Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Golota

    aktív tag

    válasz Trespa #79779 üzenetére

    Szerintem túl messzire megy ez az eszmefuttatás. Betettél egy kínai órát és véleményt kértél. Páran írtunk véleményt: egy filléres, valószínűleg élőben is kifejezetten silány, gagyi vacak, pofátlanul másolva egy egyébként kedvező árú óráiról ismert, megbízható gyártót. Ha neked ez OK, akkor nyugodtan rendeld meg, senki nem néz le érte. Ezt fizeted, ezt kapod.

    Az óra itt sokaknak hobby, ezért sok pénzt áldoznak rá. Ha csak az időmérőt látod az órában, akkor azt egy 4000 ft-os Timexben is megkapod, de ezzel az erővel felesleges pl. minőségi borokat inni, hiszen egy üveg koccintóstól is be lehet rúgni, ergo ugyanazt kapod, csak olcsón. Pirosnak piros, alkohol van benne és az van ráírva, hogy bor...

    Hogy mi a drága, az viszonylagos. Van, akinek a 100 ezres Seiko, van akinek a 6 milliós Rolex sem. Mellesleg pont itt írják többen, hogy a filléres, de csilivili órákat jobban megcsodálják, mint a valóban komoly, értékes órákat.

    Költs arra, amire akarsz. Ha 2900 forintos bakelit órát akarsz, akkor hajrá. Te kérdezted, ne sértődj meg, ha őszinte véleményt hallasz.

Új hozzászólás Aktív témák