- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rawulf
őstag
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
Rawulf
őstag
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
macilaci78
nagyúr
Jó reggelt!
UPC kirendeltség, vagy viszonteladói pont van-e Szegeden valahol? És hol?
Honlapjukon nem találtam semmi ilyesmit.Köszi!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
lupus_l
aktív tag
válasz macilaci78 #17711 üzenetére
Én a Tele-X-ről tudok, mint UPC viszonteladó.
-
SirRasor
addikt
Kezdek ideges lenni. Vennék óccsó' használt telefont itt hardveraprón. Van egy, aki szegedi; írtam neki, válaszolt 1 nap múlva, hogy még gondolkozik rajta 1 napot. 1 nap múlva írtam neki, hogy mi van, meg adnék érte picit többet, erre írja, hogy nem tudja hogy is legyen, mert nem szegedi. A hirdetés városa: Szeged. 1 napja írtam neki, hogy akkor mi legyen, vagy mikor jár szegeden, de azóta semmi.
Én egy türelmes ember vagyok, de ez most WTF? Minek hirdet valaki, aki el se akarja igazán adni? Illetve 1 óra alatt lebeszélhető az egész, erre már vagy 4 napja írogatok neki. Vagy ez normális, és én vagyok türelmetlen?
Make Love not war!
-
Rick4
félisten
válasz macilaci78 #17717 üzenetére
De ezt a hirdetésben le lehet írni, sőt, én anno le is írtam, gondolkodom az eladáson, nézzük meg, ki mit ajánl érte...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
-
Rick4
félisten
válasz macilaci78 #17719 üzenetére
A tények és a helyzet korrekt közlése nem feltétlenül fórumos tapasztalat függvénye. De természetesen ha élete első hirdetése volt, megbocsájtható.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
maláj
addikt
válasz macilaci78 #17729 üzenetére
pénteken vettem az überPr0 halászgatyámat - fura lenne ennyi idő alatt megunni
-
SirRasor
addikt
Próbáltad már? Tegnap neteztem picit egy Xperia minin és nem volt annyira vészes. Pedig az 3"-es és 320x480 a felbontása, a vas meg elég erős hozzá, hogy ne diavetítés legyen. Ehhez képest a ray 3.3" és 480×854, tehát alapból több is fér rá. Mondjuk megnézném élőben is
Make Love not war!
-
válasz SirRasor #17725 üzenetére
A felbontása megvan hozzá, a fizikai mérete kicsi. Bár még mindig sokkkkkkal jobb, mint az általad említett mini (vagy az X8)! Sőt. Volt (van) iPhone 3G-m, attól is sokkal jobb!
Nekem meglehetősen nagy lapát kezem van, sokáig a Note-tal szemeztem. De aztán Ray + Galaxy Tab 8.9 lett belőle Persze mindkettőn van mobilnet, nem sz*rozok én wifi megosztássalA gyári szoftverrel vannak nyűgök. Gingerbread-ről frissítve állítólag totál használhatatlan a telefon, sűrűn fagy. Én az ICS-t anno teljes törléssel tettem fel és piszok megbízható volt. Linkeltem is akkor a topicjába 1000 órás uptime screenshotot.
Egy ideje 4.0.4 MIUI ROM-ot használok, és nagyon elégedett vagyok vele.Ja, gyári ICS-vel nem nagyon működik a LED. Elmulasztott hívásnál és email-nél nem jelez, csak sms-nél, azt hiszem.
Ha van kérdésed, csak nyugodtan tedd fel. Vagy ha nyomkodni akarod, találkozzunk valahol (nekem a Gringo's van legközelebb).
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
pschio
őstag
Lesz egy eladó egy terás WD Black vinyóm. 2015ig gyári garis. Itt vettem WindyJoe-tól. Valameddig bolti gari is van rá rajta keresztül. Annyiért adnám, mint amennyiért vettem. Eladás oka: mégse kell.
A vinyó hibátlan. HDS 100/100
Érdekel valakit?
[ Szerkesztve ]
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
SirRasor
addikt
Ez már 4.2"-es, nem? Hááát nem pici A baj az, hogy nem vagyok nagy termetű, így a zsebemben elég hülyén néz ki valami nagy dolog, ami lapos. De erősebb vas és akksi van benne, úgyhogy lehet megbarátkozom vele.
pschio este megkérdem az otthoniakat és írok pü-t.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
-
-
veterán
válasz macilaci78 #17749 üzenetére
Nekem is 4 van ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Tőzsde és gazdaság
- Bitcoin topic
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest