Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz zsolt501 #14698 üzenetére

    A bolt - amit te is linkeltél az UPSakku - tud tanácsot adni ha írsz nekik egy emailt. Amúgy van aki vett már ilyet és használja, kérdezd meg őt: [link]

    Az a problémás, hogy neked a fogyasztóid alapvetően kicsik, de szeretnél hosszabb tartási időt.

    Ezeket a UPS-eket amik akkuval együtt vannak szerelve úgy árulják, akkor akkuval, hogy a W-ban - vagy VA-ben - megadott teljesítmény értéket legalább pár percig tudják tartani és minél kisebb teljesítménnyel terheled annál tovább fogja tudni tartani.

    Neked egy 600VA-es UPS is elegendő lenne de ugye abban kicsi akku van tehát most ott tartasz, hogy lehet vennél egy 1400VA-est, persze ennyi erővel vehetnél egy 2000-3000VA-es UPS-t is de fölösleges.

    Ezért jobb ha vennél egy olcsó UPS-t a NAS-nak és a PC-nek vagy akár mindkettőnek egyet-egyet és akkor az PC és a NAS vezérlése is meg lenne oldva USB-én keresztül pl. egy Kstar 600VA-est.

    A pillanatnyi áramszünetet áthidalja, tartós esetén pedig leállítja a rá kötött eszközt. ha két UPS-t vennél, akkor mindegyik le tudná állítani a rá kötött eszközt még mielőtt az akku lemerülne.

    Ha pedig kőkeményen azt akarod, hogy ha akár órákra is elmegy az áram te akkor is online maradhass akkor költeni kell rá.

Új hozzászólás Aktív témák