Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RetroAnalóg

    kezdő

    driv4r
    " Világos beszéd. Az ötös minimum kritérium rendszer is, de korábban jelezted a célkeretet is. Ha esetleg szembejön egy ezeknek megfelelő, jelzek privát üzenetben."

    Igazad van, valóban megadtam egy célkeretet is. Ugyanakkor tisztába vagyok azzal is, hogy sajnos - nem csak az órák, hanem sok más termék terén is - gyorsan változnak az árak. A korábban említett Pro-Trek órámat olyan sacc/kb. 3-4 hónappal ezelőtt vásároltam 160ezerért, és olyan 1 hónappal ezelőtt ugyanazon a webshop-on már 200ezerbe került. Pedig amikor 160 rongyért vásároltam meg, akkor nem volt leakciózva. Feljebb mentek az árak. A 150ezer forint körüli összeg az amit rááldoznék, de ha a "nagy Ő" -t megtalálom és netán 172.000 Ft lesz, akkor azért nyilván meg fogom venni. :D

    Churpik
    " Casio MTP-V007 és variánsai.
    40 mm, barna vagy fekete bőrszíjjal, fehér/fekete/bézs/ezüst számlappal, másodpercmutatóval. Dátum az nincs, viszont nem arab számos (igaz római sem).
    Viszont olcsó, egy egész garnitúrát vehetsz belőle, különféle öltözetekhez."

    Megnéztem őket, nem is lenne rossz, de csak vonalkás számlapbeosztású. Ha legalább részlegesen lenne római számos, például: XII, III, VI, IX ... vagy valami hasonló, már jó lenne. De az, hogy csak vonalkás... az nekem olyan jellemtelen, nekem túl minimalista. Oké, valaki ezt szereti, de én pedig szeretek látni a számlapon - ha nem is 1-től 12-ig, de legalább részlegesen - arab vagy római számjegyeket. A csak vonalkás számlapbeosztás az nekem nem jön be. Az olyan pedig pláne nem, amin még csak vonalka sincsen, hanem full üres a számlap.
    Viszont ezt figyeld, hogy mennyire "rohadék" a Casio! :D :W
    [link]
    Női változatban bezzeg tudnak szögletes órát csinálni, római számlaposat. Férfi változatban miért nem??! :( Ha ez férfi óra lenne, simán jöhetne. De viszont látszik rajta, hogy női. :/

Új hozzászólás Aktív témák