- Házimozi belépő szinten
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
-
Attix82
addikt
Sajnos ezzel a lépéssel kb egyszintre hozzák a benzin/diesel autók üzemanyagköltségével. Persze ha emelik azokat is akkor már nem .
Itt azoknak szopó akik nagy reménnyel belenyomták az autóikba a gázt, és kiszámolták, hogy 2 év alatt visszahozza az árát.....hát ezt bukták.
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
válasz Zoli1222 #16111 üzenetére
ebay biznisz volt, aztán vmiért az istennek nem sikerült megjavitani - vagyis overlockernél ment 4 napot, nálam már nem -, ennyi. a diamondot meg itthon nem lehet gariztatni, aszonták az okosok..
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
pschio
őstag
Valakit érdekel egy 420-as cerka? s775 1.6GHz 512/800
Alkuval 2000Ft. Anélkül 1500Ft.
[ Szerkesztve ]
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
-
Rick4
félisten
válasz Attix82 #16109 üzenetére
Jól kiszúrnak magukkal, ugyanis akkor lőttek a beszerelő műhelyeknek, meg az onnan érkező adónak, az eladott szettekből és a beszerelés után befizetett áfának, az alkalmazott melósok béréből a járulékoknak, ehelyett marad némi mag akinek már gázos a kocsi, de közülük is csak annak éri meg akinek nagy autója van, és 10+ litert evett benzinből, 10 liter benzin lesz 4150Ft, 13 liter gáz még mindig csak 3770Ft, tehát ha benne a gáz, akkor havi 2500 km-nél megspórolhatsz kemény 10 ezret, de végülis ez két műszaki között 240 ezres...
Viszont mindenki akinek kevesebbet eszik a kocsi, bukta a dolgot, és 200Ft-ért nem fog vacakolni a gázzal. Akik meg még olyan helyen laknak hogy 30-50 km-re a határtól (Szerbiában 210Ft, Romániában 208, Horvátoknál 170, Szlovákoknál 200Ft, Ukránoknák 140Ft literje) az szimplán kimegy és megtankol, szóval a gázeladásoknak is alávernek... A Puntoból is szerelem ki a cuccot, egyébként is itt áll már a CNG-s utód az udvaron..49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
De ez kb a luxusadóval lesz egy kategória, amennyit ebből remélnének, az kiesik a másik oldalon, sőt, ennyiért nem fognak gázozni az emberek, szóval amarról is hiányozni fog...
Én azt mondom most a CNG-hez ne nyúljanak pár évig és nekem már jó lesz.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
lorcsi
veterán
de ha a cng-sek árát is jól felemelik majdnem eladhatatlan lesz a gázos
főleg ha még a tíltó táblák is fent maradnak néholegyre több multipla szaladgál az utcákon
miylen népszerű lett ez a kocsi, de mind 2003 előttitudom hogy már alaposan utána kérdeztél ezeknek, miylen állapotúak jellemzően?
és mi a típushibájuk..már ha van ilyen ?eladó: vadi új soundcore motion+
-
-
Attix82
addikt
-
nagyúr
Sándorfalva felé kész van a már az útépítés? Fel lehet már menni a pályára arrafelé?
Aki él és nem boldog, az téved!
-
Rick4
félisten
válasz lorcsi #16121 üzenetére
Nagyon típushiba nincsen, nem is szokott különösebb baj lenni belük. 1M körül mennek, de akármelyiket néztem, mindbe bele lehetett kötni, úgyhogy olyan majdnem mind amelyiket megveszed, és elkezded megcsinálni.. Én a másik utat választottam, 380-ért vettem egy vezérműszíjszakadtat házhoz szállítással, a vezérlés 16 ezres, a tömítések 15 ezres, a szelepek 30 ezres, a síkbahúzás 6 ezres, a szerelés meg kb 15, kuplungszerkezet 26, ez az még cserére szorul, de az 1m helyett ez megáll kb 500-ból, a papírmunka még 200 (külföldi papíros) és így kb 300-zal jobb vagyok, mintha máshonnan egy bizonytalant vennék.
Ezt nem fogják emelni, mert kormányrendeletben van leírva, hogy 2018-ig nem bántják, ha mégis odavernek, hát vannak alternatív megoldások a tankolásra...49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
nagyúr
A vidékieknél a gázszolgáltatók árulják, a Pestinél meg a MOL
Nem hiszem, hogy felemelik, mert a szegedi és a győri eleve a helyi buszközlekedés miatt létesült, gondolom van velük valami megállapodás, hogy mennyiért tankolnak. A BKV meg akkor sem áll át, ha ezzel rengeteget megspórol és sokkal kevésbé szennyez, mert a gázszolgáltatótól nem esne le egy rakat lóvé az üzemanyag közbeszerzésen az elvtársaknak (bocsánat fijjuggnak...)Ráadásul ha nagyon megemelik, akkor lehet venni otthoni töltőkompresszort, ami a vezetékes gázból megtankolja egy éjszaka alatt az autót, csak most nem éri meg, mert nagyon soká hozná vissza az árát. De ha mondjuk a pesti szintre emelkedne itthon is, akkor már megérné...
[ Szerkesztve ]
Aki él és nem boldog, az téved!
-
Rick4
félisten
válasz lorcsi #16130 üzenetére
Németből hozták, mivel egy ilyen vétel után gyakorlatilag minden belefér, így a műszaki tartalom újra cserélése mellett első hátsó lököst is színrefújatom, varratok bele valami vastag, jóminőségű üléshuzatot, mert az üléskárpit gyárilag gyenge eresztés, de mással nagyon nincsen baj. Nem új és nem lakodalmas felvezető kocsit akarok csinálni belőle, csak kívül a pár apróságot kijavítani, meg belül azt a pár vackot kicserélni ami karcos, és jó is lesz, melós kocsi..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz Attix82 #16129 üzenetére
Egyébként az első sokk után én is azon gondolkodom, hogy az rendben van, hogy a jövedéki adót emelik, de ha a 30%-os küszöb (100% benzinár, 70% a gázár) felé közelítenek, akkor az autósok nagy része nem fog gázzal járni. Ez viszont nem lesz nyerő a gázforgalmazó cégeknek, szóval majd ők eresztenek a haszonból, valaki úgyis lesz, aki 4-5 éve belerakott 10 millát egy kútba, és szeretné visszakapni... Szóval valaki enged, odamegy mindenki tankolni, a többi kút meg majd követi... És amelyik részen most drága a gáz, ott jön ki a forgalmazóknak a legrosszabbul...
CNG-t meg nagyon nem lehet emelni, mert egyrészt talán 6-800 autó van az országban, másrészt otthon is lehet tankolni ha elszállna a kúton...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
fecus
őstag
Használt házat keresek occsóé. Egy gépet akartam felújítani, de kiderült, hogy a ház még olyan "régi". Nincs hely a hátlapnak. mATX alaplap menne bele, semmi extra. Színe mindegy.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
-
Rawulf
őstag
Most olyan idős Bitpork, mint én, de 3 hét múlva megint öregebb leszek nála!
Szülinapi használt PC akció!
http://www.filedropper.com/30dbintelgep
Mindegyik gépnek friss és moddolt az alaplapi és optikai meghajtó firmware-je.[ Szerkesztve ]
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
Köszönöm mindenkinek! 34 lettem, és már fél lábbal a zsírban állok
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
veterán
Te jó ég itt mindenki ilyen öreg én a 27 évemmel mit csinálok itt? Boldogat Bitpork
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest