- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Stalker-2572 #37450 üzenetére
azon en is megutkoztem kisse
de nem a kor a problema szvsz -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Stalker-2572 #37450 üzenetére
ezt tőlem kérdezed?
én már krisztusi korban vagyokupdate: jaaa a plakát
minden korosztály jöhet ha van kedve[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Stalker-2572
veterán
Jó, de mi a jellemző 40 éves nők nem érdekelnek.
Meg a 16 évesek sem[ Szerkesztve ]
All Black...
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Stalker-2572 #37453 üzenetére
szia Uram.
hát a tini csajok tuti a singbe vagy hova mennek, mert most hirtelen kislányos zavaromban nem is tudom hogy sing e vagy dokk
ide a kifinomult Hölgyek járnak, akik hidd el a "korral nemesednek"
de nem akarok senkit sem sértegetni, de a party nem lesz rossz, tapasztalatból mondom, illetve íromupdtae: megértelek, amilyenek a mai 16 évesek
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Stalker-2572
veterán
válasz Lacielvtárs #37454 üzenetére
Tehát inkább 30+ jellemző?
szerk: lehet asztalt is foglalni? Meg se kell verekedni érte?
[ Szerkesztve ]
All Black...
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Stalker-2572 #37455 üzenetére
igen az a korosztály a jellemző
de hidd el szokott ott lenni olyan hölgy/hölgyek aki(k) huha
és már felváltotta a 3 x-ét
lehet igen asztalt foglalni, de annak minden részlete ott van ha rákattintasz a képre
nem akarok többet itt reklámozni, ne hogy szabályt szegjek, nem tudom mert magam sem találtam meg még a fórumszabályzatot, pedig illene már elolvasnom[ Szerkesztve ]
-
Polemius
senior tag
"Biztos, hogy szándékosan hagyták rajta, mert ilyen nem lehet elnézni véletlenül."
Óóóó, dehogynem. Ennél ilyenebbeket is.
De konkrétan ez szerintem felfújt eset, mindenbe bele lehet látni f@szt meg p@n@t.
Bizonyos életkorban meg mindenbe bele is látnak (és ez épp az a korosztály).
Ha mégsem lenne, akkor meg rajzolnak bele. -
tipuka
addikt
srácok tudna valaki nekem segíteni egy nagyon fontos ügyben ?!?! nem nagy meló, pár perces, házhoz megyek, ha kell szívesen, csoki/sör lenne a jutalom a sikeres műtét fejében. (csak szerelni kell mást nem)
a dolog: a Microsoft intellimouse optical 1.1a egeremben kellene mikrokapcsolót szerezni és szerelni, aminek Omron D2F-01F a neve annak, amit keresek. azt hol tudom itt megvenni?! mert pesten 300ft, de ugye az kicsit messze van előre is köszönöm annak aki tudna ebben segíteni! aki csinált már párszor ilyet olyan írjon, mert elb.szni én is tudom itthon a gép előtt, köszönöm szépen...
[ Szerkesztve ]
-
-
tipuka
addikt
válasz bitpork #37461 üzenetére
Az megint más. Akkor inkább rendelek újat ebay-ről 5,6k-rt free shipping-el Attól, hogy ennek is az áramhoz köze van, attól korán sem ugyanaz...
Elnézést, hogy egy pár perces segítséget mertem kérni úgy, hogy elmegyek hozzád akár, és még ki se kell mozdulnod otthonról. Kérhet itt bármit az ember...update: van még normális ember, akár privátban megkeresett és vállalja csupán emberiességből... ez úton is köszönöm neki, ha olvassa.
[ Szerkesztve ]
-
-
tipuka
addikt
válasz bitpork #37464 üzenetére
Én a tömeges letámadásra értettem, hogy ilyen értékű dolognál nem értem miért kell ennyit fizetni, amikor kicsivel kipótolva már van új. Fogok is élni vele...
Attix82: Igazad van, akartam is volna, de ilyen lekezelő kezdetű megnyilvánulással tudod mikor írok. Egyáltalán nem ilyen stílusban kezdtem a mondandómat. Szépen is lehet ezt mondani, nem vagyok kutya.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
tipuka
addikt
1 hete találtam meg 5 év után a topikot véletlen, erről írtam is, hogy az 4.4-nek köszönhetően "vagyok itt", így sajnos ilyenben nem vagyok képben, viszont most már aktív vagyok itt is.
Syl: köszönöm a felajánlásod, küldenél róla képet kérlek privátban vagy itt?
Látjátok milyen rendes.[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
-
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz tipuka #37463 üzenetére
Lehet, az én figyelmemet kerülte el az infó, de Old fox nem írt árat a topikba, hogy mennyiért csinálná meg, ennél fogva nem tudom, az 5,6k mihez képest csak egy kicsivel több.
Esetleg az meg sem fordult a fejedben, hogy a sör-csoki ellentételezéséül szánt valutamennyiséget a boltos kiscsaj helyett direktbe a szakinak kínáld fel? Nyilván ha csak pár perces munkáról van szó, akkor azt nem pár milláért fogja megcsinálni. Old fox sem hülye és még vannak így egy páran ebben a topikban, hogy az irreális árazással, illetve viselkedéssel ellehetetlenítse magát. Gyakorlatilag a hülyék gyorsan kikopnak.
És itt jegyezném meg, hogy a 300g-os Milka nem említhető egy lapon a 65g-os Sport szelettel. De ahogy előttem is írták: kinek-hogy.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
vmi
tag
Valakinek eladó androidos telója?
-
tipuka
addikt
-
Gergello
addikt
Esetleg van valakinek eladó, live képes xbox 360 konzolja?
Csak privi. -
válasz tipuka #37485 üzenetére
RePÜ.
A domestost meg majd adja neki az új gazdája(#37488) macilaci78
A 300 g-os milká(k)nak semmi köze ehhez a forrasztáshoz, egy korábbi biznisz árfolyama. Akinek címezve lett, az pontosan érti. Aki meg nem, az ne kotyogjon bele
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Archttila
veterán
Surgosen keresem Szeged legolcsobb webcamjat. (meghalt a Logitech C525)
Esetleg csere erre
Nagyon surgos!
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
tipuka
addikt
válasz FoxiestFox #37495 üzenetére
Akkor most panda, mr. 8 éves, szép hölgy, nem pereskedő, berekeszt tárgyalás vagyok?
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz tipuka #37463 üzenetére
Sok ember napi munkája (értsd: amiből a kenyerét eszi) lebontható pár perces tevékenységekre, ahogy te érted, pár perces baráti szívességekre. Gyakorlatilag nem értem, hogy miért nem ingyen dolgoznak. De felvetem majd az ötletet a telefonszolgáltatómnak, ritka az a beszélgetésem, ami pár percnél hosszabb, remélem nem lesz képük innentől ezekért a pár perces szívességekért pénzt elfogadni tőlem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Építő/felújító topik
- EA Sports WRC '23
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen monitort vegyek?
- Politika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest