Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Teasüti #20403 üzenetére

    Köszi mindenkinek a szupergyors választ ! Nem gondoltam hogy ennyire pörög a topic, azt meg főleg nem hogy ennyi segítőkész embertől jönnek a tanácsok ! :)

    @Teasüti:
    Köszi a részletes választ ! A táp jóféle, már nem emlékszem milyen, de két éve én vetettem vele, és innen a tápfórumból néztem ki az ajánlott tápok közül valami 700wattosat, hogy az tuti elég lesz neki. Azt elfelejtettem írni hogy nem csak kékhalál volt hanem sokszor újraindulás is. A fura az az egészben hogy van amikor pár napig nem csinálja és van hogy napjában többször is. Vga-t is két éve újított. S igen én is tanácsoltam neki hogy hívjon ki egy normális villanyszerelőt aki átnézi a hálózatot, és esetleg kiméri hogy lehetnek-e ilyen zavarok vagy ingadozások. Szegény már egy hónapja szív ezzel, és addig nem akar új gépet venni amíg ez elég neki. A haver amúgy vidéki, szóval most hétvégén személyesen is megnéztem a gépet, de főleg távolról próbálok segíteni neki.
    De ez nagyon hasznos tanács, hogy egy olcsó kváziszínuszos nem sokat segítene, mert én azt hittem hogy igen, így feleslegesen vetettem volna vele!

    @PROTRON:
    Neked is köszi a gyors választ ! Igen, én is mondtam neki hogy egy hálózat felújítás nem ártana, de ez egy vidéki, komcsi időkbe épült nagy ház, szóval még pár év mire összejön rá a keret. Főleg hogy a haver Kőszegen lakik, ahol minden kicsit is értelmes villanyszerelő a határ túloldalán dolgozik, szóval normális áron nehéz normális szakit találni. :(
    De ez a külön dedikált kör a villanyórától egy baromi jó ötlet !!!! Főleg hogy a szobája túloldalán van a bejáratnál a doboz, szóval nem kell hozzá sok kábel, elég ha falat átfúrja! :)
    Persze természetesen ehhez is kell egy villanyszerelő, de ez a megoldás anyagilag sem lesz annyira megterhelő.
    A táp ahogy fentebb is írtam egy jobbféle 700 wattos amit innen néztem a tápos topicból, és két éve lett cserélve, szóval nem hiszem hogy az a hunyó.

    @ cinemazelot :
    Köszi neked is a segítséget ! Igen, így ki lehetne szűrni hogy melyik cucc okozza a problémát, már ha tényleg valamelyik hardver elemmel van a gond, csak épp sajnos a haver nem nagyon ért a géphez, és nincs olyan akitől a környezetébe kölcsön tudna ilyen cuccot kérni. Meg ha tudna is ő nem tud procit cserélni, bár egy ram csere talán még menne neki. Én meg Budapestről próbálok segíteni neki. Bár most hétvégén ott jártam nála vidéken és akkor személyesen vittem neki egy ssd-t meg sata kábelt, és felhúztam neki egy win10-et, mert már egy hónapja szív ezzel, és végül annyira felhúzta magát hogy ő próbálta meg újrahúzni a wint, aminél valahol elakadt szóval ott volt egy - missing operating system- üzenettel, és kétségbeesve hívott fel, hogy jaj mi lesz. :)

    Köszi mégegyszer mindenkinek ! :)

    [ Szerkesztve ]

    m.

Új hozzászólás Aktív témák