-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
Ettöl én nem félek tekitve hogy az összes gép intel meg nv miközben az amd-nek van idén 20 játéka kapásból amit már tudni hogy az amd-s támogatással fejlesztenek (steam-es se egy lesz tudva hogy a Square Enix partner és a sleeping dogs következő részét is ők adják ki meg renegeteg cimet)
, abból vagy 10-et mantle támogatással igérnek..[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ezek a gépek fix, a piacon bárhonnan megvásárolható alkatrészekből állnak, amiket te is bármikor, bárhonnan megvehetsz akár olcsóbban is, így ha erre is optimalizálnának, akkor sem lennél meglőve.
Az Apple-t meg nem érdemes idekeverni, mert az OS X tényleg saját fejlesztésű OS szigorúan kötött hardverre (amit még így is fel lehet imádkozni máshova is, lásd hackintosh), míg a Steam OS kábé csak egy Ubuntu fork.
-
Batman: Arkham Origins (steam) groupbuy.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #59393 üzenetére
Sorry, benéztem
-
parandroid
félisten
Tudom, hogy ez itt off, de milyen az a 'komolyabb játékra alkalmas windows'? A Win 8 Home Premiumon nem fut a CS:GO, vagy mi? Ok, a Home Basic 8GB-os korlátozását sosem értettem, de általában úgyis a Premiumot teszik OEM-be. Ezért kérnek általában 20-25k közötti összeget, bár jellemzően ha egyben veszed a gépet, akkor (minél többet költesz az adott üzletben akkor egyre nagyobb) kedvezményt kapsz hozzá.
Persze a dobozos, nem OEM árak más tészta, de azt - hacsak nem tesztlabort üzemeltetsz, de akkor meg már jönnek a vállalati, meg mennyiségi liszenszek - nemigen érdemes megvenni. Ha meg valaki 3-6 havonta kompletten gépet cserél, az meg alapból drága hobbi, akkor már megéri a dobozos oprendszer.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Assimilator
őstag
Gondolom ez most nagyon alap/hülye kérdés lesz de nem vagyok olyan régóta Steam guru, elnézést érte.
Szóval, megveszek egy játékot. Játszok vele, amiért kapok játékkártyát. Azt a kártyát én eladom marketen. Játszok tovább a játékkal. Megkaphatom én újra azt a kártyát vagy amit egyszer megkaptam az nincs többé? -
Arcképgyáros
válasz Assimilator #59411 üzenetére
Csak annyit kapsz meg amennyit ír a játék. Utána a büdös életbe se fogsz abból kártyát kapni, max booster packot ami 3 kártyát tartalmaz, de az ritka.
-
n@p@lm
őstag
válasz parandroid #59410 üzenetére
win 8 home premium?
???
milyen verzióról beszélsz?
tudtommal csak win 8, win 8 pro, és win 8 rt létezik.az én oem win8-amat már a 2. gépemen használom (ill. a gyerek).
-
parandroid
félisten
válasz n@p@lm #59413 üzenetére
My Bad, 7-esről beszéltem végig, nekem az van, elírás.
"az én oem win8-amat már a 2. gépemen használom (ill. a gyerek)."
Igen, megvan a lehetőség fő hardverkomponensek cseréje esetén is az újraaktiválásra - gondolva az esetleges hardveres meghibásodásokra, amikor nem azaonos komponensek kerülnek a gépbe, szóval működik a dolog néhány alkalommal.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
bijesz
aktív tag
Ha van más is úgy, hogy benn van egy rakás játék kártyája a steamben és érdekli egy tool amivel ki tudja szedni jelentkezzen.
-
Vertigo18
addikt
válasz Assimilator #59420 üzenetére
Nem "illegális"... A játékot nem kell telepítened, csak ezen keresztül "elindítani", és kipotyognak a kártyák. Az achik kipipálásával meg kit versz át? Csak magadat...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Vertigo18
addikt
válasz Assimilator #59422 üzenetére
Mondom nem "illegális"!
Természetesen annyi esik, amennyi normál játékkal is esne...
-
Agyzuzo
addikt
válasz headhunter86 #59424 üzenetére
Mi másra?
Hónapok óta farmolok vele 3 accountot.Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Vertigo18
addikt
válasz Assimilator #59426 üzenetére
Tényleg azért jó, mert nem grafikus, tehát nem kell a játéknak ennie a processzort, akár a tálcára csukva is a háttérben. Simán előjön egy kis ablak, onnan kiválasztod az accodon lévő játékok közül, amit ezzel akarsz futtatni (mindegy, hogy telepítve van-e a gépedre a gamma, vagy nem), rákatt, és már "indul is" egy ablak. Utána ugyanúgy jelzi a steam, ha kidobott egy kártyát.
-
válasz Vertigo18 #59421 üzenetére
ALERT ALERT
Warning
Note that you are risking a VAC ban on your Steam account by using this tool.
It is improbable that this will happen, but the warning is here to let you know anyway.Már nagyon várom a napot
szerk: ugyanitt steames jatekok olcson eladok
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Agyzuzo
addikt
válasz Assimilator #59428 üzenetére
Nem jól értelmezted. Ha nincs telepítve. A játékkal rendelkezned kell, csak nem kell telepítened ahhoz, hogy farmolni tudj.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Vertigo18
addikt
válasz Assimilator #59428 üzenetére
Dehogy! Azokkal a játékokkal tudod futtatni, amik az accodon vannak! Annyi, hogy nem kell telepítve lenni a gépeden...
maross: igen, VAC ban járhat érte, amennyiben másra használja az illető! Most csak a kártya-farmolásról beszélünk, ami tulajdonképpen annyiból áll, hogy belép a MENÜIG az ember, és ott vár. Nem csatlakozik semmilyen játékhoz, nem multizik, semmit nem csinál, csak fut a menü, és esik a kártya...
-
Agyzuzo
addikt
válasz Vertigo18 #59431 üzenetére
Csak kekeckedik. Még soha senkit nem bannoltak emiatt, urban legend.
Egyébként amire eredetileg kitalálták arra jó nagy baromság...
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Prof
addikt
válasz Assimilator #59433 üzenetére
Ertsd ugy, hogy ez a Green kartya farm modszer. Energiat, idot, savszelesseget sporolsz vagyis penzt
Azt, hogy miert ilyen primitiv a kartya dobalas rendszer meg kerdezd a Valve-tol.Tokmindegy, mi van, amig hulyere keresi magat a Valve az "ingyen" kartya marketbol addig elvannak. Kb. a semmibol csinaltak teljesen virtualis javakat, aminek az eladasabol mindig reszesednek. (kiveve amikor origin jatekra cserelem a foil kartyaimat )
-
DeFranco
nagyúr
Egyébként ez a tavalyi év ötlete a PC játékvilágban... ennyire semmiből pénzt a szakmában még nem csinált senki.
Tudom, hogy infrastruktúra meg tervezés, meg szakemberek, de a haszonhoz és a potenciálhoz képest elenyésző... ez legalább annyira mesteri, mint a half-life. Nagyon tehetségesek.
-
Assimilator
őstag
Mondjuk az nem rossz, hogy nem kell telepítve lennie a játéknak. Bár szerintem ez annak éri meg aki a Steamet csak pénzszerzésre használja. Mert általában azért vesz meg az ember egy játékot, hogy játszani tudjon vele. A másik meg, hogy pl. tegnapelőtt megvettem a Trine. Játszottam vele 31 percet és 2 kártya már megvan. Na mindegy. Ez is egy lehetőség.
-
Prof
addikt
válasz Assimilator #59437 üzenetére
Akor eri meg nagyon amikor kijon egy jatekohoz a kartya, es az mondjuk egy Secret World ami 20 GB-os.
Neked 2 ora alatt megvan az osszes kartya es meg draga aron eltudod adni. Ugyanez igaz azoknal amikor bundle-ba kerulnek es hirtelen sokszorosa lesz a kinalt kartyaknak a piacon. Aki bundlet azonnal megveszi, aktivalja, kifarmolja meg kap penzt, az amugy addig ritka/ draga kartyakert. Mig par ora mulva mar csak par centet.Eltudom kepzelni van aki csak 3szor megveszi az 1 dollaros bundlet, a kartyak miatt es 3 accon farmolja. Ha sok kartyas jatek van, meg keres is vele es ingyen volt a bundle. Ha meg esik foil es gyorsan eladja tuti keres vele.
-
Lacccca87
addikt
válasz Agyzuzo #59432 üzenetére
TF2 ben is ezt álíltotta sok ember aztán csodálkoztak páran amikor lecsapott a Valve, igaz kegyes volt mert nem bannolt de megszivatta az ilyen programmal farmolókat.
Amíg kevesen csinálják nem zavarja őket, amint eléri a számuk a kritikus tömeget szerintem odacsapnak majd. -
Prof
addikt
válasz Lacccca87 #59439 üzenetére
Szerintem, ha nem ilyen penzehesek lennenek, akkor mar reg valos achivement alapon esne a kartya es nem lehetne ilyen primitiv programokkal manipulalni. Nevetseges, hogy backgroundban fut a menuben a jatek es kapsz erte centeket, dollarokat ero virtualis targyakat. (valojaban kuponokat a jatekboltjukba )
Gabe is megmondta nem eri meg nekik HL3-al foglalkozni, amikor a f2p multis jatekokkal- virtualis itemekkel hulyere keresik magukat. (nem igy fogalmazott de ez a lenyege)
-
n@p@lm
őstag
válasz parandroid #59416 üzenetére
no para
viszont nem néhány aktiválásra van lehetőséged, hanem gyakorlatilag bármennyire mert a win8-al már pul licencet vásárolsz, azaz a licenc nem "vashoz" kötődik, hanem személyhez.
-
Mate
nagyúr
válasz parandroid #59410 üzenetére
Már elmondtam, hogy lezártnak tekintem a témát, de ezek szerint ezt a rész már mindenki figyelmen kívül hagyta
Nem géphez néztem a windowst, hanem simán megnéztem mennyibe kerül egy a hozzánk legközelebb eső boltban.
Játékos windows alatt a 64-es windowst értettem.Microsoft Windows 8.1 64bit OEM magyar 28.000 Ft.
Microsoft Windows 8.1 Pro 64bit OEM magyar 43.000 FtEhhez még hozzájöhet a a Media center ami kb. 3.000 Ft.
A mai társadalom nagyon a "nekem a legfrissebb kell" vonalon mozog, így számoljuk bele a win 9 update-et, hogy még 2 év múlva is elmondhassa magáról a kölyök, hogy neki legújabb windows fut a gépén.Így az összeg igen is 30-60.000 között mozog.
Ha ezzel szembeállítom a steamOS-t, amit jó pár évig biztosan ingyen lehet majd updatelni akkor azt hiszem, hogy érthető mire céloztam.
De vegyük 25k-nak a windowst, azt is pénz.
De érdekes mód mindenki csak az összegeken lovagol, az alapvető, baromságon alapuló gondolatmenetembe nem kötött bele senki (Pedig vártam, mert az jogos lett volna )
De tényleg lezárom itt a témát. Ne offoljuk szét a topicot. Ha valaki ennek ellenére álmatlanul hánykolódik, az írjon inkább pm-ben.
-
Agyzuzo
addikt
válasz Lacccca87 #59439 üzenetére
TF2-ben azt még el is hiszem, mert a Valve saját gyereke, ott nem reszkíroznék ilyesmit. De egy átlag indie-akármilyen játék esetében édesmindegy, főleg hogy a legtöbb se nem multis, se nem VAC-védett cím.
-
nagyúr
Őszintén szólva szerintem a SteamOS addig lesz csak ingyenes amíg érdek fűződik a terjedéséhez.
Amint megvan a kritikus tömeg, szinte biztos hogy jönni fog a fizetés, most hogy ez a játékok árán, egy fix egyszeri bekerülési összegen, vagy előfizetéses modellben lesz az majd kiderül. (Ahogy a konzoloknál is van valamelyik ezek közül, vagy több is egyszerre.)Szóval én arra nem építenék nagyon hogy a SteamOS majd ingyen szivességből lesz csak úgy, hogy tudj játszani windows nélkül. Főleg ha siker lesz és pár év alatt befut a dolog.
Ha meg nem akkor ugyis mindegy mert meg kell venned a Windowst hogy játszhass. A SteamOS meg marad ott ahol most van kb, nice to have geek cucc amire streamelhetsz meg pár indie játék elfut majd natívan rajta (meg egy két fehér holló AA cím / valve saját cím).[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
ayo
veterán
válasz FollowTheORI #59444 üzenetére
steam app sem fizetos...ennyierovel az is lehetne az. amugy nemtudom ki probalta de alapvetoen a SteamOS egy linux amin steam van... szoval ne nagyon kepzeljetek bele sok dolgot. nekik a storebol jon a penz, nem a gepekbol vagy a rendszerbol.
AAA cimekhez hozzaszolva meg egy sor: nezd ra osx jatekokra. 2010 elott es mondjuk most 2014ben. brutalis valtozas, linux teren is tuti igy lesz.
masik: az osxt mellesleg csak macgephez kapod es regen se volt draga, csak par ezer ft mindig.
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Mate
nagyúr
válasz FollowTheORI #59444 üzenetére
Nem hiszem, hogy valaha is fizetős lesz. Azzal meg is ölnék a dolgot. Egy sok éve ingyenes rendszer steam-esítve.
A steam nem az os-ből akar meggazdagodni. El akarja érni, hogy ne vándoroljanak az emberek konzolra.
Úgy tűnik sikerült elérniük, hogy linuxra is legyen megfelelő driver intel/nvidia/ati vonalról. Ha ez megvan, meg kell győzni a játékkészítőket, hogy elérhetővé tegyék a játékaikat is. (Ez ügye hosszútáv, rövidtávon windows-linux streaming fog menni).Ha ez mind megvan és úgy dönt a steam, hogy legyen fizetős az os akkor sokan átváltanak majd sima linuxra amin hála steam-en ugyan azok elérhetőek lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
morvaigaben
tag
Arkham Origins Blackgate HD, Killing Floor 2, The Crew, csemegézzetek.
[ Szerkesztve ]
"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
kiszi07
senior tag
Naaa frissítés(január 7), de még mindig nem jó a Steam Family... pedig azt írták, hogy benne lesz
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
parandroid
félisten
"Már elmondtam, hogy lezártnak tekintem a témát, de ezek szerint ezt a rész már mindenki figyelmen kívül hagyta "
Ó, ezt az érvet szeretem, ez 'az igazam van és kész', meg a 'mert én azt mondtam' mellett az egyik kedvencem.
"Nem géphez néztem a windowst, hanem simán megnéztem mennyibe kerül egy a hozzánk legközelebb eső boltban."
Azok OEM liszenszek, egyről beszélünk. 32 és 64 bit között árban nincs különbség, Pro (vagy Win7-nél Ultimate, vagy Enterprise) viszont teljesen fölösleges otthonra.
"A mai társadalom nagyon a "nekem a legfrissebb kell" vonalon mozog, így számoljuk bele a win 9 update-et, hogy még 2 év múlva is elmondhassa magáról a kölyök, hogy neki legújabb windows fut a gépén."
Ez legyen a társadalom baja, bár az az érzésem, hogy ha vennék azt a nyavajás oprendszert, akkor mindjárt kevésbé lenne fontos, hogy mindig a legfrissebb változat legyen fent. Én egyébként XP-ről váltottam 7-re, bár közben notikon volt ugyan Vista is, mert az járt hozzá, de különösebben még csak nem is szerettem, szóval nem tudom, hogy érdemes lenne-e a meglévő 7-et 8-ra upgrade-elni. Majd a következő géphez 2 év múlva már úgyis 9 jön, ha addig nem változik gyökeresen a piac.
"Ha ezzel szembeállítom a steamOS-t, amit jó pár évig biztosan ingyen lehet majd updatelni akkor azt hiszem, hogy érthető mire céloztam."
Ahogy előttem is írták, az egy steam által támogatott linux, amire a valve vállalja, hogy lesznek driverek és valamennyi support. Azért még sokaknak van ezzel kapcsolatban fenntartása, hogy milyen hatással lesz az eddig zömében Windows-alapú játékos szcénára, én őszinténa legjobbakat kívánom nekik, főleg azért, mert,
"De vegyük 25k-nak a windowst, azt is pénz."
a MS bele van szorulva egy olyan értékesítési pozícióba, ahol jóformán teljesen magára maradt. Gyakorlatilag a közelmúltig volt neki egy operációs rendszere és egy irodai programcsomagja, amiért üzletági viszonylatban is rengeteg pénzt kért, illetve kér. Valami változást pont a konzol-vonal indított el, hiszen ott már ők is rájöttek, hogy ultragáz lenne még az operációs rendszerért is pénzt kérni. Hosszútávon már ők is azon törik a fejüket, hogy alkalmazásboltból hogyan lehet megélni, mert egyre veszélyesebb az a talaj, hogy csak az oprendszerből és office-ból megoldják ezt. Besültek a Games for Windows Live-val, nem véletlen, hogy annyira erőltetik most a Win8-nál az app store-t, csak fel kéne még tölteni tartalommal, ráadásul olyannal, ami több különböző platformon is egyaránt megy (PC, konzol, laptop, tablet, mobiltelefon, és még ki tudja, mit találnak ki). Ha ez összejön nekik, akkor lehet majd szó arról, hogy az operációs rendszerük nekik is csak egy kliens lesz, mint a Steam OS, amit az emberek a maguk saját jól felfogott érdekükben telepítenek. A MS igen későn kapcsolt, viszont jó úton haladnak, és elképesztő erőforrás áll mögöttük, úgyhogy még össze is jöhet nekik. És ezt igen nagy részben éppen annak a Valve-nak is köszönhetjük, akik ezen a platformon nőttek fel.
Teljesen megváltozik a világ, és én személy szerint alig várom a cross-platform mobil steamet (android, ios, windows 8), és hogy ki merre indul a jelenlegi meghatározó piaci szereplők közül *.
És egyébként nem is hiszem, hogy ez a Steam topikban annyira offtopik lenne.
p
* És ha már itt tartunk, személy szerint telejsen hidegen hagynak a nextgen konzolokra írt, 8 óra alatt végigfutható techdemók, és ezeknél sokkal többet tudnak nyújtani számomra a mobilra írt, egyszerűségükben szórakoztató appok.
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
- Eladó garanciális Sigma 24-70 f2,8 DG DN Art objektív Sony FE (frontlencsén néhány karc)
- Újszerű ASUS ROG STRIX 2026ig Garis Gamer Laptop 144hz Ryzen 7 4800H 16GB 512GB SSD RTX 3050 Ti
- Galaxy Watch 5 Pro eladó
- Játékra-Munkára! izom i7/ 16GB/ 512GB SSD/ GTX 960 4GB gDDR5 VGA-s Asus Laptop!
- Használt reszkonfiguracio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest