255 üzenetére
köszi ...
Sikerült 2 órát játszanom DZ - ben
Egyedül bementem, 2 random ember bevett 3. - nak, 5-6 kimentést megcsináltunk, közben felhúztam egy random embert, ott mászott, a mob lelőtte. Őt is bevettük, aztán megint 3-4 kimentés. Ezt követően az alap 2 ember kilépett, elmen.
Maradtunk 2 - en, túlélünk 2 rugó támadást, volt landmark takarítás, és .... Pestilencse kiesett ... majd kimentés ... jött a heli, ő felpakolt, addig lőttem a mobokat, ... fél életem lement, de meghaltak a mobok ... aztán ő left group ... miközben fel akartam rakni akkor vettem észre ... rogue, lelőtt, good bye Pestilencse .... DZ ... ennyi
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Urak, Mercilesst szeretnék farmolni, ezért egész DU/este toltam a JTC-t kihívásban. Feleslegesen szívatom magamat, vagy van esély rá?
-
BT86
tag
Ez a Polarity switch elég nagy csalódás volt. Mondom micsoda kis exotikus estém lesz, megkapom a Coyote's maskot, meg a polarity dob valami jó puffogtatót. 35-ös szint pipa, 1 csillag kell még gyors megcsinálom, a jutalom: BTSU Datagloves...
Ha valamire nem volt most szükségem, az a skilles kesztyű. Jó később talan jól fog jönni, ha össze akarok rakni skill szettet. De most ennél haszontalanabb exot talán nem is tudott volna dobni... -
GAbre
veterán
Üdv!
Van valakinek esetleg más ötlete a 3 shock egyszerre chalangre,mint az acosta táskás megoldás?Avatar
-
RichieTri
senior tag
Kedves Fórumtársak!
XO-n keresek clan-t és/vagy társaságot.
Zömében PVE területen tevékenykedem... Mic van, ha kell!
Div1-1000+ óra után, itt "újonc" vagyokJó egészséget mindenkinek!
live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
arnikusz
veterán
Jóval egyszerűbb a következő amit korábban is írtam.
Rifle Baker Dozen, 30 shock round a Navy Hill CP-vel szemben az Archive épület bemész a detektoros kapun és balra ott a lőszer.
Heroicra váltod a világot és elindítod a Federal Bunkert az elején ott vannak szépen és shockolsz.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
GAbre
veterán
válasz arnikusz #18268 üzenetére
NIncs is meg a baker dozen.
De rifle-el,hogy lesz az,hogy 1xe shockolok?
Annak lucky shot a talentje is.
Más:
Van már 3 lvl 40 fegyver craftom,de a 30-as az összes(kivéve eagle bear,mert az nincs) csak,és nem lehet fejleszteni 40-re,csak craftolni engedi.Hogy oldható meg?Avatar
-
-
aktív tag
Jól gondolom, hogy a meglévő cuccok nem fejleszthetők 40esre? Mert ha igen, és a 40esek az MPC-k, akkor az összes 515ös cucc kuka. Vagy most akkor mi van?
-
nagyúr
nem egyszerre kell sokkolni 3 ellenséget, hanem legyen egyszerre három ellenség sokkolva. annyi, hogy ha groupban vagy, akkor csak azt számolja bele, akiket te sokkoltál.
egyébként lehet próbálkozni a trappel is, zárt térben annyira nem szóródik szét. npc pop ajtó elé kell dobni.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
őstag
-
BT86
tag
Van valami taktika DZ-ből való gear kimentésre?
Most kezdem próbálgatni, de eddig csak egyszer sikerült cuccot kimenteni. Mindig megjelenik pár rouge, vagy elfut egy agent, mintha csak arra járna, mire visszanézek felé és észreveszem, hogy rouge lett már késő...
Hogy váltanak rouge-ra? Eddig csak a láda hackelésre, kötél elvágásra, meg a fali bizbaszra jöttem rá, de gyanús, hogy másképp is lehet -
Nagus
senior tag
Tegnap ráébredtem hogyan tudom megszerezni a nálam bebuggolt 5 hiányzó maszkot. Amikor valaki segélykérésre csatlakozok akkor az ő mapján ki tudom szedni ha még nem fogott neki, persze csak miután kilépett, hogy vele ne basszak ki. Tegnap az apartment 23-nál bevált, az ajtó zárva volt és végig tudtam menni a lépéseken.
-
failed
tag
ha gondolod este tolhatunk egyet, nekem napok óta nagyon jó dz-k jönnek. nem igazán basztat senki sem. egy lootomat nem vitték el a napokban. szerencsés voltam mostanság. két lowgearest is felpakoltam tegnap meg tegnapelőtt. 250-nek joinoltak rám, 470-nel mentek
Intel i5 10400F | Gigabyte B460 HD3 | 2x8 DDR4 Gb Corsair Vengeance@2666Mhz CL15 | Sapphire 6700 XT Pulse 12Gb | Seasonic Core GC 650W Gold | Sharkoon Revenge Economy | Kingston A2000 500GB | WD10EZEX 1 TB | SS Rival 3@qck+
-
BT86
tag
válasz failed #18289 üzenetére
Köszi, jó lenne. De ma még nem fog menni, rossz átalakítót vettem a headsethez, a napokban szerzek be megfelelőt. 2 fórumtárs is keresett xboxra csapattársat a hétvégén, de így egyelőre nekik se írthattam
Most a nyugati DZ-ben engem is békén hagytak amúgy. Úgy néz ki nagyon nem mindegy mikor, illetve melyik DZ-be megy az ember -
pzstm
titán
-
Anonymus23
veterán
Bírom ezt a "no life kategórizálást".
Valaki nem rég írta, hogy nem bírja az ilyen no life commendation csinálókat, inkább megy vissza Cod-ozniAmúgy mindegyiket ismeritek aki ezeket csinálja?
Nálunk is van egy akinek megvan az 1000, de ő (kvázi) megteheti, hogy akkor és annyit játszon amikor és amennyit akar. Egyetlen Target Practice sem volt benne neki, 95%-a lvl4 CP Heroicon 2-3-4 nehezítéssel.
;) - The Power of the Light Side
-
Bird
addikt
válasz Anonymus23 #18295 üzenetére
Bírom az olyan játékosokat akik egy kiskaput kihasznàlva érnek el ilyen "szenzációs" eredményeket.
Egyébként véleményem szerintem lehet, azonban ha megvetted a fórumot szólj majd mindenképpen. Addig azonban kénytelen leszel mindenkit elviselni. PONT.
Szép estét!
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest