- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
von toth
tag
válasz phranxinatra #146801 üzenetére
Semmi különös a Hervisben volt egy 50%-os akció saját márkás MTB. 27,5-re váltottam, mert megrémültem milyen külsőket adnak 26 collhoz. Már az előző is karbon volt, amihez jóárasítva hozzájutottam és annyira kényelmesnek találtam, hogy azt mondtam magamnak, ha nem lesz össztelós, akkor csak is ez lehet, mert sokkal kényelmesebb. És ez lett. Állítólag a Fuji gyártja a vázat, a felszereltség is teljesen normális Bővebben tudok küldeni fotót privátban, meg egyéb leírást
-
g0n21
senior tag
válasz jookomak #146803 üzenetére
Ez az, és kb 250 méterre van a munkahelyemtől, tehát 2 perc. Tudják mit iszom, ha nagy a sor, megkapom pillanatok alatt, és ha megittam kifizetem, stb... szóval elfogadom ezt.
Van még a Jókai téren a Casca, ami egy operatőr barátomé. viszont az már 500 méter, és nincs terasz[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
bucsher
őstag
válasz kiribati75 #146788 üzenetére
Én is arra szavaztam volna, de nem akartam beleszólni, mert ez izlés dolga.
Hajrá!In the pipe - five by five!
-
Balazska15
senior tag
Sziasztok!
Mostanában építkezéseken dolgozok ahol eléggé féltem a telefonom, sosem voltam az az órahordó típus (eddig pénzem sem volt normális órára ), de most úgy döntöttem vennék valamit, hogy a telefon a kocsiban pihenhessen.
Többen a G-shock-ot ajánlották, több ismerősöm használja olyan helyeken ahol egyébként féltené az ember az óráját. Egyes egyedül az óra funkció miatt vennék órát. Nincs szükségem ébresztőre, stopperre meg nem tudom milyen funkciókra, talán a háttérvilágítás az ami még fontos lehet.
A G-shock-ok olyan 25körül indulnak, nincs baj az árával, de hátha tudnátok ajánlani valami alternatívát.
Casio órák közül is vannak hasonló kialakítású, strapának tűnő órák, de sajnos tényleg egyáltalán nem értek hozzá.A keret ilyen max. 30-35 körül lenne.
Köszönöm előre is a segítséget
"100 kiló vagyok baszd meg, hát mi lenne a titkom" :DD
-
_stick_
őstag
válasz Balazska15 #146808 üzenetére
Hali!
Ha rádobsz még egy 5 ezrest, vehetsz egy fasza napelemes rádiójel vezérelt g-shock-ot. Vagy a költséghatékony megoldás, ez a fent írtakat nem tudja. Kedvezményes árért keresd Timecenter fórumtársat.[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
válasz Balazska15 #146808 üzenetére
Külföldről rendelve 16-17-ég DW-5600E, vagy 23-ért solar: [link]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
boogie84
veterán
válasz Bati0501 #146795 üzenetére
A fekete modellhez is megy a piros hirsch, vagy a piros nato. Sok kombinacio van...
En mar a piros natot is berendeltem. Sztem a kek-piros ora piros szijjal jol fog mutatni. A gyari fem szijat hasznalatra nem fogom be. Az en kis kezemre az nem illene, ill nehez is lenne.
Meg par het mire jon egy, es meg az elozo sem jott meg .(ssc013p1)[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Balazska15
senior tag
Na, ennyire nem vagyok otthon az órák világában, hogy elfelejtettem írni, hogy ilyen kialakítású G-Shock-ot vagy hasonló stílusú órát keresek.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Balazska15 #146812 üzenetére
Akkor meg is van
-
fagyalllo
őstag
válasz Balazska15 #146812 üzenetére
válogass: [link]
-
Balazska15
senior tag
Köszönöm mindenkinek a tippeket, de úgy látom, egy ilyen kezdő, első órásnak csak az a járható út, hogy bemegyek pár boltba szétnézni, próbálgatni..
-
hdman
őstag
Urak, madarasz92 kollégával rendeltünk egy-egy Ecozillát, mindketten dobozzal, én vámgarancia nélkül, Ő pedig azzal. Kíváncsian várom Ez a 3. rendelésem DFI-től ( a legutóbbi 3hete, szintén dobozzal,vámgari nélkül sikeresen megjött), remélem nem kell csalódnom ezúttal sem
Sopron city :)
-
csƵ
addikt
-
g0n21
senior tag
válasz Wg5113 #146819 üzenetére
Szeretem Csigát és a munkáit, nekem is van, amit naponta használok évek óta megelégedéssel, de rakd szépen vissza a fémszíjat.
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Wg5113
aktív tag
Lesz még rajta a fém,most ez nagyon szép élöben.
-
Wg5113
aktív tag
Azért ez a fém .és bőr megosztó dolog szerintem is ezért hordom majd mindkettővel.A képek csak valamennyire adják az élőben mutatott arculatot.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Wg5113 #146819 üzenetére
Jól áll neki. Ahogy Gonzi, úgy te is saját magad adtad meg a szíj részleteit, és talált. Bosszantás képpen fotózd le nato szijjal is az végképp ki fogja verni a biztosítékot a sétapálcás urakból
Tobbiek
Ne nézzetek már ugy a rolexre mint a szent koronára amihez nem szabad hozzá nyúlni. Ez csak egy tárgy ahogy ma Gonzi írta is. Fém meg van, Wg nem olvasztotta be[ Szerkesztve ]
-
Wg5113
aktív tag
Nem az enyém,de....... -
resool
aktív tag
Citizen a hírek szerint megvette a FC-t.
[ Szerkesztve ]
-
g0n21
senior tag
válasz vadászcsiga #146833 üzenetére
Mondjuk en a bankkártya tartóra, meg a kisbrifkora gondoltam, mert most az összes órán fém van.
-
Deskdiver
senior tag
válasz resool #146836 üzenetére
Ahogy olvasom ezzel az Alpina és az Ateliers deMonaco is hozzájuk került. Nyilván nem egy kategória a fenti márkákkal ,de a Bulova-nak csak jót tett, hogy a Citizen-hez került. Gyakorlatilag feltámasztotta. Kíváncsi vagyok mit kezd olyan olyan gyártókkal amik eleve működnek.
-
g0n21
senior tag
válasz vadászcsiga #146842 üzenetére
"Ahogy Gonzi, úgy te is saját magad adtad meg a szíj részleteit, és talált." Én erre írtam, hogy én a kártyatartókra gondoltam a mindennapos használat alatt....
-
fagyalllo
őstag
Mostanában többen megkerestek vámolással kapcsolatos kérdésekkel. Szívesen segítek, de felhívnám a figyelmet a pontosan ezzel a kérdéssel (is) foglalkozó topikra, annak is az összefoglalójára, részletesen le van írva minden: Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest