- Nem csak világítanak, tükröződnek is a Team Group új memóriái
- Megérkezett a Radeon Software Adrenalin 2020-as verziója
- Radikálisan visszavágja az LCD tv panel gyártást az LG a pletykák szerint
- Biztosra mentek az új TUF Gaming monitor tervezésekor
- Nem a CPU-piac szerepel az Intel új vezérének a víziójában
-
- Utoljára frissítve: 2019-11-30 12:09:40
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Hozzászólok Aktív témák
-
Egy NMHH bejelentés nem ártana, hátha lesz valami eredménye.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 & Asus RT-AC65P
-
Kell a T-Home STB a használathoz.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 & Asus RT-AC65P
-
NMHH-hoz egy bejelentés nem ártana.
-
Tudok mást is mondani de erre mit lehetne???
Nincs meg a garantált, sz@r a netelérés, a szolgáltató nem csinál semmit. Ilyenkor két dolgot lehet csinálni: 1; Szolgáltató váltás. 2; Hatósági reklamáció.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 & Asus RT-AC65P
-
Lehet, sőt szinte biztos.
-
Aktív torrenttel:
-
XVII., Rákoskeresztúr.
Torrentet nem lövőn le emiatt de csak 100k volt a feltöltés, letöltés nuku amikor csináltam.
Egyébként meg csak azért írtam be, hogy lásd nem az egész hálózat rossz.[ Szerkesztve ]
-
Sz@r a speedtest, valós sebesség adatokhoz nézzél ftp letöltést.
-
Hazudnak mivel nem te vetted hanem a szolgáltatáshoz adták így kutya kötelességük foglalkozniuk a hibával és ha a helyszínen nem javítható akkor ki kell cserélniük. Jelentsd be újra és kérj egy cserét.
-
Valószínűleg mivel ADSL-ed van így elég alacsony a feltöltési sebességed és a többi seeder között sok olyan akinek jóval nagyobb a visszirányú sebessége így inkább tőlük töltenek.
-
A modemet direktbe kötve mennyi az eredmény?
Wifi-n vagy kábelen csatlakozol a routerhez?Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 & Asus RT-AC65P
-
Ha ADSL-hez kell akkor D-Link DSL-321B.
-
Nem tartom jó ötletnek a fűtő cső melletti kábel elvezetést, sem pedig a te magad általi szerelést. Oda rakasd a box-ot ahol használni is akarod így nem lesz (legjobb esetben) ebből baj.
-
Szerintem valahol 0 és 10 között, egy vicc az ilyen csomag. Kitalálta ki, hogy legyen 1 GB korlátos net? Egy biztos, hogy akinek ez eszébe jutott az nem volt józan ekkor.
A UPC-s FP10 egy vicc, épp eszű ember szerintem nem is fizet elő rá amikor +1000 forintért már korlátlan FP25-öt kaphat.
Nekem UPC-nél van FP120 és több mint egy éve havi szinten 1,5-2-2,5 TB a forgalmam és eddig semmilyen szankciót nem szenvedtem el emiatt, havi két figyelmeztető e-mail-t kaptam de az automatikusan jön ha elértem a 300 GB 80 és 100%-át. Amióta modem csere volt azóta nem is jött még ilyen.
-
Kábel vagy optika, ha van és legalább 15-25-ös csomag.
-
Jó döntés ha váltasz UPC-re. Ha megteszed akkor vidd a telefont is mert akkor csak egyfelé kell majd fizetned + több kedvezményt is kaphatsz.
-
Tökéletesek az értékeid.
-
Itt sincsen gond.
-
Ez is kiváló.
-
Ez is megfelelő.
-
Én inkább azt tartom valószínűnek, hogy a router nem bírja ezt a sebességet és emiatt esik le a felére. Ki kellene próbálni egy újabb, N-s típusú router-t, hogy azzal mi a helyzet.
-
Én arra céloztam, hogy a router nem tudja NAT-olni az 50 megát mert gyenge hozzá.
-
A WRT120N a leggyengébb típus, 50-es nethez nem igazán ajánlott. Ha már veszel új router-t akkor már egy gigabites portokkal felszereltet vegyél, jövőre kell tervezni.
-
HBO esetében a normál verziónál is van bizonyos filmeken DD hangsáv de a HD változatnál csak DD van.
UPC-nél az M1 HD, M2 HD, Net Geo HD estén választható a DD hangsáv. AXN HD, ESPN America HD, Discovery HD Showcase esetén állandóan DD hangsáv van. ATV HD, EuroSport HD, Spektrum HD esetén nincs DD hangsáv. Mivel nincsen FilmBox HD előfizetésem így az ottani helyzetről nem tudok nyilatkozni.
Az adatok nem pontosak, a délután két órás állapotot tükrözik de az HBO HD, AXN HD és Discovery HD Showcase esetében tudom, hogy állandóan DD hangsáv van.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 & Asus RT-AC65P
-
UPC-nél max 3 box/előfizetés.
-
-
A tévé adások műholdról jönnek + egyéb tartalmak meg modemen keresztül.
-
Ez égő. Pont a saját szolgáltatások nem elérhetőek.
-
Inkább az Otthoni hálózat és internet megosztás témában kérdezd meg.
-
A buher megoldást kerüljük. Amit tervezel az pedig buher kategória.
Keres egy emberkét aki ért hozzá és azzal csináltasd meg mert később még bajod lesz belőle ha nem megfelelően van kialakítva a hálózat.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 & Asus RT-AC65P
-
T ADSL vs UPC?
A válasz természetesen UPC.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 & Asus RT-AC65P
-
Oda és abba az irányba rakhatod ahova és amerre csak akarod.
-
Március elsejétől a UPC is biztosít Cisco EPC3925 HGW-t a lakossági előfizetőinek.
Én kértem is egy ilyen "csoda" eszközt a UPC-től, elvileg holnap hozzák is, saját beüzemelés lesz mert így olcsóbb.Megkérem a kedves T-Home-os fórumtársakat, hogy írják meg, hogy ha majd üzembe állítom akkor mit is teszteljek vele?
-
Beállítani be tudtom de a kérdésem arra irányult. hogy mik azok amiket megnézek, hogy hogy van UPC rendszeren. Mik a különbségek a T-Home és UPC hálózatán.
atesss: Bridge móddal 4 WAN portos modemé lehet budítani a HGW-t.
[ Szerkesztve ]
-
A Digi az utóbbi időben az előfizetőig elviszi az optikát vagyis FTTH rendszert használ már,
-
Ahol van van kábelnet, ott nem lesz Optinet.
-
Az ADSL-t tényleg az optika váltja de lehet, hogy kábelnet lesz. A kábelnet-en is lehet rendelni 80-as csomagot így annak felesleges a leváltása, sőt még olcsóbb is a kábelnet-es rendszer mint az optikai.
HA jól tudom ahol van VDSL ott sem lesz optika de ez nem biztos, csak az ahol van kábelnet ott nem lesz optika.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 & Asus RT-AC65P
-
és (#19778) hackeeeee
A kérdés arra vonatkozott, hogy váltson-e kábelnet-re vagy várja az optikát. Én erre írtam azt, hogy ahol van kábelnet, ott nem lesz optika egy ideig biztosan nem.
Tudom mekkora a különbség van a feltöltési sebességekben + még a garantált is sokkal nagyobb optika esetén.
A meglévő kábel hálózatot sokkal könnyebb és olcsóbb átállítani ED3-asra mint egy teljesen új optikai kiépíteni.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 & Asus RT-AC65P
-
Többször is hallottam/olvastam, hogy ahol kábelnet van ott nem lesz optika, pontosabban lakossági optika,.
Ügyfélszolgálat/T-Pont/stb nem mindig van a helyzet magaslatán, sokszor a tisztelt ügyfél jobban tudja mit lehet és mit nem mint a hivatalos személyek, ebből kiindulva + a fent említett dolgokkal együtt nem hiszem, hogy egy jó darabig lesz kábelnetes területeken lakossági optika, max akkor ha bejön valami nagyon komoly versenytárs de akkor is csak bizonyos helyeken elvétve lesz kábelnet-optika csere.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 & Asus RT-AC65P
-
Az Invitel nem igazán nevezhető komoly konkurenciának, nagyjából ugyanazt nyújtja a két cég.
-
Én is ezt írtam eggyel feljebb.
Van szünetmentes szolgáltató váltás is így nem kell ki-be kötögetni a vonalat.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 & Asus RT-AC65P
-
A T hálózatát használják ezek a szolgáltatók de nem a T-nek fizeted a havidíjat hanem másnak.
-
Nálam UPC hálózatán SNR 29 dB-nél 5 percenként újraindult a HGW, hiba volt ekkor.
Ez a 36-38 dB megfelelő érték, nálam állandóan 35-37 dB között van, stabil a kapcsolat.
-
-
Mert a STB-ig digitális a továbbítás.
-
Egyáltalán nem biztos, hogy az összes előfizetett csatornáról lesz anyag az Archív TV-ben + hogy pont az a műsor fog szerepelni amit meg akarsz nézni. Szerintem érdemesebb inkább a prémium opciót megtartani.
Hozzászólok Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Elemzés Nem várt helyeken bukkant fel a Wi-Fi Fon
- Hír NMHH: méltányosabbá válik ősztől a Telekom fizetési felszólítási gyakorlata
- Hír Gigabitre kapcsol feltöltésben a Magyar Telekom is
- Hír A Magyar Telekom ügyfelei nagyon figyeljenek!
- Hír A szolgáltatóknak is gondot okozott a kiszivárgott e-mail lista
- Hír A Magyar Telekom megszünteti a lakossági villamosenergia-szolgáltatását
- Hír Ezer Mbps a Telekomnál, havi tízezerért
- Hír 37 tévécsatornát ad ingyen két hónapra a Telekom
- Hír A Magyar Telekom uniós forrásokat nyert el a vezetékes széles sáv fejlesztésére
- Hír Megújult a Telekom honlapja, de más újdonságok is vannak
- Óra topik
- nVidia Maxwell / Pascal / Turing tulajok OFF topikja
- [Re:] Moto Z Play - nem (csak) játékra
- [Re:] Eltűnhet a Lightning port
- Raspberry Pi
- Hi-Fi-ről általánosságban
- [Re:] 2db 34" LG 34UM59-P
- Házimozi belépő szinten
- [Re:] A mobilfizetés a Redmi Note 8T ütőkártyája
- DIGI Mobil
- További aktív témák...
- iPhone 8 plus GOLD 64GB
- Új HP Elitebook 840 G6, 14"FHD IPS, i5-8265U, 16GB DDR4, 256 NVMe SSD, WIFI 6 (AX200), gar 2022.12
- Lenovo y530 ( HyperX 16gb, SSD, I7 )
- Bowers & Wilkins B&W 805s Maserati High-End monitorsugárzó / DIY
- Lenovo Thinkpad L390, FHD IPS, i7-8565U, 16GB, 256 NVMe SSD, ujjl.olv., garancia 2020.07.21/1 év
- Marantz PM6006 (magyar garancia )
- Acer E5-570G - 15.6" HD / i3-3217U / 4Gb DDR3 / 1Tb HDD / nVidia Gt 740M 2Gb / USB3.0 / HDMI
- Iphone 7plus, 128gb, független, jet black színű telefon dobozával, töltőjével, fülhallgatójával.
- LG 49UJ6307 Smart 4K webOS 3.5, Active HDR, Wi-fi,
- Új iPhone X Készülékek Apple Garanciával Korrekt Áron Eladók ! ! !