Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    Víz téma (nem akarok egyesével válaszolni, hogy csak ebből álljon vagy 6 hsz).

    Öntözővíz nem ivóvíz. Nyilván ott ahol semmilyen nincs, majdnem mindegy. De pl sivatagban eddig se csináltak búzamezőt. Ugyanígy az Antarktiszon se. Nem kell minden helynek mindenre alkalmasnak lenni, mert akkor nálunk is kéne lenni mondjuk banántermelő dzsungelnek.

    Energia: a tengervíz átalakítása energia, igen, azaz nincs ingyen. De a pl 1000m mélyen lévő víz felhozatala is nagyon nincs ingyen ám. Erről hallottam egyet-mást közelebbről, nem olyan egyszerű hogy fogunk egy ásót, leásunk 1000m-re és akkor majd buzog fel a wasser. Azt onnan felhozni nagyon nincs ingyen (azért ne higgyétek el a reklámot, mikor azt mondja hogy 1000m mélyről TÖR FEL - tör ám az apja f...át).

    Tudjátok nekem erről a véleményem a következő. A konteó hívők szegények Magyarországra is ki kell hogy találjanak valamit, csak az a helyzet hogy itt a nagy büdös öntudaton kívül nem nagyon van valami is sajnos, így muszáj kitalálni, hogy akkó' víz! Ilyenkor abba gondolok bele, hogy basszus mi lenne ha olajunk lenne. Akkor milyen teóriák lennének ezzel a mentalitással. Minimum, hogy a politikusaink már mind ufók, emberbőrben, és belülről báboznak velük mint a csótán a Men in Black-ben.

Új hozzászólás Aktív témák