Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adika4444

    addikt

    válasz adika4444 #144583 üzenetére

    Végül megállapodtam egy NVMe SSD-s aukciós gépnél az FSN1DC1-ből. Az NVMe botrányos sebességétől most tekintsünk el, ennél egy alsópolcos Liteon vagy Crucial jobb:DDD, viszont a hálózat mellett már nehezebb elmenni. A DC8-ból a trace alapján a Backbone majd onnan a DT felé routolt a Hetzner. Ez sajnos FSN1-ből nem így van, hanem valami GTT.net felé megy a forgalom, de a reverz DNS-ek és a késleltetés alapján oda is úgy, hogy Falkenstein, Frankfurt, Düsseldorf és onnan a Telekom hálója, ami nem egészen ideális. Emiatt 30+ ms optikán a ping, este teljesen kuka a hálózat a csomagvesztés miatt. Ez IPv4, IPv6-on Level3 felé megy a forgalom, azt főleg nem tudom hová tenni, de jellemzően mégselejtebb mint az IPv4. Majd írok nekik, bár nem tudom, új ügyfélként mennyire vesznek majd komolyan.

    Vicces egyébként, mert az OVH-tól pont azért akarok váltani Hetzner-re, mert gyorsabb a hálózat és közelebb van mint Gravelines, de mire megrendeltem a szervert elcsesződött a routing :DDD

    üdv, adika4444- Ha egy munkát 30 perc alatt elvégzek, az azért van, mert 10 évet töltöttem azzal, hogy megtanuljam, hogyan kell 30 perc alatt elvégezni. Az évekért tartozol nekem, nem a percekért.

Új hozzászólás Aktív témák