Új hozzászólás Aktív témák
-
Old fox
tag
vidkártya eladó v csere
[ Szerkesztve ]
Csörögj rám, mielőtt személyesen keresnél, vagy ha valami gondod van.
-
igi
aktív tag
Én a csotrogányomat Kiskundorozsmára szoktam hordani, egy Pe(tő Zsolt???)* nevű mesterhez. Szerintem jó keze van a műanyaghoz, és a bádoghoz is (egyszer egy jégvert Porsche-t is láttam nála feltappancsozva...). Meg nem is túl drága, ránézésre ad egy hozzávetőleges árajánlatot, amitől nemigen szokott eltérni (mondjuk 2 alkalomból általánosítok...).
Ha kell, priviben megadom a telefonszámát.* - Telefoncserénél SIM kártyán csak annyi jött át, hogy "Karosszéria Pe" A név többi része csak tipp...
üdv:igi
this is the beginning of a beautiful friendship
-
dosailord
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van-e aki Szegeden számítógéppel néz DVB-T-t? Milyen programot használtok? Valami értelmes, stabil, általános (BDA kompatibilis) nézegetőprogramra lenne szükségem, ami közvetlenül rá tud hangolódni a szegedi toronyra. (Ahol nem lehet várost választani, azok a programok tapasztalataim alapján a szentesi tornyot találják meg)
Pl. Homesys bejött, csak az sokszor kifagy.(tudom, van dvb-t topik is, de most szegediek tapasztalataira vagyok kíváncsi)
-
boba6
senior tag
autóüveg+csere hol a legolcsóbb?
közepes műanyag gyerekcsúszdára tippek hol nézzem meg?
köszi... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
hodigy
tag
válasz dosailord #17103 üzenetére
AltDVB elég jó. De ha ezt belemented egy .m3ufile-ba akkor VLC playerrel is gond nélkül tudod nézni a Mindigtv-t, és VLC-ben már a codek-ek is benne vannak:
#EXTM3U
#EXTVLCOPT:dvb-bandwidth=8
#EXTVLCOPT:dvb-caching=300
dvb-t://frequency=786000000
#EXTVLCOPT:dvb-bandwidth=8
#EXTVLCOPT:dvb-caching=300
dvb-t://frequency=826000000[ Szerkesztve ]
Írj emailt, a privátot sokszor nem látom...
-
azbest
félisten
válasz dosailord #17103 üzenetére
a szentesi és a szegedi azonos frekvencián sugároz sfn módban. Annyi a különbség, hogy szentesről nincs B mux (családi csomag plusz csatornái).
homesys, smartdvb (ezt nem olyan egszerű beüzemelni) vagy a win7-be épített media center is megteszi, de végsősoron egy vlc is használható vele (playlistfájba tett csatornalistával). Az első kettő egy smartkártya olvasóval beüzemelhető a kártyás előfizetéses adásokhoz is.
[ Szerkesztve ]
-
-
maláj
addikt
fölös vga - dvi átalakítója vkinek ???
-
pschio
őstag
Vannak itt szegeden Linux guruk? Keresbe kasul szopat egy Zentyal szerver. Jól jönne egy kis segítség.
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
tlac
nagyúr
Tudnátok nekem ajánlani Szegeden jó háziorvost?
Aki olyanhoz jár, vagy biztos forrásból hallott jót, kérem küldje el a nevét.
Ha írhatok még szempontokat is, elsősorban olyat keresek, aki nem túl idős, meg van a kellő szakmai ismerete, de, ami a legfontosabb, hogy lelkes, ember számba veszi a pácienst és nem futószalagon intézi a betegeket.
A válaszokat talán inkább pü-ben kérném. Az lenne a legjobb, ha 1-2 mondatot is írnátok róla.Hogy ne le legyen egyoldalú ez az egész kérés, az összegyűjtött infókat a továbbiakban elküldöm annak, aki kéri.
Köszönöm!
-
Rawulf
őstag
Dr. Földesi Mária
A karambolom után (átjöttek szemből a sávomba és megrepedt a bordám a biztonsági öv miatt, illetve kaptam egy mellhártya-gyulladást is) ő kezelt.
Szerb utca 25.
62/405-507A rendelője fizikailag a rókusi Tesco-tól egy "köpésre" van (A mekivel szembeni egyik nagy emeletes aljában... mindig sokan állnak ott sorban a betegek, mivel szeretik.)
Persze ez jó pár éve volt, azóta máshová költözhetett a rendelő. (Google szerint már máshol van).
Vállalkozás neve: FÖLDESI-MED Háziorvosi Bt.A mobil számát nem találom sajnos.
[ Szerkesztve ]
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
Rawulf
őstag
Hülye vagyok. A Google szerint is ott van:
http://maps.google.com/maps?q=Szeged,+Kukovetz+Nana+1&hl=en&sll=37.0625,-95.677068&sspn=52.285401,79.013672&hnear=6724+Szeged,+Kukovetz+Nana+utca+1,+Hungary&t=m&z=16&iwloc=A"Please state the nature of the medical emergency!"
-
tlac
nagyúr
válasz ErőVarázsló #17118 üzenetére
(#17118) ErőVarázsló:
köszönöm
viszont őt nem találtam meg ebben a listában (szegedi háziorvosok)(#17119) Rawulf:
neked is köszönöm!
mindenkinek:
jöhetnek még nevek, aki úgy érzi privát üzenetben is
aki már szerepelt, arra is jöhet további vélemény, hogy végül tudjak dönteni az alapján, akire a legtöbb jó visszajelzés érkezett[ Szerkesztve ]
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
Mivel nem tudom, hogy mennyire szabad írni ilyesmiről a ph!-n, ezért csak annyit mondanék:
Holnapi naptól azt hiszem egyre kevesebben fognak torrentezni..."Please state the nature of the medical emergency!"
-
Rawulf
őstag
válasz SirRasor #17127 üzenetére
10. kérdés: Beléphet szomszéd / rokon / bárki az én gépemen a saját accountjával?
10. válasz: Nem, kérjen meg, hogy lépj be a saját accountoddal, s használjátok azt.11. kérdés: Én beléphetek a saját accountommal más gépén?
11. válasz: Nem (ha van az illetőnek saját accountja), kérd meg, hogy lépjen be a saját accountjával, s használjátok azt.qrv* gyorsan helyet fog cserélni a ranglistán a BH-val ezek után...
egy ph! júzer kétségbeesetten írogat nekem, hogy segítsek a buffalo linkstation nas-jára belőni a transmission-t
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
Rawulf
őstag
Eddig mit csinált az átlag gyakorlott torrentes? Leszedett mindent az enkórról.
Most mit fog csinálni? Megnézi mi kell és leszedi bh-ról, stb..."Please state the nature of the medical emergency!"
-
LÁZ
addikt
válasz Rawulf #17136 üzenetére
csak annyit tennék hozzá, du-n kikerült a profilja annak, aki csinálta az egészet, aztán ment a szájkarate, és az ipse kicsit megijedt, hogy a gyerekeinek is baja lehet emiatt
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Rawulf
őstag
LOL bruhahahaha:
"A tag megkeresett minket és elmondta, hogy netes ismerősei dosolták az oldalt. Tehát a kiddie haverjai ráfogták az egészet, hogy ő vigye el a balhét. Ezen kívül a gyerekei ellen irányuló ellenségeskedések miatt, levettük róla az adatokat."
-
Rawulf
őstag
"Nem szép, nem szép. Viszont az se, hogy lopott steam acc.-kat árul a tag hackforums.net oldalon pénzért, és naív embereket ver át cerberussal. Szóval ez többet is érdemelne, pl pár év börtönt, és nem a Bh miatt, mert az még a legkisebb probléma."
Ezen majd betojtam a nevetéstől
-
félisten
mit kínlódtok már a nyomi magyar torrent site-okkal..?
-
LÁZ
addikt
válasz FoxiestFox #17141 üzenetére
senki sem kinlódik...
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Rawulf
őstag
válasz FoxiestFox #17141 üzenetére
mit következtet'gec'cccc ilyeneket a csevegésünk alapján?
[ Szerkesztve ]
-
válasz Rawulf #17137 üzenetére
Én eddig is a zenkóról szedtem a filmeket és ezután is onnan fogom, nem érint a szabályváltozás. Itthoni gép / céges gép / táblagép - mind egy accounttal megy.
Idegen gépen nemcsak a zenkórra, sehova nem lépek be, ami jelszóhoz kötött. Még a PH-ra sem A free wifi-t ugye nem kell említenem?(#17141) dying_star
Meséjjé
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
félisten
-
Nem, hiszen más nem fér hozzá. Plusz mindkét irodai masinát én tartom karban, a hálózatot is én kezelem.
(#17146) dying_sta
Azt írtad, ne kínlódjunk a magyar torrent site-okkal. Mesélj, mit kellene csinálnunk.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Rawulf
őstag
válasz FoxiestFox #17146 üzenetére
maximum 10 számítógépen jelentkezhetsz be és más azokon a gépeken nem jelentkezhet be... mit nem értessz?
-
Rawulf
őstag
Kérdező: "Azt mondja már meg valaki, hogy HONNAN tudom, hogy egy bizonyos gépről léptek-e már be előttem?"
Aki válaszol: "Belépsz. Ha léptek már be, akkor kizárnak, s így tudni fogod. "
Problem?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Farming Simulator 25
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest