- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
-
vendingo
veterán
Innen rendelt már valaki: http://www.gnomonwatches.com/?
Szerintetek egy 700$ értékű óra mennyire jönne ki, ha innen venném?Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz madarasz92 #130854 üzenetére
@mriya@: Köszi
Asszem nem innen veszek steinhartot, pedig itt van Premium Blue.
Inkább kivárok.[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Tufa_
aktív tag
Szerintetek ez, egy sötétbarna bőr szíjjal vagy esetleg valamilyen fém szíjjal, bután nézne ki? 22mm-es szíjja van.
-
-
5-ös kezelő
senior tag
Karcolódik vagy nem, nekem nyerő a titán, nagyobb óránál különösen / a súly miatt/. Színre, viselésre is. Mindennapi használatra veszem az órát, nem dobozba v befektetésnek. Örülök neki,használom. Akit zavar a karc az órámon, ne nézze. Én a számlapot nézem általában, nem a hibákat a tokon. Nem mintha látnám szemüveg nélkül a karcokat.
Tufa : Nem írtál a privátomra anno. Hogy jött be a Zeno? Szemeztem egy Winderrel.
[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Tufa_
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #130860 üzenetére
Huh, bocsi, teljesen kiment a fejemből.
Szeretem, nap mint nap használom Most is szimplán azért cserélném le a szijjat mert barna cipő-öv kombóhoz bután néz ki a fekete szíj.. Szívem szerint valami fém szíjat tennék rá, de elég lapos az óra, nem tudom hogy nem-e lenne fura.. -
Laca1212
őstag
válasz thorstrong #130859 üzenetére
Így igaz. Amúgy én sem mondtam, hogy megérte.
Én egy zöldön agyalok erősen kintről...
-
toughbook
csendes tag
válasz 5-ös kezelő #130860 üzenetére
jó kérdés ez a karcosság dolog
én alapból minden órámat mindennapos viselésre veszem, nem a dobozba, gyűjtögető életmódból kifolyólag
oda a nagypapik hagyatékát rakosgatom, de (egy kivétellel) minden saját vételű órámat hordom aktívan és eszem ágában sincs burokban tartani őket későbbi eladási szándékból
jó lesz majd jó 10 év múlva a kölyköknek, unokaöcsiknek kicsit karcosan is, úgy is fülig ér majd a szájuk mert tőlem örökölték -
vendingo
veterán
válasz thorstrong #130865 üzenetére
Lehet valami nagy dobásra készülnek, ami lefoglalja a gyártókapacitást, vagy az ünnepekkel egybekötve hosszú szabin vannak és még nem állt helyre a rend. Ami még lehet, hogy alkatrészhiány van.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Ulf
tag
Sziasztok!
Hosszas keresgélés és fórum olvasás után, sikerült megtalálnom a számomra tökéletes órát. SARB017 a kiválasztott ez lesz/lenne az első komoly órám A problémám, hogy már nem rendelhető hozzá a gyári fém szíj (D3A7AB), az órához adott bőrszíj viszont gagyi
Van tapasztalatotok azzal kapcsolatban, hogy ilyen kiegészítők még később forgalomba kerülhetnek-e? Higuchi-nál is rákérdeztem, ők annyit mondtak, hogy talán Februárban lesz újra...
Februárig viszont nem biztos hogy merek várni, mert mi van ha addig elfogy az óra
Elsődlegesen fém szíjjal szeretném használni ezért hezitálok nagyon. Persze majd egy szép bőrszíjat is szeretnék hozzá csináltatni. -
-
fagyalllo
őstag
Fémszíj a már nem gyártott 013 és 015 típusokhoz készült, eléggé egyszerre fogyott el az általam ismert forrásoknál, nézegesd a korábban küldött ebay-es eladót, hátha ott is felbukkan. Seikoboy is kínál hozzá vasat, de a gyárinál jóval egyszerűbb, nekem nem tetszik: [link]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
-
dejaris
addikt
válasz krisztianAMG #130734 üzenetére
Koszi a tippeket
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz Tufa_ #130863 üzenetére
Igen, legalábbis ami nekem volt, ott a szemek úgy álltak össze, hogy a kiálló, hegyes végei ugyan a kezemet nem sértették fel, de a pulcsit, kabátot stb. igen. Gondolom azért hagyták így, hogy tudd rövidíteni... Érdemes olyat keresni, ami úgy van kialakítva, hogy vannak kivehető "szemek" benne, az talán jó lesz:
Talán shark mesh a neve. (?)[ Szerkesztve ]
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
Rüszmő
csendes tag
válasz thorstrong #130859 üzenetére
Ki ez a Günther akit említesz?
-
ans
aktív tag
Szerintem csak ideiglenes készlethiány. Általában amit gyártanak, ahhoz még pár évig (azt hiszem 8 évig) van szíj. Lehet, hogy a SARB033-035 szíja is jó hozzá.
Ha más nem, a fagyalllo által korábban linkelt kép alapján SKX013 szíjat kell használnod. Néha az is kapható még,
[ Szerkesztve ]
-
-
toughbook
csendes tag
válasz Laca1212 #130886 üzenetére
nagy segítség azoknak, akik minden nap letolnak egy Moszkva-Havanna etapot és nem tudnak két (túlnyomórészt egy számjegyű) egész számot fejben két milliszekundum alatt kivonni illetve összeadni, illetve idegenben is fontos nekik az otthoni (harmadik helyszíni) idő, mert nem mindegy mikor csörögsz haza a már alvókra
gyakorlati jelentősége (nekem) kábé annyi mint a stoppereseknek, sokkal szebben megcsinálják a gaz gyártók mint az alap modelleket[ Szerkesztve ]
-
toughbook
csendes tag
válasz Laca1212 #130898 üzenetére
van egy plusz mutató, egy második kismutató egy alternatív időzónának
ha otthon dekkolsz és nem utazol akkor beállítod a kedvenc indiai munkatársad vagy brazil nagymamád zónáját
de lehet, hogy én gondolom rosszul és mindig a gmt-t mutatja a plusz mutató és valahogy azzal minden zóna leolvasható ha ügyes vagy[ Szerkesztve ]
-
Aske
aktív tag
válasz Laca1212 #130898 üzenetére
A GMT az rendre egy 24-órás skálán járó óramutató. A korona megfelelő helyzetében be lehet állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs