Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Akos96

    senior tag

    válasz L4mie #205670 üzenetére

    Szia!
    Én nemrég első automatának egy SNK355-öt szereztem be (valamiért még normális fotót nem csináltam róla). Az elegánsabb és világos számlapú darabok közül ez tetszett a legjobban. Alapvetően különbség nincs köztük igazából, szóval azt válaszd, amelyik a leginkább bejön - viszont ne a gyári fotók alapján dönts, mert azok nevetségesen rosszak, ha van a boltban, akkor mindenképp csekkold élőben pl. a Seiko Boutiqueban.
    Azóta jóval gyakrabban nézegetek órákat, mint egészséges, és lehet, hogy ha most vennék, akkor 5-ösből a SNK809-et vinném (nem ugyanaz a dizájn, mint a 355, de nem baj), illetve mindenképp elgondolkoznék egy Orienten is... most legalábbis azon gondolkozok. :D

    Ahogy írták, a tok relatíve kicsi, nekem elég apró kezem van, így a 37 mm nekem nem volt gond, sőt. A gyári szíjak szerintem nem túl jók, legalábbis az SNK355-nél én egy hónapig próbáltam megszokni a gyári fémet de végül bőrre cseréltem. Szerintem nem feltétlen kell a szíj alapján kizárni egyiket sem, ha jól emlékszem, akkor nagyjából az összes belépő 5-ös fémszíjas, pedig véleményem szerint a legtöbbnek valami más jobban állna.

    [ Szerkesztve ]

    "A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."

Új hozzászólás Aktív témák