Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bajusz2010

    tag

    válasz Pjoe69 #42004 üzenetére

    Köszi olyan "tökéletes" az IPTV, hogy jót nem tudok róla mondani: 2 hét szünet után bekapcsoltam a dobozt (Cisco 2201) nem működött. Ügyfszolg segítségével újra lett indítva, frissítve a win. rendszere. Kép volt csak több HD adó maradt némán. SD-ben ezek a csatornák jók. Telefonos ügyf. szolg nem érti a hiba okát..szerelő kijön átállítja a menű-beállítás-hang opciót. Megjavul.Ezt nem lehetett volna telefonon elmondani?!!
    A második dobozom nem képes a frissítésre: csak a fogaskerekes menüvel szenved folyamatosan. Szerelő megnézi: nem érti miért nem frissítette a gép a rendszerét. Két modem felcserélve ugyanez a helyzet, változatlan. Marad a szenvedés. Kérdem más típusú eszközt lehet kérni: nincs más ez az egy típus adható. ezért nem kértem cserét.
    Lassan az 1.3 hónap alatt csak a 1412-t ismerem abban is 4.1.3-as menüpontot. Tudom a "T"-s mobilomat is kell használni valamire, de nem ez a vágyam minden áron..
    Tudna valaki segíteni, hogy hogyan lehetne az IPTV-ről a még működő DVB-C-re áttérni? A T szerint már nem lehet mert van IPTV. De sajnos a településen még nem hibamentes. Viszont él a DVB-C a TV megtalál minden adót.
    Hogyan adhatnám le a jelenlegi modemet és a két boxot?

Új hozzászólás Aktív témák