- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaszi72
senior tag
-
Zozo55
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném, a segítségeteket kérni. Szeretnék egy komolyabb órát venni olyan 80-110eFt között. Tissot-kat és Certina-kat nézegettem eddig, szval a svájci vonalat preferálnám. Mivel nem értek az órákhoz ezért az alábbi szempontok szerint keresek, legyen megbízható, modernebb,fiatalosabb stílusú legyen és ha lehet akkor nagy(obb) méretű. (Képek alapján olyan 42-50mm-es átmérő között) Miket tudnátok nekem ajánlani?
előre is köszi a válaszokat
z23
-
pohár
félisten
válasz csaszi72 #49055 üzenetére
tudod, az ujj az, ami a kezeiden és lábaidon vannak
én nagy tréfamester vagyokGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
fi:zi'k
nagyúr
250 mennyire reális ezért Deep Blue-ért?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
TripleB
senior tag
Jó kis titánium óra, ettől biztos nem pattognék ki
[link]"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
Joci??
senior tag
Sziasztok! Remélem nem bántok meg senkit, csak egy kis érdekesség, amit saját, nem hozzá értő szememmel kiszúrtam, egy szerintem már replica-nak sem mondható TAG Heuer óra. Az óra saját, nem netről lementett képek, és ha jól látom ez a TAG Heuer 4000 típusra próbált alapozni.
"Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés."
-
ronin s8
senior tag
válasz Joci?? #49065 üzenetére
Jó, érdekességnek megcsodáljuk (bár inkább csak megmustráljuk), de mikor manapság tényleg gyönyörű klónokat gyártanak más márkanevek alatt, és mindenki megtalálhatja az ízlésének és pénztárcájának megfelelő darabot, ezek a valamik (amiket régóta tilt a törvény, és a svájciak ellen kampánya) még mindig megtalálják az utat a vevőkhöz.
Megint csak azt tudom erre mondani, hogy amíg szar van, madár is lesz...[ Szerkesztve ]
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
Joci??
senior tag
válasz ronin s8 #49066 üzenetére
Még mielőtt félre értés lenne, én ezt az órát nem vettem hanem kaptam csak úgy, srácnak nem működött legalább is nem akart elindulni nekem meg sikerült életre keltenem, így igazából egy működő képes karóra csak a másolt márkajelzés ne lenne rajta...
"Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés."
-
vadászcsiga
félisten
Használ valaki ilyen conrados óraforgatót?
[link] -
Misi1979
őstag
válasz vadászcsiga #49069 üzenetére
Nekem van egy ilyenem, mi a kérdés?
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz vadászcsiga #49069 üzenetére
Használtam. 1 órát forog, 3 órát áll, majd kezdi elölről. Kapcsolóval lehet váltani a forgásirányt. Nagyon csendes, hangtalannak mondanám.
Az enyém kb.3 év után váratlanul elhunyt. Egyszer csak arra figyeltem fel, hogy áll benne az óra.
Nem tudom, hogy a motorja szállt-e el, vagy a tápegysége...My name is Biga... Csigabiga! :D
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz vadászcsiga #49076 üzenetére
Valóban megérte!
Én - amikor net-es, illetve Conrad újságos fotók nézegetése után - először megláttam élőben, meglepődtem, hogy milyen nagy! Valahogy a fotók alapján kisebbnek gondoltam, pedig van benne óra a képeken, amihez lehet(ne) viszonyítani!My name is Biga... Csigabiga! :D
-
g0n21
senior tag
óraforgató 1
és 2 ezekkel szemezek.[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Miamiquake
aktív tag
"Ez" hogy mer ilyeneket leírni arról a fostömlő Inyvitriolról???
Tényleg az átlagember ennyire buta, hogy ezt bekajálja? Remélem nem.
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Misi1979
őstag
-
huszar90
aktív tag
válasz Miamiquake #49079 üzenetére
engem a megvett kilóra a szöveg
-
flexxx2
őstag
"Értse már meg, csere nem érdekel, kérem ezt vegye figyelembe...."
Amúgy ha eladja mennyi haszna lesz rajta?
[ Szerkesztve ]
-
ronin s8
senior tag
A stílus maga az ember...
-
Miamiquake
aktív tag
válasz huszar90 #49081 üzenetére
Ledöbbentő, a felért zafíros eta minőségi Steinhart van 2 év garival ami egy remek kis márka, vagy Tissot Roamer Certina Seiko stb 150 körül.
És akkor ezt az aranyozott (23 karátos aranyozás, persze véletlenül se azt írja milyen vastag mikronozásban ami számítana is, de hát ezt hagyjuk) kristály üveges mócsingcsung werkes batárd bálna ürülékre hasonlító ízét árulják negyed mill felett.
Szeretnék egyszer vele elbeszélgetni, vagy egy ilyen "óra" tulajdonosával.
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Zozzer888
addikt
Nem tudom, de ha igen akkor rossz szakmát választottam.
Mert ha ez megy, akkor meg kell venni 85$/db-ért amazonról egy tucatot, Dzsana mesterrel learanyoztatni 20-30$/db-áron, aztán kirakni 1200$-ért...
Amúgy ne legyetek gonoszak, bár még nem láttam élőben invictát, szerintem azt a 85-100 dollárt tényleg megérik amennyiért adják az autómatákat. Bár akartam rendelni (igaz kvarcot, az 55$), viszont az értékelések miatt nem mertem...
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
Miamiquake
aktív tag
válasz Zozzer888 #49085 üzenetére
Na 100 dodó alatt egy normális (nem hazugságokkal megtarkított) szöveg kíséretében, nulla problémám lenne.
Legfeljebb belinkelném, hogy milyen katyvasz rémálom van 100 USD-ért. lehet a konditerembe veszek egyet a személyi edzőnek poénból, vagy a vastestvéreknek buliórának.
-
Zozzer888
addikt
válasz Miamiquake #49086 üzenetére
Annyira kerülendő?
-
huszar90
aktív tag
válasz Miamiquake #49084 üzenetére
Legyen elég annyi, hogy elég vastag
"Automata szerkezetes vastag 23 karátos arany bevonattal!!"
Állítólag amúgy Amerikában nagyon népszerű márka, rengeteg ember hord invictát.
-
tupacamaru
veterán
-
Zozzer888
addikt
válasz tupacamaru #49090 üzenetére
Ja igen, a 85-100 asok kisebbek jóval. De ha 160ért van "készen" még fáradozni se kell... Tuti biznisz XD
-
tupacamaru
veterán
válasz Zozzer888 #49091 üzenetére
Ha találna palimadarat akkor is nettó 200k haszon....
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
törölt tag
válasz Miamiquake #49084 üzenetére
Davosa Ternos 150 000-től...
A hirdetés nem nekünk szól.
-
TripleB
senior tag
Lehet, hogy egy kartonnal árul és csak egyet fényképezett le.
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
ronin s8
senior tag
válasz flexxx2 #49099 üzenetére
Az aranyozás általában 24 karátos. Legalábbis a galvanizált arany. 23 karátosról nem tudok.
Ezeknél a vastagság számít. A valódi, tömör arany, ill. a laparany az lehet 9-14-18 karátos is. Ott valóban, a 24 karátos túl puha.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest