- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vvega30
senior tag
A 40 hiéna bountyhoz, ha resetelem a manhuntot, akkor újból meg kell csinálnom az egészet, hogy meglegyen az eddigi 2 emberke? Vagy az megmarad ha már egyszer megcsináltam?
NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
BT86
tag
válasz alibiman #18898 üzenetére
Sajna ez is néha bugos, nekem is mutatta már így. De ha megnézed 12% maxból 10%-osod van libraryben, a 2. képen reális is a jelölt arány. Az 1. képen olyan, mintha 15% lenne a max. Más hasonló megjelenítési bug is van, pl amikor nem a kiválasztott attribútumot mutatja amikor újra akarod kalibrálni, mégis a kiválasztottat fogja módosítani.
-
aktív tag
-
aktív tag
Véleményetek szerint, nem méretezték el egy kicsit a Striker-t? Rendes buliban azért ritkán tudom felstackelni maxra.
A másik, tegnap kihívásban megcsináltam az invaded DU arénát. Jó sok loot lett. Olyan szinten szemét, hogy nem találok rá szavakat. Már többször írogatták, hogy emelik a loot szintjét, de valahogy nem megy nekik. Néha nagyon elveszik az ember kedvét... -
Anonymus23
veterán
válasz alibiman #18905 üzenetére
Milyen nehézségi szinten nyomtad?
Jobb lootot leginkább Heroic-on tudsz majd lootolni, a loot minősége elvileg skálázódik a nehézséggel.
Azért elvileg, mert Heroicon 5 nehezítéssel is képes min rollos és lila cuccokat is dobálni tömkelegével, de sűrűn előfordulnak a maxos avagy god rollos cuccok is.
Én azt vettem észre, hogy a keddi patch óta több maxos cucc esik, de a DPS metákhoz szükséges god rollos itemek mintha direkt ki lennének szedve a játékból.;) - The Power of the Light Side
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #18907 üzenetére
Írtam: kihívásban. :-) A herohoz még kevés a cuccom, meg én is kevés vagyok. Egyébként pont úgy van, ahogy mondod. A jó cuccok Gila, meg skilles, vagy olyan maxosak, hogy 1 kék, 1 piros, 1 sárga, hogy semmire ne legyen jó. Mondjuk a kéket vagy a sárgát eltekernéd pirosba, de bárhogy választasz, marad valami hülye kék vagy sárga. Olyan, mintha valami algoritmus melózna azon, hogy lehetne a legszarabbat kidobni.
Az első 40es zsákomat használom, ami LMGs, köll a halálnak. Egyszerűen nem esik semmi használható. Van egy kesztyűm meg egy térdvédőm, mind a kettőn a CHC van tekerve, 4,2 meg 4,9. szerinted esik bármilyen kesztyű vagy térdvédő, amin nagyobb van? :D
-
törölt tag
Üdv. Ma mentem egy heroic tombs küldit, hát amilyen retek lootok estek vicc. Sajnos szebben nem lehet fogalmazni és még a ládákból is lila loot esett. Délelőtt 4 órát játszottam 1 normális loot esett. Vicc. azért heroicon már eshetne olykor valami, ha nem is fullos de legalabb tudjon az ember valamit kezdeni vele, mert a 6 % Weapon dmg loot siralom.
-
aktív tag
Amúgy a múltkor, mikor a CHC-ről beszéltünk (itt) akkor én azt mondtam, hogy érzésre arányaiban több krites lövés van, mint a CHC értéke. Na azóta megnéztem a küldik kiértékelésében, szinte tizedre annyi a krit, mint a CHC. Szóval akkor - ahogy írtam - ez inkább CHR. És emiatt valóban arányosítani kell a sima sebzéshez képest.
-
regener
veterán
Én úgy tudom hogy csak a bossok lootja skáláz, sem a dobozok, sem pedig a mobok lootja nem.
Az 5 nehezítés pedig csak a küldetés XP-t növeli, loot minőséget nem.Erre kiemelte a múltkor az SOTG-ben Hamish hogy ha valaki lilát kap bossból Challange vagy afelett az küldjön nekik képet és leírást hogy melyik boss volt. (Mert nem lehetne)
-
Gubu0101
veterán
válasz regener #18912 üzenetére
Hát,nekem tegnap shotis mob(sárga) még a lincoln(heroic) elején dobott egy egzotik CH boxot Második futamra Ugyan itt volt asszem a hét elején,hogy sárga medic a missio közepe tájékán dobott egzo mellényt,utána valamelyik boss is valami egzot a végén.
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Anonymus23
veterán
válasz regener #18912 üzenetére
Lehet, én nem nagyon szoktam küldetéseket tolni, mivel nagyon kevés a loot, és kevés az XP is (mondjuk az már nem nagyon kell).
A ládáról leírtam, hogy nettó baromságnak tartom, hogy küldetéses ládák nem skálázódnak, mivel küldetés közben azért el is kell oda jutni, akárcsak a mobok esetében.
A nehezítés azt tiszta volt eddig is, azt mi is csak a szintezés miatt használjuk.De ha már küldetés loot, mondom megyek HC JTC-t, 2 kört mentem mindkétszer dobott a végén exot Coyote, de még véletlenül sem maszkot, hanem két Sawyer's kneepadet
;) - The Power of the Light Side
-
BT86
tag
válasz Anonymus23 #18914 üzenetére
Érdekes, ennyit számít, hogy challenge vagy heroic? JTC-n mentem egy csomót, egyszer se dobott exot. District dobott egyet, meg Pentagon (story!!) black tusk kulcsos láda.
Még ha a hive-ban lehetne bízni megpróbálnám, de küldetésben jó ha minden 2.-3. alkalommal ha felszed, már azon gondolkozok, hogy lecseréljem. De nem értem a működését, mert van amikor lőnek meg bombáznak a földön fekve mégis is felszed, van amikor fedezék mögött hagy meghalni (természetesen nem cooldownol). -
Anonymus23
veterán
Itt szó van a droprate-ról is:
The Bighorn - A new assault rifle inside of the expansion, players should take on legendary missions and strongholds for a 5% chance of getting it to drop.
Bullet King - Named for the fan favorite NPC boss from the first game, this LMG can be earned by completing Rikers related missions in the expansion. The drop chance starts at 1% for normal difficulty, but goes up from there. Hard grants 3%, challenging is at 5%, and the best odds are on the Heroic difficulty at 7%.
Regulus - Unfortunately, the datamining didn't produce any information on this exotic pistol, leading many to believe it'll be added in at a later date.
The Ravenous - The same can be said for this rifle weapon.
Lady Death - To find this SMG, players will need to work on the Deck of 22 bounties in New York for a 3% drop chance.
Acosta's Go-bag - This item has a 3% chance to drop from faction crates.
Tardigrade Armour System - This exotic is tied to True Sons missions. Like the Bullet King, increased difficulty grants better odds. 1% normal, 3% on hard, 5% on challenging, and 7% for legendary.
Imperial Dynasty - This exotic holster drops from Cleaners related missions. Higher difficulty means better odds so 1% normal, 3% on hard, 5% on challenging, and 7% for legendary.
Ninjabike Messenger Kneepads - Just like its Division 1 counterpart, these exotic kneepads are tied to the Dark Zones. Supply drops give a 3% chance for them to drop.
Coyote's Mask - Thankfully, unlocking this item is fairly simply compared to the other gear listed here. Simply, reach level 35 on the Season 1 battle pass.
Chameleon - The Assault Rifle was added into the game earlier this year and can be earned by playing Episode 3.
Heroic Invaded Strongholds/Missions/Strongholds - Any of these options give an 8% chance to drop the following exotics: Liberty, Merciless, Diamondback, Sweet Dreams, Nemesis, Chatterbox, Pestilence, Dodge City Gunslinger's Holster, BTSU Gloves, Sawyer's Kneepads, Chameleon.
Legendary Missions/Strongholds - Unlike the previous modes, the Legendary version gives a 10% drop chance for the following exotic items: Liberty, Merciless, Diamondback, Sweet Dreams, Nemesis, Chatterbox, Pestilence, Dodge City Gunslinger's Holster, BTSU Gloves, Sawyer's Kneepads, Chameleon.
-
Gubu0101
veterán
válasz Anonymus23 #18918 üzenetére
Mond már meg nekem,miből számolják ki a %-ot?
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
aktív tag
Átállítottam az OW-t kihívásra, úgy farmoltam a CP-ket egész délután. A ládák nem adnak jobb lootot, de a sárgák picit jobban, nagyon picit. Ellenben rengeteg kiegészítőt, meg tervrajzot dobál.
-
BT86
tag
Értem, köszi. Az a 8% Heroic Invaded Strongholds/Missions/Strongholds azért eléggé megdobja az esélyeket.
-
BT86
tag
válasz Alvin_ti4200 #18917 üzenetére
Lehet nézek én is valami mást helyette.
Csak hát amikor jól működik, jól jön, hogy felszed
Lehet csak érzéki csalódás, de olyan mintha küldetéseknél vacakolna jobban, cp, bounty, open world mintha megbízhatóbb lenne. Nem tudom... -
arnikusz
veterán
Érdekes ez a drop rate. Bementem a mellényes DZ-be erre mi esik rögtön Ninjabike térdes. DZ tele True Patriot Pestilencel 1.4 Millió armorral és némelyik Firewall speckóban tolja.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
nagyúr
válasz Gubu0101 #18925 üzenetére
nem, ezek bányászott adatok. a játék állományai közül olvasták ki. persze szerveroldalról bármikor helyettesíthetők.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
mg1992mg
senior tag
Én nem tudom mi van ma ezzel a játékkal, de zsinórban a negyedik group-ból lépnek / lépek ki, én se vagyok hibátlan, de amiket láttam.. Hát én nem tudom. Ingyenes hétvége van és lemaradtam róla?
-
arnikusz
veterán
CHC és CHD a béka segge alatt, ennyi armor a túléléshez kell míg a 4-es TP és a Pestilence teszi a dolgát, 82-86K a Pestilence.
Más TU 9 elött a következő 4 exot érdemes begyűjteni: Diamondback, Sawery kneepad, Imperial Dynasti tok, Dodge City Tok.
Holnap Kenly nap lesz.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Nagus
senior tag
Ez ordas nagy kamú! 100 fölötti heroicot mentem mire dobott 1db Tardigrade mellényt! Bőven 1% alatt van a drop!
Bighorn esetén jelenleg 20-ból 0![ Szerkesztve ]
-
-=Jam=-
őstag
Látom még páran mindig nem tudják, hogy mit jelent a 7%. Nem azt jelenti, hogyha mész 100 heroicot, akkor 7db fog kiesni fixen. Minden egyes körben, mikor lelövöd a Boss, akkor 7% esélye van kiesni. Egymástól független esemény, tehát nem befolyásolja az előző eredménye a következőt. Lehet ha mész még 5-öt, akkor mindegyiken dobni fog. Ha mész végtelen számút, akkor összeségében 7% lesz az arány. Nekem pl a 4. Lincoln kidobta, úgyhogy szerencsém volt ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Lifer092
senior tag
Nem kell félteni ezt a kombót, bőven ráfér a nerf PVP szempontból....
Pár hsz-el ezelőtt írtam hogy nem csak a Conflict de maga a DZ pvp is egy nonszensz marhaság, mert mindenki ebben megy, és kis túlzással kb halhatatlanok. Konzolon napi szintű hogy ilyenek manhuntolnak, teszik le a fél szervert egyedül, és nem azért mert olyan skilles player lenne, hanem a tp+Pestilence csinálja amit kell. Legutóbb egyetlen egy ilyen játékost hárman tudtunk lelőni, mind a hárman dps buildben, hozzáteszem. Olyan volt a maxos rifle, vagy smgvel rálőni mint ha valami lila pisztollyal pöcögtettem volna. Azóta el is felejtettem a pvpt, majd megyek ha rendbeteszik.
-
Anonymus23
veterán
válasz Anonymus23 #18938 üzenetére
Sőt, mentem egy 5. küldetést, és a 4. exo, egy újabb térdvédő
-
BT86
tag
válasz arnikusz #18930 üzenetére
Köszi!
Mindjárt kipróbálom, nálam még a weapon damage-es verzió volt beállítva. Kicsit tartok tőle, mert úgy még legalább volt egy kis chc/chd is, most átvariálva nem nagyon maradt
Miért lesz ma Kenly nap?
Ha jól látom most nem is lehet menni. Csak mert keresem az alkalmat, hogy valamikor nekiálljak, még miután kezdtem a játékot egyszer nekimentem, de valamiért feladtam, azóta vagy lelki erőm nem volt neki állni vagy a targeted loot nem érdekelt -
soo277
őstag
-
aktív tag
válasz -=Jam=- #18933 üzenetére
Ugye ezzel az a baj, hogy nem konzekvensek az "esély" fogalmával kapcsolatban. A múltkor dumáltunk erről, és nektek volt igazatok, amikor a CHC úgy számoltátok, hogy amennyi az értéke, annyi lesz a CHD arány a küldi végén. Megnéztem, így van, kb. tized pontosan. Azaz ez nem esély, hanem arány, pont. Namost ha arány, akkor a cucc esés esélyének is aránynak kéne lenni, azaz, ha valamire - szerintük - 5% "esély" van, azaz igazából arány, akkor 20 küldinél esnie kéne, de matematikailag 21-nél már biztosan. és jogos a gondolat, hogy 100 küldinél 5-nek (de legalább 4-nek) esni kéne.
Szóval akkor most ez hogy van? az CHC az inkább pontos arány, a drop meg lottó? Elmennek ezek a náthásba! -
aktív tag
Megint kis segítség kéne.
Csinálom a rugó ügynököket. Neptune már megvan, Venushoz meg kéne csinálnom a Pentagon küldit, de már az elején elakadok. Nem tudok tovább menni, hogy megtaláljam a robbanószereket, mert nem tudom kinyitni az ajtót. Ez egy bug, de már 3. próbálom.
Meddig marad még a Netune buli? Lehet hogy lejár, én meg a bug miatt elbukom? -
-=Jam=-
őstag
válasz alibiman #18943 üzenetére
szerintük - 5% "esély" van, azaz igazából arány, akkor 20 küldinél esnie kéne, de matematikailag 21-nél már biztosan. és jogos a gondolat, hogy 100 küldinél 5-nek (de legalább 4-nek) esni kéne.
Nem ez nem így van, de akkor leírom érhetőbben. Tételezzük fel minden küldi végén mikor lelövöd a Boss-t, akkor 100 ládából nyit egyet neked a gép, amiből 7-ben ott az exo cucc (ezt jelenti a 7% esély). Na most a következő ilyennél ugyanúgy 100 ládából nyit, nem pedig kivéve az előzőt. Ezért előfordulhat az is, hogy Te mész 1000 kört és 1 sem fog esni. De ettől függetlenül végtelen nyitás esetén 7% lesz azon esetek száma mikor exot nyitott a gép. Ez egyszerű matek semmi több.A CHC ugyanez minden egyes lövésre levetítve.
-
nagyúr
válasz alibiman #18943 üzenetére
a statisztika megvicceli az embert kis elemszámnál. aki farmolt 3-4 karakterrel eb-t, az tudja, miről beszélek.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest