Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Qraff

    csendes tag

    Hello.
    Olyan problémám van hogy szakadozik a kapcsolatom, de nem állandóan hanem időközönként.( reggel-- dél körül-- esténként 8-10óra között)

    Reggelente mikor csatlakozok pár percig minden jó ,azután a böngészök nem jelenítenek meg semmit. Ilyenkor lesem a modemet , világítanak a ledek (modem szerint él a kapcsolat), de 5-10 mp után kialszik az adsl link ledje majd szintén pár mp után újra éled. Ilyenkor bontom a kapcsolatot és újra csatlakozok. Pár percig (1-2) tökéletes minden, és utána megint ugyanaz történik mint az elöbb leírtam.

    És ez esténként (8-10 között) ,délbe ritkábban ,újra lejátszódik. 5-ször 6-szor újra kell csatlakozom mire minden visszaáll normálisba.

    Valakinek valami ötlet? Nézegettem fórumokat nem konkrétan ilyen problémával kapcsolatba és modem, kábel ,hálókartya gondok jöhetnek szóba. De nem értem, akkor hogy tudok máskor meg zavartalanul böngészni, levelezni, játszani stb. ha az elöbb leirtak közül valamelyik rossz.
    Elöfizetésemet 2 éve kötöttem Adsl wlan volt akkor 2Mbit/128kbit ( azt hiszem a feltöltésbe nem vagyok biztos), de ezt növelték és elviekben 6Mbit-es kapcsolatot tudtak elérni nálam

    Remélem tudtok segíteni . kösz elöre is.

Új hozzászólás Aktív témák