- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb0t
senior tag
Szegedi állatorvossal van valakinek tapasztalata? Én anno elégedett voltam nagyon Dr. Haraszti Péterrel, de kinéztem most ez az Univerzoom nevű helyet a Klapka téren ami azért tetszik mert minden helyben van patika stb, és nagyon kulturált. Az ott dolgozó három orvosról tud valaki valamit? Vagy kit ajánlanátok?
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
Tíz éves a Beagle-em és végig a Szigeti Gábor kezelte (oltások, chip, ivartalanítás stb.), nagyon rendes embernek ismertem meg. De a másik két orvoshoz is volt már szerencsém, ők is nagyon lelkiismeretesek.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
bb0t
senior tag
Köszönöm, ez bíztató. És milyen a hely árfekvése? Van valamilyen felár a többi dokihoz képest? Kiszállás is van? Azt tanácsolták, hogy míg kicsi és nincs meg a teljes védettség ne nagyon vigyük rendelőbe mert könnyen összeszedhet bármit.
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
bb0t
senior tag
válasz Gergello #54146 üzenetére
A szegedi boltunkban van 10-20 db készleten, ha útba esik ugorj be, Petőfi sgt. Elektrotech
-
Árfekvés? Passz. Másik állatdokit nem ismerek.
http://www.szegediallatorvos.hu/Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
bb0t
senior tag
Igen ezt az oldalt láttam de árakat nem mondjuk egy chippelést mennyiért csinálnak? Ne haragudj, hogy faggatlak.
-
Azzal nincs baj, hogy kérdezel, de azzal igen, hogy én nem tudom a válaszokat
A Beagle kb 9 éve lett chippelve (meg útlevél meg mifene), a másik (keverék) tavaly a nagy csippelés lázban. De már nem emlékszem mennyi volt. 5 ezer alatt úgy rémlik.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
bb0t
senior tag
-
bb0t
senior tag
válasz macilaci78 #54162 üzenetére
Most már nagyon sok tippet kaptam, megcsapott a bőség zavara. Nem tudom még hova fogom vinni. Tudom gáz, de lány létemre a női állatorvosokban pl. nem annyira bízok. Valahogy úgy vagyok velük, hogy az állatok szeretete vitte őket erre a pályára de szakmailag kevésbé ambiciózusak mint a férfiak. Szóval vívódok
-
tisn
addikt
válasz macilaci78 #54165 üzenetére
a dupla korforgalomnal van egy nagyon jo kinai alatorvos, olcso es garantaltan nem lesz tobb problemad a kutyaddal
-
bb0t
senior tag
válasz vizslakutya #54164 üzenetére
Szegedi kutyás csoportban nagyon sok nevet ajánlanak de persze senki sem írja le miért jó az adott orvos, hogy véletlenül se legyen semmi kiindulási alapom. Petőfi telep pont a város másik vége ahhoz képest ahol én lakom, de azért talonba rakom.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz blt.62 #54118 üzenetére
Az, hogy okoz-e irritációt vagy más kellemetlenséget a villanyborotva, arcbőre válogatja. Én is ismerek olyat, akinek irritált lesz tőle az arcbőre.
Hozzáteszem, véleményem szerint nem kell erőltetni a villanyborotvát.
Egyszer úgy jártunk, hogy egy barátom a MM-ban ajándékot keresett karácsonyra a párjának, azon a részlegen, ahol a villanyborotvák voltak (elektromos fogkefe, azt hiszem). Namost ez a válogatás nála simán 2 óra, úgyhogy "egy kissé" untam magam, és elkezdtem nézegetni a villanyborotvákat. Odajött egy ilyen promóter-hölgy, hogy ajánl terméket, meg segít. Mondtam neki, hogy köszönöm, én hagyományos borotvát használok, csak nézelődök. Hát, így nézhetnének körülbelül egy ősemberre, ha a bunkósbotjával megjelenne az Árkádban, egy ágyékkötőben. Na jó, majdnem úgy. Szóval kiderült, hogy kövület vagyok, és hogy na.
A lényeg, hogy rábeszéltek egy villanyborotvára. Az arcbőrömnek nem volt vele baja, de nem borotvál jól (márkás, nem valami vacak amúgy). Nekem az a tapasztalatom, hogy főleg az áll alatt és a nyakon az össze-vissza nőtt szőröket nem viszi az elektromos. Úgyhogy megvan, de szépen visszatértem a jól bevált hagyományos borotválkozáshoz.Leírom ami nekem jól bevált.
Én hagyományos biztonsági borotvát használok (tehát az a verzió, amiben a pengét kell cserélni, és nem a fejet). Ebbe 10 db penge (márkás) 500-600 Ft körül van. Csak azért írom, hogy látható legyen, hogy nem drága. Embere (és arcszőr erőssége) válogatja, hogy meddig jó egy penge, nekem szerintem jóval tovább, mint az átlagnak.
Ehhez borotvaszappant használok, tégelyes kiszereléssel, amit borotvaecsettel habosítok vagy külön tálkában, vagy (az egyszerűbb módszerrel) az arcomon. Van a tégelyes mellett egy rúd kiszerelésű borotvaszappanom, utazáskor inkább ilyet használok, pont belefér egy fotófilm műanyag tokjába. Ezt az arcra kell kenni, és ott pamaccsal habosítani. Ritkán borotvakrémet használok (tubusos), amit szintén pamaccsal kell habosítani.
Attól függ, hogy mennyire akarom magam megborotválni, így az arcom nagy részén általában 1x megyek át (szappan+borotva), a nyakamnál mindig 2x, hiába ott ilyen mutáns módon összevissza nőttek a szőrök. Ha fontos, hogy délután, esetleg késő este is teljesen rendben legyen az arcom, akkor ott is 2x (ritkán 3x) megyek át, második alkalommal ugye növésiránnyal szemben. Ezzel a módszerrel egy reggeli borotválkozással elérhető, hogy estére ne legyen az ember igazából borostás, vagy pedig egy esti borotválkozással kora reggeli indulással nem tűnik fel, hogy reggel megspóroltam az időt.Arcszesznek én ezt használom: Gabel's Bay Rum - 1 pintes kiszerelésben, elég sokáig jó. Az illata nagyon oldschool de ez az egyetlen olyan after shave, ami után nem marad olyan olajos, zsíros tapintás a bőrömön, mint más after shave-eknél.
Ennél jobb, alaposabb borotválkozást szerintem vagy egy borotvakéssel lehet valóban elérni, de ahhoz jóval nagyobb gyakorlat szükséges, és több idő is, vagy pedig egy jó villanyborotvával, de ahhoz utána - nálam legalábbis - igazítani kell a nyakamon a szőrt. Akkor meg már inkább eleve egy rendes borotválkozás szerintem.
-
Rick4
félisten
Sajnos most 3 hete pusztult el a 12.5 éves palotapincsink, nem sikerült megmenteni, de mindent megpróbáltunk, igaz, ez egy minősített eset volt, gennyes méhgyulladást kapott szegénykém..... Ha alapeset van, majdnem mindegy, kikhez mész, ha komolyabb, és nem azt nézed, mennyi pénzt fizetsz, akkor csak a legjobb. Dr Szőke István a Fő fasoron az egyik legkomolyabb, röntgen, vérvételes labor, és ultrahangos felszerelés is van a rendelőben, valamit ezek használatához szükséges szakértelem is megvan. Nem véletlenül ő a vadaspark dokija sem, nagyon korrekt, és hozzáértő.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz martonx #54172 üzenetére
Volt, mikor 11 kutyám volt, ebből 11 palotapincsi.... A kutyatartásnak nem az a lényege, hogy neked rövid a pöcsöd, ezért harci kutyával járkálsz, hanem a méretek mellett a viselkedés és a kutyafajta egyéb igényeinek is passzolnia kell. Kert nélkül ugye ne vegyél agarat, vizslát, de ha meg szobába is akarod engedni, akkor a bernáthelyi és a nagyobbak nem biztos, hogy jó döntés lesznek. Emellett van aki igényli a nagyon játékos, mozgékony fajtákat, van aki meg a nyugodt természetű, csendes fajtákat szereti. Én az utóbbi csoportba tartozom, anno lehetrtt volna más, ez lett.
Ez a kutya gyakoraltilag családtag volt, télen bent volt a fűtött szobában, nyáron bent volt a klímás szobában. Attól függetlenül, hogy palotapincsi, nekem nagyon sokat jelentett, egy kutya soha nem kér semmit a hűségért cserébe, és mégis jobban bízhatsz benne, mint bármelyik barátodban.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz pilóta #54173 üzenetére
Amennyiben arra érted, hogy egy életerős, jóképű férfi ilyen kutyával sétál, vagy egy mutliplában ülve úgy néz ki, mint majom a köszörűkövön, akkor érthető a hasonlat. Az viszont más kérdés, milyen komplexusokat hoz elő a 2 éven túli multiplázás, amit egy palotapincsivel már nem tudsz kompenzálni.....
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
tisn
addikt
Attól függetlenül, hogy palotapincsi, nekem nagyon sokat jelentett, egy kutya soha nem kér semmit a hűségért cserébe, és mégis jobban bízhatsz benne, mint bármelyik barátodban.
Remeljuk malaj nem olvasta, a vegen meg csalodott lesz
(kivetleesen egyetertunk, lakasba nem valo dog, de ha mar van, akkor pici legyen.)
-
martonx
veterán
A hsz-emet poénnak szántam, nekem tök mindegy milyen kutyád van, tőlem lehet csivavád is. Én jobb szeretem a macskákat, azokkal kb. nem kell törödőni sem, cserébe ők is leszarnak amikor olyanjuk van
Azért ha egyszer lesz végre kertes házam biztos fogok keríteni valami nagyobb testű, de nem agresszív kutyát a kertbe, mint pl. vizsla / valamilyen juhász ilyesmik.Én kérek elnézést!
-
SirRasor
addikt
Valakinek kell valami a lomjaim közül?
http://olx.hu/hirdetesek/hirdeto/8M0J/[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
fero02
nagyúr
Nem tudom ki ismerte Integra-t, de elhunyt.
-
félisten
-
MODERÁTOR
válasz FoxiestFox #54184 üzenetére
Hondás topikban 190-et emlegetnek.
-
SirRasor
addikt
válasz macilaci78 #54186 üzenetére
Még nem. Mit árulok magasan?
Pista meg azt mondta, hogy már többet is eladottMegnéztem most az online újságot és nem látok olyat benne, amit én is hirdetek.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
-
Polemius
senior tag
válasz macilaci78 #54190 üzenetére
Csak arra figyelj, hogy ha valahonnan marad ki tükörcsempe, nehogy úgy járj mint az a koma, aki hirtelen ötlettől vezérelve a wc-vel szemben tette fel. Aztán nagyon gyorsan le is verte.
-
Rick4
félisten
válasz martonx #54179 üzenetére
Van egy spánielem is, ugat az úgy,. ahogy kell, nagyobb testűnek meg bedobnak egy méreggel öntözött csirkeszárnyat, 3 nap múlva áshatsz a kertben.... Volt vizslám is, amikor olyanja volt, lekapta a szárítókötélről a cuccokat, aztán ment dolgára, nem lehetett leszoktatni róla......
-
Rick4
félisten
válasz pepe091 #54185 üzenetére
190-et a Szentendrei úton. Egyet felejtünk ki, pont annyira van hideg, hogy a nyári gumi még nem tapad eléggé, a téli meg még nem kell... Az a baj, hogy akármilyen autód van, 140 fölött gyakorlatilag semmi esélyed sincs, mert úgyis megfog valami, és akkora a lassulás, hogy a 20 légzsák se fogja meg a leszakadó májadat odabent...
-
bb0t
senior tag
Aki 190-nel megy ott ahol 90 a megengedett az a fagyponttal sem foglalkozik sajnos. Állítólag több balesete is volt már korábban, sajnálom, hogy egyik sem ébresztette rá arra, hogy változtatnia kellene. Ilyen szempontból az önbizalom nagyon kártékony dolog. Az ember x km-rel a háta mögött hajlamos azt gondolni, hogy nincs az a szitu ami kifog rajta, pedig a szerencse előbb utóbb elfogy.
[ Szerkesztve ]
-
fecus
őstag
válasz vizslakutya #54178 üzenetére
Köszönöm. Nem kérem. Nem fér be.
Valaki másnak felesleges "vékonka" 4-5 cm magas döglött hifi cucc aminek a háza még jó állapotban van? CD v. DVD lejátszó, tuner, stb.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Attix82
addikt
Kell valakinek egy Gigabyte 280x OC 1100/1500 kivitel? Egy Sapphire 280x dualX helyett kaptam.
3 év garanciás természetesen.
Előnye a Giga hűtésnek, hogy a memória is hűtve van.
68e ftért gondoltam..
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz LordVader80 #54196 üzenetére
Na ja, ott is leszakadhatott volna nyakizom, ez az, ha nem lett volna edzett, az se mindegy, hogy van az ülésben, személyautónál a 3 pontos öv semmit se ér ugyanolyan szituban, plusz az se mindegy, hogy a hasfal mögött mennyi zsír van, mi tartja a belső szerveket....
bb0t: Persze, de azért a sors beleszól, ha ránt a kormányon, nem mindegy, hogy milyen idő van, és hogy fog a gumi. De ugye ez mostmár tökmindegy. Pont ilyen okból nem szokásom a sebességhatárokat túllépni, a jobb képességeim közé tartozik, hogy el tudok indulni bárhová 10 perccel előbb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest