- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz phranxinatra #146141 üzenetére
Dátumváltás gondolom már meg volt. Tisztább szárazabb érzés?
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz C0RVUS #146150 üzenetére
Hallod nem vagy semmi. Mások évtizedeket töltenek kutatásokkal a témában, végigküzdik magukat a ranglétrán, te meg beírod a teflon szót a google-ba, kimásolsz néhány linket, verbálisan kicsit megtámogatod és kész is a tudományos kutatás. Ilyeneket hívom én google huszároknak.
-
Deskdiver
senior tag
válasz vadászcsiga #146152 üzenetére
Tökömet tettem volna arra ,hogy nem hagyja annyiban. Kb. hasonló horderejű linkekkel és lekezeléssel teletűzdelt ,új-hullámos "csillogó papírba csomagolt bullshit" jellegű eszmefuttatásra számítottam ami itt most prezentálva lett. Szeretek értelmesen vitázni, és ha kellő mennyiségű és súlyú ténnyel terítenek be akkor szívesen fejet hajtok. Itt most nem ez történt. Sajnos ,nem tudok és nem is akarok vitázni ebben a felállásban. A "higgy neki hisz tanárnő" stratégia nálam nem működik. Akinek pedig konteóra drótozták be a CPU-ját és minden sötét sarokban a globális összeesküvés jeleit látja az ellen nem nyerhetsz vitát...
-
fagyalllo
őstag
válasz Szulita28 #146158 üzenetére
Köszi mindenkinek!
Az SBDN013-mal volt enyhe versenyben, de annak az amúgy se alacsony ára nemrég emelkedett, áfával együtt már több mint 200$-ral drágább. Kicsi titán fényevő JDM órám pedig már amúgy is van.
A széles lünetta és a messze kiálló korona optikailag sokat nagyít rajta, faltól falig mérve majdnem 46 mm, viszont ez becsapós, amúgy egy elég szolid méretű óra, az SKX-nél csuklón kisebbnek érződik. A 20 mm-es szíj nagyon jól illik hozzá, szélesebbel már aránytalanul mutatna.
MM vár, képtelen vagyok ellenállni ezeknek az olcsóbb daraboknak, rohadt szingapúriak!
[ Szerkesztve ]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
C0RVUS
tag
válasz vadászcsiga #146152 üzenetére
És ez meg a cáfolata akar lenni az általam, meg a linkekben leírtaknak?
Nem tudom, mi szükség van évtizedes kutatásokra, meg ranglétrákra ahhoz, hogy egy számomra tulajdonképpen felesleges anyagról megtudjam, azt, amin manapság amúgy sincs mit csodálkozni, vagyishogy az előállító cég rakásramérgezi a dolgozóit, a gyár környékén lakókat, majd, amikor mindez minden erőfeszítése ellenére kiderül, akkor inkább Kínában folytatja.
A gúgli szerintem arra pont jó, hogy az ott talált infókat, és persze a források szavahihetőségét - egyebek mellett - belátásod szerint mérlegeld. Az ertéelkubnál mindenesetre nagyobb merítés. Ehhez gondoltam hozzásegíteni azokat, akik esetleg a "teflon" szó gúgliba írásáig sem jutottak el.
(Azt meg végképp nem értem, hogy "mások" miért töltenek évtizedeket kutatásokkal, ha aztán nem közlik az eredményét mindenkivel. Ja, de értem. Hogy végigküzdjék magukat a ranglétrán. )Deskdiver:A "tanárnőnek elhiszem" után szmájli volt!
Egyébként meg a véleményemet közöltem, és leírtam/belinkeltem, hogy mi alapján alakítottam azt ki. Próbálom megfejteni, hogy mi volt ebben lekezelő, kéretik pedagógiai célzattal konkrétan rámutatni, mivel nem állt szándékomban. Nem nagyon látom okát a témához egyáltalán nem kapcsolódó, utálkozó megnyilvánulásotoknak.
Ha nektek az a tapasztalatotok, hogy a teflon frankó, sőt szükséges anyag, akkor eszem ágában sincs ezzel vitatkozni. De a "biztos, hogy f@sza, mert a Rolex is használja" érvrendszer meg nekem kevés. Sajnos mániám a látszólag ok nélkül, pusztán a "tekintély" által elfogadandó dolgokat megkérdőjelezni, és eddigi tapasztalataim alapján általában ki is derül, hogy a király meztelen, de megígérem, hogy igyekszem ezzel kevésbé fárasztani (vagy inkább egyáltalán nem) a továbbiakban a topiklakókat. -
phranxinatra
aktív tag
válasz BAti77 #146142 üzenetére
Attól, hogy a lopott stílusjegyeket átdolgozták, az még koppintott dizájn. Biztos vagyok benne, hogy a GS diver még gyönyörűbb élőben, meg hogy osztályon felüli minőségérzetet ad, ám abban is biztos vagyok, hogy a japánok - egyáltalán nem titkolt szándékkal - egy Sub utánérzést készítettek. Ahogy resool kolléga fogalmazott: kár ezt tagadni szerintem.
-
-
vadászcsiga
félisten
válasz phranxinatra #146163 üzenetére
Pedig jót tenne neki 😜
-
phranxinatra
aktív tag
válasz vadászcsiga #146151 üzenetére
Minden este nézem. Másnap meg alig bírom nyitvatartani a szemem.
(#146166) condy: Gyerekkorom kedvenc meséje.
(#146165) vadászcsiga:
[ Szerkesztve ]
-
madarasz92
őstag
válasz fagyalllo #146159 üzenetére
Nagyon jó igazi igénytelen örök darab!
Bati0501 : Az első linkeltet vedd meg szerintem, korrekt az eladó vettem tőle egy olcsóbb darabot sajnos elkeveredett valahol. Írtam neki az volt az első hogy utalta a pénzt vissza , szerencsére másodjára megjött.[ Szerkesztve ]
-
Deskdiver
senior tag
válasz C0RVUS #146161 üzenetére
Nem értem milyen magyarázatra szorul a dolog, de jól van legyen.
Először is nem vagyok Rolex fanboy. Nem ez motivált. Nincs Rolex-em.
<---- Ez nem egyértelműen "szmájli"
Belinkelsz nekünk egy érettségi kémia segédletet, meg egy középfokú angol könyvet. Köszi. Szerintem ezen mindhármunk túl van.
A "legkevésbé blikkes" linkjeid valójában blikk-esek. Az első egy 105 like-ot kapott blogbejegyzés, a második egy 8 éves cikk a harmadik pedig Joseph Mercola oldala. Ő Dr. Oz cimbije és több eljárás folyt már ellene azonosíthatatlan táplálék kiegészítők miatt. Gyakorlatilag egy "snake oil" árus.
Sorry ,hogy ettől nem estünk hasra.
Részemről befejeztem. -
Bati0501
őstag
válasz madarasz92 #146168 üzenetére
Köszi,én is rá gondoltam.
-
őstag
válasz Deskdiver #146105 üzenetére
Na, majdnem.....a hasonlóság közel sem teljes. De ami eltérés van a két óra között az mind az enyémen tetszik jobban.
1, Az Erroyl-on a számlap teljesen homogén, a Rolex számlapjának belső része más mintázatú mint a külső gyűrű.
2, A lándzsa mutatóim tetszenek, de ezek a Rolex féle kardszerűségek nem.
3, Az Erroyl szerencsére csinált rendes római számos 12-est, és nem egy frissen vasalt bohócsapkát rakott oda (előzmény: nemrég az Orient logót "levirágkosarazta" egy dús fantáziájú fórumtársunk).
Ergo van annyi eltérés a két óra között, hogy pislákoló faluszéli közvilágítás mellett se téveszteném össze a kettőt. -
Macyke82
tag
válasz C0RVUS #146161 üzenetére
"Ha nektek az a tapasztalatotok, hogy a teflon frankó, sőt szükséges anyag, akkor eszem ágában sincs ezzel vitatkozni. De a "biztos, hogy f@sza, mert a Rolex is használja" érvrendszer meg nekem kevés."
A teflont, mint alapanyagot és annak szükséges létjogosultságát megkérdőjelezni szerintem dőreség.
Ha csak azokat az ipari területeket veszem figyelembe, ahol felhasználják (lásd gyógyszeripar, vegyipar, élelmiszeripar, egyes esetekben olajipar) akkor igenis egy nélkülözhetetlen anyagról beszélünk.
Többfajta módosulata van jelen a hazai piacon is (PFA, FEP, ETFE, ECTFE, TFM stb), ezek alacsony pH-jú közegek használatakor remekül kiváltják pl. a zománcot, Hastelloy-t, Titánt vagy egyéb anyagokat.
Persze van hátránya is, mert a gázbuborékok (pl.sósavgáz, klórgáz) hosszú távon át tudnak diffundálni az anyagon (mégis csak egy műanyagról beszélünk), de ez hosszú évek.
Nem mondom azt, hogy "veszélytelen" anyagról beszélünk , de egy óraalkatrész esetében semmi egészségkárosító hatást nem feltételeznék. -
squir
aktív tag
válasz fagyalllo #146159 üzenetére
Gratulálok, nagyon szép darab!
Szemeztem vele, veszett jól eltalált holmi, de végül csak lebeszéltem magam róla. A fényevő chrono ilyenből most elég nekem.Én csak folytatom a "polgárpukkasztást"...
Deskdiver: megnéztem azt a Robert-et, de az valahogy nekem más (így képről, élőben nem tudom milyen, vagy mi van benne). Ez a Nautec kopp ugyan az, mint a Steinhart. De annyira, hogy a feliratot (és a hátlapot) kivéve az utolsó csavarig.
-
squir
aktív tag
válasz madarasz92 #146182 üzenetére
Rendben.
-
BAti77
aktív tag
válasz phranxinatra #146162 üzenetére
Értem...tehát ami kicsit is hasonló azt koppintották, ami meg abszolút más, azt átdolgozták a japók (is), de amúgy minden Rolex ezen az órán (is)...legyen igazad és ressol topictársnak is...
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
fagyalllo
őstag
Árak és képek az új Seiko Solar tunákról: [link]
Szóval, csak formájában konzervdoboz, technikában messze áll az igazitól, persze árban is.
A Seiko gyári fotói látványos fejlődésen mentek keresztül, örömhír.szegi77: a sima Pan Europ is nagyon jól sikerült, a kronó még erre rátett egy lapáttal
[ Szerkesztve ]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
g0n21
senior tag
válasz alphaville #146195 üzenetére
Főleg úgy, hogy soha nem tapasztalod meg, mert annyira szereted, hogy mindig a kezeden van...
A rolex nálam még egyszer sem járt le január óta. 24 óra volt talán a max, de közben is a kezembe vettem, és gyönyörködtem benne... az órában.Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android szakmai topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rendszergazda topic
- Elektromos autók - motorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gumi és felni topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest