- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
válasz klajos27 #47800 üzenetére
kb egy délután alatt kiszótárazhattad volna, még tanulnál is belőle! Megmondom, engem is bosszantani szoktak azok az emberek, akik kényelmesen inkább mástól várják a megoldást, mintsem tennének egy lépést.
Kocsival járok dolgozni egyik városból a másikba, 50km. Többen összeállva tesszük, felváltva egymást. Jött egy új "belépő" srác, még volt szabad hely, azt mondja nekem egy kis idő után: Begranál értem reggelente ide meg ide? (nekem kb 2*4km) Modnom neki, már miért ugorjak be, eddig is idejöttél busszal hozzám reggelente. Azt mondja: hát mennyivel jobb nekem, ha bejössz, mint buszozni. És ezt teljes lelki nyugalommal, mintha az lenne a legtermészetesebb dolog a világon, hogy mást terhel, neki ne kelljen buszraszállni. Elmész a picsába, keress nyugodtan más bolondot. Azóta nem jár velünk. Idióta...Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
N.otorious
senior tag
Lenne egy amateur kérdésem...
Mit jelent pontosan az hogy beépítés?
Válaszokat előre is köszönöm!
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
Dr.Zoo
őstag
válasz N.otorious #47803 üzenetére
Egy valamilyen (legtöbbször valami ős werket) beépítenek egy új tokba.
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
ronin s8
senior tag
válasz N.otorious #47803 üzenetére
Az a beépítés, amikor nem az eredeti gyári összeépítés van a tokban (tok + szerkezet), hanem csak a szerkezet a jellemzően gyári. A számlap általában mutatja a szerkezet márkáját, de vannak olyan beépítések is, amikor a számlap is idegen.
A régi werkek idegen tokba történő beépítését egyelőre humanitárius okokból nem hívjuk hamisítványnak...
[ Szerkesztve ]
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Na megérkezett a szíj a Kienzle órámhoz.
Nem azt kaptam amit rendeltem, ez nem állítható, fix hosszúságú és nagy volt sajnos.
Ezért csípőfogóval szépen babrásan levágdostam egyenként a láncszemeket, hogy a többi nehogy deformálódjon.
Nem svájci, de remélem nem bánjátok ha megosztok néhány képet, a minőségért bocs:
44mm korona nélkül, 24mm a szíj, RONDA 5030.D szerkezet.
[ Szerkesztve ]
-
Daffchy
őstag
válasz vadászcsiga #47809 üzenetére
Azzal volt eredetileg, de nekem úgy nem igazán tetszett, alapból nem tetszenek a bőrszíjak, meg a kezem sem bírja őket.
Fateráról vettem januárban valamikor. A szíjat meg íBéjről.
De az óra sok helyen megvehető, ~160EUR környékén van.
Én olcsón szereztem, újonnan dobozában mindenével.Wg5113: Köszönöm szépen! Szerintem is pofás kis darab, élőben gusztusosabb, a képek nem igazán adják vissza, főleg, hogy ilyen a minőségük...
Nekem is ez a szíj a kedvencem, direkt olyan órát kerestem amihez ez passzolna!
Reverting: Köszi köszi! 12500-ba pay-es jutalékkal együtt. Hát csak, hogy kínai tulajdonba került a Kienzle...
[ Szerkesztve ]
-
Daffchy
őstag
válasz vadászcsiga #47813 üzenetére
Igen vannak nagyon szépek közöttük, de a jó minőségű bőrszíjtól is viszket és irritálódik a kezem.
Hát, nem tudom, nem vagyok sajnos akkora kocka órák szerkezetében. Nem hiszem, hogy valami komoly darab lenne, a 100k körüli ZEPPELIN-ekbe ilyen van annyit tudok.
[ Szerkesztve ]
-
N.otorious
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
Dzsana
senior tag
válasz klajos27 #47798 üzenetére
Nem találom a szótáramat.
Viccet félre téve, bocsi, de elöntöttek melóval, mindenki rágja a fülemet, hogy mikor lesz kész az órája, közben az egészségem is kihívásokkal küszködött, de türelem, igyekszem. Bíztam benne, hogy azóta kilogikáztad.http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Permet Elek
senior tag
válasz klajos27 #47798 üzenetére
Jó napot. Egy gyors leírás, bár nem biztos, hogy pontos. De legalább az órát, dátumot, ébresztőt be tetszik tudni majd állítani.
A bal alsó gomb nyomogatásával vált (c) : 1:tele memó (Gondolom telefonszám memória), 2: világ idő, 3: Ébresztő, 4: visszaszámlálás időzítő, 5: stopper, 6: beállítások.
Bármelyik bal alsó gombal (c) kiválasztott menübe, a bal felső gombbal (a) lép be, és lép onnan ki.
Ha jól értelmezem. Ha belép bármelyik menübe a fent leírtak alapján. A bal alsó gombbal (c) vált a számok közt. Pl: nap- hónap -év, perc- óra stb.
A jobb felső gombbal (b) tud lefele váltani a számok, napok között. 9-8-7 stb
A jobb alsó gombbal (d) tud felfelé váltani a számok napok között 1-2-3 stb.
Ha a mutatót szeretné az időhöz beállítani. Mikor alul a kijelző az időt mutatja. Megnyomja a bal felső gombot. Elkezd villogni. Majd egyszeree a bal felső és jobb alsó gombot nyomva kell tartani. Míg be nem állnak a mutatók. Majd még 1x a bal felsőt megnyomni.
-
BAti77
aktív tag
válasz Daffchy #47814 üzenetére
A Ronda Group-ról röviden...
1946-ban William Mosset alapította. Jelenleg is családi vállalkozásként működő céget a második generáció irányítja független vállalatként, nem tartozik egyetlen nagy cégcsoporthoz sem (mint mondjuk az ETA). Quartz és automata szerkezeteket egyaránt készítenek. 5 gyárral rendelkezik Svájcban, Hong Kong-ban és Thaiföldön...Caliber 5030.D
Két változatot is gyártanak belőle 13 és 6 köves változatban. Gondolom két minőségi osztály a kettő..."Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
Daffchy
őstag
-
BAti77
aktív tag
válasz Daffchy #47823 üzenetére
Ha kínai az óra valószínű. Könnyen kideríthető, ha belenézel:
- a 13 köves "swiss made" verziót Svájcban gyártják és "arany" a werk szine.
- a 6 köves "swiss parts" verziót Hong Kongban és Thaiföldön gyártják és nikkel."Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
Tothgera30
Ármester
Tauchmeister Professional Diver T0046 búváróráról mi a vélemény?
[ Szerkesztve ]
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Miamiquake
aktív tag
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
BAti77
aktív tag
válasz Tothgera30 #47829 üzenetére
Ahol dolgozom, ott jó néhány búvár használja e márka termékeit másodlagos eszközként merüléseknél, és nagyon szeretik. Megbízhatónak és strapabírónak mondták.
(#47830) Miamiquake
A stíluskirály...[ Szerkesztve ]
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
Zozzer888
addikt
válasz Miamiquake #47830 üzenetére
Engem az autóvásárlós része lepett meg
Igény: Sportautó
1. ajánlat: A8 L
2. ajánlat: dízel (legalábbis olyan hangja volt) CLSAztán panaszkodik, hogy nem fér el benne XD Persze, nem ült bele vétel előtt, naná
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
ronin s8
senior tag
"Egyre kevesebben vagyunk, akik még tudunk stílusosan öltözködni."
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
BAti77
aktív tag
válasz Zozzer888 #47833 üzenetére
Nem érted ezt...A stílus a lényeg! Hát' nem kifejtette, hogy az csak neki van...
Mindent csak ennek a jegyébe kell venni, a többi mellékes...Te is ránézésre vennél autót, nem?[ Szerkesztve ]
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
törölt tag
-
Zozzer888
addikt
válasz BAti77 #47835 üzenetére
De, tök reális Egy újság címe jut erről eszembe:
"Stílus & Lendület"ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
vadászcsiga
félisten
válasz Miamiquake #47838 üzenetére
Ugye nem hiszitek el hogy ez valóság? Tahó a faszi de ez mind mese. Az óra, az autó, minden
-
Zozzer888
addikt
válasz vadászcsiga #47840 üzenetére
Persze, az összes ilyen meg van rendezve/írva. De ha megrendezett, akkor is érthetetlen az eladó számomra
"Kérek egy kék tollat!
Tessék itt egy piros ceruza...
Hú de szép hazaviszem, köszi...baaaaszus hát ez csúúúszik a kezemből kifeléééé neee már..."ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
teratti
senior tag
válasz vadászcsiga #47840 üzenetére
Szerintem csak meg van csinálva a show kedvéért....de annak ellenére nem lennék Berki szerepében, hogy köpködjenek a nyegle köcsög viselkedésem miatt....
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
Wg5113
aktív tag
Tényleg egy "majom" én ezért nem csodálkozom,hogy mit művel.Sokkal jobban felháborít,hogy ezt látjuk a TV-ben.
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz Empsepo #47826 üzenetére
Nem vészes - most gyorsan lemértem - csak 164 gramm.
Van egy kis Seiko 5 Military-m, azt pont azért nem szeretem hordani, mert nem érzem, hogy a csuklómon van! (meg picike is)Köszi, nekem is nagyon tetszik!
Nagyon drága órára nem lenne pénzem, hamisat nem vennék fel, a kvarcokból már kinőttem, tucatórát nem akartam, azért ragaszkodtam némi minőséghez - ez lett belőle!
Igaz, jó sokáig keresgéltem, mire kialakult.My name is Biga... Csigabiga! :D
-
Misi1979
őstag
válasz Miamiquake #47839 üzenetére
Ez biza egy Ulysse Nardin lesz. Talán a
MarinéniMarine Chrono?A kismókusok kenyérre is kenhetik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest