Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fantest1

    csendes tag

    válasz MajaG #53272 üzenetére

    Részben egyet tudok Veled érteni abban, hogy nagyon sok ember inkább nyavalyog a szar élete/körülményei miatt, mint hogy tegyen bármit is ellene, változtasson rajta.

    Viszont a fórum fő témájához kapcsolódva az egyszer biztos, hogy a Telekom nem kevés pénzt kér el a szolgáltatásaiért (lsd. pl. internet: legmagasabb ár/mbit arány az ISP-k közül, stbstb). De ez nem is lenne baj, mert azt gondolná az ember, hogy akkor minőségi szolgáltatást kap (kishazánkban nehezen) megkeresett forintjaiért. És itt csúszik hiba a képbe: Mindannyian jól ismerjük pl. a telefonos ügyfélszolgálatot, az egyoldalú szerződés-módosításokat és a folyamatos hárítást még jogos lakossági panasz esetén is...Sorolhatnám. És ezek azok a negatívumok ami miatt az ember úgy érezheti sokszor, hogy a Telekom egy k*csög szolgáltató, amelyik csak a lakosság pénzére hajt és azt nem fejlesztésekre költi, hanem szépen lenyeli: link.
    És ezért próbál minden lehetséges eszközt megragadni: nem ezért fizetett.

    // Szerencsénkre nálunk (pontosabban az egyik lakásban) nincsenek kimaradások semmilyen fronton és a kínált le/fel-töltési sebességeket is teljesíti a Telekom, csupán ezért nem váltottunk eddig szolgáltatót. //

    Szerk.:
    (#53279) Teko001: Sajnos nem. Bp, III.ker, másik lakás, 10mbit(se!), UPC nuku és tojnak ránk :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák