- Asztrofotózás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Anonymus23 #17900 üzenetére
Én elhiszem, lehet, hogy pár hét múlva nevetni fogok a saját hozzászólásomon Armor % on kill-es build van esetleg itt? Nem tudom, mire lenne érdemes gyúrni egy Assault rifle + marksman rifle (signature skill: sharpshooter) kombó esetében, ezekkel szeretek menni. Drónt és turretet használok régóta, a mezei képességükkel (lőjék, amit csak látnak a közelükben), a többi az macerásnak tűnt használni, miközben én rohangálok és szedem le az ellenfeleket. A Badger Tuff szett úgy látom, hogy lvl40-nél fog kifújni, mert egyre kevésbé esik és lvl 30 felett elkezdtek teljesen más szettek (armor, knee pad, kesztyű, stb.) potyogni.
-
Janusz001
őstag
Befagyott skillel találkozott más is? Utóbbi pár napban rendszeresen előjön, se lerakni, se felszedni nem tudom, cserélni sem lehet, mert aktívnak írja, csak a logout segít. Xbox -on vagyok.
-
Anonymus23
veterán
válasz Alvin_ti4200 #17901 üzenetére
Jelenleg is a DPS dominál, ha telepakolod magad armorral akkor is pillanatok alatt lelövik rólad de fél óra mire lelősz egy nevesítettet.
;) - The Power of the Light Side
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Anonymus23 #17903 üzenetére
Hm, ezt jó tudni, akkor lehet, érdemesebb elmenni a CHC, CHD és fegyver típusra plusz sebzést adó dolgok irányába?
-
regener
veterán
Ki milyen procival játszik?
Már lassan játszhatatlan kategóriába kerülök a 3770-el, hiába van 4Ghz-re engedve a szorzóval, majdnem folyton 100%-on pörög.
TU8 előtt még stabil 75FPS volt (limit bekapcsolva oda a játékban, lévén 75Hz a monitor), most meg van hogy lemegy 50-re is már a fehérházban is.
DX11 még rosszabb, 12-n vagyok most.
1070 + 24GB ram van még a vasban.Grafikát hiába állítom bárhová, próbáltam már.
Ryzen 5 2600 vagy 2600X-et gondoltam utódnak platformcserével, csak nem tudom lenne-e értelme. -
Alvin_ti4200
félisten
-
mg1992mg
senior tag
válasz regener #17905 üzenetére
Itt i7 4790 (3,6 Ghz, alap órajel), 16 GB DDR (1600 mhz) RAM, és egy MSI GTX 1070 pereg, játék SSD-n, 1080p-ben, medium preset, 60 FPS, DX11, és stabil. Azért jutottam erre a beállításra, mert bár bírna többet a gép, folyamatosan crashelt DX12 alatt, a minőséget meg reflexből vettem vissza ennyire. Elvagyok így, látványban sincs csorbulás.
-
BT86
tag
válasz Alvin_ti4200 #17901 üzenetére
Húha, ez a hozzászólás felvet bennem pár kérdést a kevéske saját tapasztalataimmal szemben
Amikor darálni kell a HP-t, mert elitek, robotkutyák jönnek, plusz ugye gránátokkal, drónokkal boldogítanak, akkor neked működik ez a fegyver kombó? Én most AR+LMG-t használok, néha váltok csak másra. De LMG nélkül úgy érzem gyakran bajban lennék.
A másik kérdésem a skillekkel kapcsolatos. Nem merek váltani a fixer drone+reviver hive kombóról. Pedig jól jönne valami offenzív skill. Az armor töltést hogy oldod meg? Az armor % on kill és az armor regeneration nekem nem tűnt elég hatékonynak. Igaz akkor még nem is tudtam volna rájuk építeni a buildet. -
BT86
tag
válasz Janusz001 #17902 üzenetére
Nálam nem fordult elő. Viszont az egész játék állt meg pár mp-re ma párszor. Persze mindig harc közben...
De voltak pl láthatatlan beragadt ellenfelek. Egy propaganda broadcast után sehol sem találtam kit kéne még megölni, aztán megjelent 2 ikon egy bokorsor fölött. Előbb a túloldalán lévő CP-t elfoglaltam, azt hittem az ottani őrök közé keveredtek...
De aztán megint a bokornál jelölte őket. Elkezdtem lőni és sebződött a bokor -
Joccc07
addikt
Szeretnék csatlakozni egy klánba. Olyat keresek amiben a PH-sok többsége van. Jelenleg 30-as szinten 500gs-en állok. Tervben van a DLC megvásárlása de nem tudom mikor. Leginkább az esti órákban vagyok elérhető 21 óra után. Csak chat, duma nincs (alszik a család).
Köszönöm>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Anonymus23
veterán
válasz Alvin_ti4200 #17910 üzenetére
Felesleges az armor on kill irányába elmenni, mivel nem lesz DPS-ed, Heroicon, de már Challengen is olyan szivacsok az NPC-k, hogy nem győzöd tunkolni őket.
Egyébként ha nagyon kell, akkor ott a Gunner specializáció, abban alapból van 10% armor on kill, és lőszert is ad időszakosan (én pl használom, egyedül ha tolom elég jó).Én alapvetően AR fun vagyok így a jó öreg Famas a kedvencem, nagy RPM, elég nagy sebzés.
Leginkább egy Negotiator szettet használok, amit össze lehet rakni elég sokféle módon, nekem így van, egyetlen helyen sincs kék vagy sárga, mindenhol offensive cuccok.
60% CHC + 115% CHD (nem maxos, mert pár helyen HSD van ahol még lehetne CHD, illetve ha kimaxolom majd a CHD-t, akkor az még +8% körül lesz. A Nego szettben ugye az a jó, hogy ha feljelölsz enemyket (3 vagy 5) attól függően, hogy konkrétan milyen adott gear itemek vannak rajtad, akkor az adott CHD minden jelölt enemy-t sebez, azaz egyszerre sebzel 3 enemy-t a CHD 60%-val, de a táska tálent miatt ez 100%, ha mellény lenne benn, akkor 5 enemy-t tudnál feljelölni) a hátránya ennek a szettnek, hogy a mellény és táska Raid only, azaz vagy ott esik, vagy craftolni tudsz a Raidből szerzett alapanyagból.
Famas helyett jó lenne a P416 is, de abból még értelmes nem esett, az lassabb RPM, és így jobban érvényesülne a Strained tálent.
A mellényen a tálent változtatható, de ha egyedül megyek az Unbreakable olyan mint egy zöld ulti a Div1-benMásodlagos fegyver a "hirhedt" Baker's Dozen, még a játék elején esett egy ilyen kis szépség, nem full maxos, de nem messze van tőle. Szerintem ez is olyan mint a Custom P416 az elején, elírták a sebzését. Különösen hasznos ez, amikor a lőszeres direktíva is be van kapcsolva.
Ezen kívül még elég sok használható szett van, akár ugyanez, csak az Exo maszk+Nego kesztyű, Providence szetek stb stb.
Nem sok szettem van összerakva még (3-4), de mindenből a maxos, vagy maxosra hasonlító itemeket szépen elrakom, aztán ha majd kifulladna egy kicsit a játék, akkor elkezdek összerakosgatni dolgokat;) - The Power of the Light Side
-
Gubu0101
veterán
válasz Anonymus23 #17912 üzenetére
Én sárgulok Szerencsére a legelső pajzs szinte át lőhetetlen így (14M+ os a hp rajta) csak pisztoly kicsit keveset sebez,majd tesztelem a "serétest"
Most tesztelősbe vagyok[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
DrJaka
aktív tag
válasz Gubu0101 #17913 üzenetére
Nem lesz damage...
Megcsináltam a kicsit visszább olvasható "táptalaj" liberty+pajzs cuccot: https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/ffognp/shield_true_patriot_tardigrade_liberty_heroic/
Lehet hogy valakinek fun, nekem nem jött be, vagy csak többet vártam. Meg persze ha bemennek mögéd, akkor fekvő...
Valószínűleg a játékstílsomból adódik hogy szeretek messzebbről operálni, én elsődlegesnek is Baker-t használok. 532k damage, 51/141% chc/chd, 91% hs, Coyote maszk. Másodlagosnak super 90.Huawei Mate 20 prO
-
BT86
tag
válasz Alvin_ti4200 #17910 üzenetére
Igen. Köszi!
1-2 napja nekem is ilyesmi volt még. Kivéve a másodlagos fegyvert és a skilleket. Azt az "apróságot" elfelejtettem, hogy hol is tartasz
Ott még kevesebb a lehetőség, meg nincs is szükség a komolyabb buildre. Kíváncsi leszek 1-2 nap múlva mit fogsz használni. Nekem elment jópár órám a recalibration station - stash - vendor triumvirátusnál (ahhoz képest előtte mennyire el lehetett hanyagolni), de megéri rászánni az időt -
Alvin_ti4200
félisten
Ezt a szarrágó geci Keenert egyszerűen nem bírom leszedni Arra már rájöttem, hogy semmilyen drónt vagy turretet nem szabad használni ellene és le kell szedni a fixer drone-t azonnal, mert addig sebezhetetlen, de akkor se megy Az armort éppen hogy nem tudom leverni róla.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Alvin_ti4200 #17916 üzenetére
Megoldódott, rifle-lel nem nagyon tudtam térdre kényszeríteni, csak AR-rel, mert túl kevés ideig tarthattam rajta a célkeresztet, nehogy kinyírjon. Fú, kicsit ideges lettem Na, most aztán kezdődhet a SHD és cucc farmolás A Striker szett jó valamire? Megvan belőle azt hiszem a mellény, a kesztyű meg a pisztolytáska is.
Más: érdemes visszamenni DC-be vagy van még mit kipucolni a pár hiányzó Shade cache-en kívül New Yorkban?
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz Alvin_ti4200 #17917 üzenetére
Striker useless, Ceska tok, Providence mellény- perfekt glasscannon, providence zsák vigilance, Petrov conctractor glove, Overlord fox prayer térdvédő clan vendorban must buy míg nincs jobb ma éjfélig.Maszk Providence míg nincs meg a Coyote exotic a season 35. szint adja. Fegyverek Rifle M1A, Lmg Mg5 fast hand pörgess egyet, vagy irány a DZ Pestilence farm, de azt ki kell menteni. Ahogy Anonymus írta chc/chd build. Ha AR akkor Famas Strained.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
i@lex
őstag
Baker’s Dozen helyett ajánlom figyelmetekbe: Classic m1a, boomerang talent.
Persze magas chc/chd-vel.
[ Szerkesztve ]
-
Warzoz
senior tag
Ma reggel sikeresen levadásztam a maradék 4 huntert a 12-ből. Ezzel meglett a 8 kulcsom a ládanyitáshoz. Hihetetlen izgalmak közepette nyitottam ki a ládát, remélve, hogy valami érdekesség lapulhat benne. Kár volt izgulni:
Ezért tényleg megérte...
Aztán megláttam a chat ablakban ami eddig elkerülte a figyelmemet. Az igazi jutalmat már megkaptam és nem a ládában volt, hanem az egyik, utolsó hunternél: -
Nagus
senior tag
válasz Warzoz #17922 üzenetére
Szerencsés vagy, nekem ebből a négyesből eleve csak 3 spawnolt le, és ezek dobtak 2 maszkot (Paranoid, Veil), remélem a következőnél kiesik a másik kettő. Kettő meg alapból bugos, mert a lépéseknél több helyen nincs interakció így nem tudom spawnoltatni (Psycho, Drip). Így jelenleg -4-be vagyok.
-
42861
senior tag
Sziasztok. Az összegyűjtögethető cuccok (telefonok, relikviák, portrék, stb..) karakterhez vagy profilhoz kötődnek? Van egy épület ahová nem tudok bejutni, csak a "Missing Curators" című side mission-el. Lenne ott két felszedhető cuccos, ami kimaradt mikor a küldit csináltam. Arra gondoltam, hogy indítok egy új karit, hogy összeszedjem ezeket. Lehetséges lenne ez így?
Konkrétan új karinál nulláról indul a sztori is, térkép is?
-
Anonymus23
veterán
Mi van kicsi rigó? Csíp a pisi? Cseréljél pelust.
Ne zavarjon, hogy kezdetektől AR+Rifle-t (avagy Snipert) használtam.
Alkoholista? LOL az se zavarjon, hogy életemben nem voltam részeg (nem is tervezem).Megint nem megy a célzás, ha majd visszaengednek a bölcsibe, akkor ott a többieket zrikáld, mert ebben nem vagy jó, mint úgy bármi másban.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Az is van már régen, csak hogy nehogy azt hidd már, hogy te szartad a spanyol viaszt.
Menjél jútúbernek, biztos lesz pár birka aki összefossa magát tőled ha felteszed minden héten az újabb egyetlen élhető szettet.Ja, LMG-t nem használok, szóval jöhet az újabb non-plus ultra meta build hadd másoljam már le.
Ja nem;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #17930 üzenetére
Én tegnap értem el a Comm 13-at és szintén zenész mondtam is milyen szépséges az a lila, majd betörtem.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
törölt tag
válasz Anonymus23 #17930 üzenetére
Ez azért már eléggé az alja.
írták, hogy bugos a láda loot. De nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy szimplán ami sárga kellene hogy legyen az lila és fordítva. Ha megnézzük az arányokat még stimmelne is. Néha 1-1 sárga esik de jellemzően lila minden.
-
Anonymus23
veterán
Wall Street és The Tomb küldetések bossok dobhatják.
Egy kicsit bővebb lista:
The Bighorn - A new assault rifle inside of the expansion, players should take on legendary missions and strongholds for a 5% chance of getting it to drop.Bullet King - Named for the fan favorite NPC boss from the first game, this LMG can be earned by completing Rikers related missions in the expansion. The drop chance starts at 1% for normal difficulty, but goes up from there. Hard grants 3%, challenging is at 5%, and the best odds are on the Heroic difficulty at 7%.
Regulus - Unfortunately, the datamining didn't produce any information on this exotic pistol, leading many to believe it'll be added in at a later date.
The Ravenous - The same can be said for this rifle weapon.
Lady Death - To find this SMG, players will need to work on the Deck of 22 bounties in New York for a 3% drop chance.
Acosta's Go-bag - This item has a 3% chance to drop from faction crates.
Tardigrade Armour System - This exotic is tied to True Sons missions. Like the Bullet King, increased difficulty grants better odds. 1% normal, 3% on hard, 5% on challenging, and 7% for legendary.
Imperial Dynasty - This exotic holster drops from Cleaners related missions. Higher difficulty means better odds so 1% normal, 3% on hard, 5% on challenging, and 7% for legendary.
Ninjabike Messenger Kneepads - Just like its Division 1 counterpart, these exotic kneepads are tied to the Dark Zones. Supply drops give a 3% chance for them to drop.
Coyote's Mask - Thankfully, unlocking this item is fairly simply compared to the other gear listed here. Simply, reach level 35 on the Season 1 battle pass.
Chameleon - The Assault Rifle was added into the game earlier this year and can be earned by playing Episode 3.
Heroic Invaded Strongholds/Missions/Strongholds - Any of these options give an 8% chance to drop the following exotics: Liberty, Merciless, Diamondback, Sweet Dreams, Nemesis, Chatterbox, Pestilence, Dodge City Gunslinger's Holster, BTSU Gloves, Sawyer's Kneepads, Chameleon.
Legendary Missions/Strongholds - Unlike the previous modes, the Legendary version gives a 10% drop chance for the following exotic items: Liberty, Merciless, Diamondback, Sweet Dreams, Nemesis, Chatterbox, Pestilence, Dodge City Gunslinger's Holster, BTSU Gloves, Sawyer's Kneepads, Chameleon.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
válasz Anonymus23 #17934 üzenetére
köszi, nehézség ? Challenge elég ?
-
arnikusz
veterán
Egyrészt bugos, másrészt ez nem az amire a Division 1- Classified Strikerre emlékezhetsz.
Én most ezt hegesztgetem és újra Sniper speckó, ahogy írtam az Aces rest in peace.
Amit cserélni fogok egy Perfekt Focus Airaldi mellény és Providence zsák szintén Vigilance Talenttel.
Ma a District Union targeted lootja Providence, így este Legendaryn megint nekimegyek.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Joccc07
addikt
Szeretnék csatlakozni egy klánba. Olyat keresek amiben a PH-sok többsége van. Jelenleg 30-as szinten 500gs-en állok. Tervben van a DLC megvásárlása de nem tudom mikor. Leginkább az esti órákban vagyok elérhető 21 óra után. Csak chat, duma nincs (alszik a család).
Köszönöm>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
nagyúr
jó a striker, de van jobb is. ja és ez a div 1.1es striker, nem az 1.7 update után elérhető classified gear set verzió.
egyébként rosszul számolja a találatokat.[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
sith7
nagyúr
köszönöm a választ mindenkinek
Stirker
Én is azt vettem észre, hogy nem igazán akar az a kis csík feljebb menni, pedig dagi lángszórós boss - t lőttem, a háta közepét, és nem nagyon mozgottez az egy set, amiből van több db is ... erre nem jó
Tudnak róla ?
Fogják javítani ? -
Joccc07
addikt
válasz Anonymus23 #17940 üzenetére
Az kimaradt. PC
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
kissit
csendes tag
Sziasztok. Megvettem a Division 2-t pc-re a store.ubi.com-on, de a Uplay-ben nem jelenik meg a játékaim között, így letölteni sem tudom. Mi lehet a probléma? Köszi.
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest