Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
Q700 megérkezett, be is üzemeltem.
Akik már egy ideje használják, leírnák, h min mennyit toltak fel / le?
"Sync" és "virtual" ez mit takar?
Nyilván mindenkinek más hang tetszik, de azért érdekelne, h ki milyen beállítással elégedett.
Surround módban meglepően jól tölti ki a teret, az ember tényleg úgy érzi, h mindenhonnan is hangok jönnek.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
-
-
Saccco
nagyúr
Próbálgattam a hangzásokat és a bass boost-ot, de így tetszik a legjobban.
Még a sub-ot szeretném máshova tenni és leválasztani a felületről. Szivaccsal vagy tüskével.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
viperabácsi
addikt
Üdv srácok !
Ma nagy örömben volt részem , gondoltam megosztom veletek.
A q700 soundbart kuponos akció idején beállítottam készlet figyelésre , mivel nem volt elérhető. Közben betettem egy tv készüléket a kosárba és hozzá adtam a kuponokat ,amiket le is vont annak az árából , majd kiléptem vásárlás nélkül. Ma kaptam készlet értesítőt, hogy elérhető a q700 189696 forintos áron. Beléptem a linken amit küldött Samsung store , csodát láttam : A soundbárból levont a kosárba tétel 89000 forintot , így meg is rendeltem 100696 ft -ért ![ Szerkesztve ]
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
Dreamie
őstag
válasz viperabácsi #13406 üzenetére
Köszönöm!
Berantottam egyet én is, az emagost le is mondtam. 50k-t sporoltal nekem! Valószínűleg ezek visszakuldottek voltak. Valószínűleg bontottan fog érkezni, de majd meglátjuk.
Mindenesetre köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
sxxorp
őstag
válasz viperabácsi #13411 üzenetére
1 hete 40-ért vették többen, ma 80-ért, Árukereső-n 130 körül kapható, hardveraprón 110-115, de te 100-at fizetve 90-et spóroltál
-
sxxorp
őstag
Értő módon fuss neki még egyszer
Senki nem vitatta, hogy spórolt, de a viháncolás ellenére a valóságban messze nem 90-et: ha picit ügyesebb aznap ugyanazt 80-ért el lehetett hozni 100 helyett még egy kóddal A 110-esek friss, garanciális, sokszor bontatlan újak az 1 héttel ezelőtti első hullámból, amikor 40-71 körül vették az emberek (Az Árukereső-t csak rádobtam, hogy még úgysem igazán volt 90, de akkor legyen, spórolt 155-öt! [link] ) -
viperabácsi
addikt
Én is 80 körülre emlékszem legolcsóbb árra. Mire döntöttem , hogy kell már nem volt belőle.
Szerintem a 100 k amit én fizettem érte , az is elfogadható , SZÁMOMRA biztos .
Már csak as hangjára vagyok kíváncsi , mert csak a 60T-t tudtam meghallgatni euronics-ban. (Szegeden ) Eladó mondta , hogy mindenben jobb a Q700A .[ Szerkesztve ]
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
Viktoár
addikt
Elvileg volt akinek sokadikra annyit dobott rá.
Üdv:Viktor
-
Pug
veterán
válasz viperabácsi #13419 üzenetére
En meg a 130-cal is ki vagyok teljesen bekulve amit en perkaltam ert.
100K meg nagyon barati ezert a termekert a piacot elnezveHangzas szerintem rendben van, en mindenkeppen ajanlon a melynyomo elemeleset a foldtol, akar alvannyal, akar kis bakokkal, sokat dob a basszus dinamikajan.
Viktoár:
Na akkor volt egy nagyon szerencses delikvens, en orulok az o nyeresegenek
[ Szerkesztve ]
-
pn4hvq
senior tag
válasz viperabácsi #13419 üzenetére
Én Q60T-ről váltottam Q700A-ra. Filmnézéshez használom, nem tudom mire gondolhatott az eladó, miért mindenben jobb? Nem neked szól a kérdés, csak amiért én váltottam: ennél lehet állítani a center hangerejét (a beszédekét), hangzásban szerintem kb. ugyanaz (amire én használom). Tud wifit, így Smartthingsben hozzáadható, viszont a Q60T mélynyomója nekem laikusnak komolyabbnak tűnik.
-
Pug
veterán
válasz pn4hvq #13422 üzenetére
A Q60T sub design-ja szerintem is sokkal tetszetosebb a lekerekitett elekkel
A Q700A filmnezeshez erezhetoen jobb, a kulonbseg leginkabb atmos tartalmaknal jon ki (persze maximalisan a hatso parral jon a teljes sorrund elmeny, viszont az pofatlan aron ment).
[ Szerkesztve ]
-
Thom!
veterán
Én kipróbáltam igen csak doboz hangúak ezek a soundbarok.
Sztereora teljesen alkalmatlanok. A TVnel kicsivel ad jobb hangot.
Szóval ezek a bögre szettek és műanyag soundbarok egy jó marketing eszközök. -
mocsyvitya99
csendes tag
Sziasztok!
Tudni valamit, hogy az új szériás Q samsung soundbarok mikor érkeznek hozzánk?
-
Viktoár
addikt
Abszolút laikusként elhiszem mindenkinek amit állít a soundbar-okról, csak tegyük hozzá hogy ki mihez tudja hasonlítani. Te milyen audio rendszert használsz filmezéshez? Mihez hasonlítod ezeket a samsung soundbar-okat?
Sokan (mint például én is) csak a tv hangszórójától szeretnének jobb/érthetőbb/élvezhetőbb hangzást. Ha emellé még társul egy kis személyre szabhatóság meg "sokpontegy" az már bőven kiszolgálja az átlag felhasználó igényeit.
-
pajorgergo
aktív tag
-
Viktoár
addikt
Nekem nem sokat mond a típus mert tök hülye vagyok hozzá, de egy stereo rendszert hasonlítani egy több hangszóróshoz rendszerhez nem almát a körtével? Ugyanazért az árért egy stereo biztos szebben fog szólni, zenében mindenképpen viszont filmhez lehet jobban passzol egy bar. Főleg az ismert filmes "húzások" miatt amikor a beszéd hangereje egy fos.
-
pauliboy23
senior tag
-
Thom!
veterán
válasz pauliboy23 #13434 üzenetére
Hanghuseg, EQ-s dinamika és társai hatásvadász hang.
-
Pug
veterán
HBO Max-on csak az eredeti hang van Atmos-szal, de ezt szerintem te is tudod
Ajanlom a Dune-et, elegge sokat ad a audio elmenyhez.
De persze sima 5.1 is messze "mozi kozelibb", mint a stereo.
Ha audiofil zenehallgatas a cel, akkor stereo, ha mozielmeny, akkor meg surround rendszerek.
Az igenyek/preferenciak nem egyformak, igy a valasztott audio rendszerek sem lesznek azok.
De azt kijelenteni, hogy minden soundbar rendszer dobozhangu, hat elegge nagyfoku szuklatokorusegre vall.
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
Magas/kozep tokeletesen megoldhato veluk (hala a fizikanak ) melyre meg persze kell a kulon lada, mint vagy mar 30 eve a home theatre rendszerek eseten.
De nyugi, megertettuk, neked csak a stereo. Sokan masoknak meg nem, mas igenyek, mas valasztott kiepitesu hangrendszerek, szerintem lapozzunk.
-
viperabácsi
addikt
Nem kötöszködés miatt , kérdezem , csak kíváncsiságból , neked van ilyen soundbar a birtokodban ? Ha igen írd le légyszi milyen típus , hogy lehessen összehasonlítást keresni ,illetve teszteket ,róla.
HA NINCS akkor nem értem milyen összehasonlítási alappal állítod hogy mind f@s ? Ez egy soundbáros Szakmai topik ! Nem értem minek trollkodni a sztereó istenítésével ? Ennyi erővel lehetne össze hasonlítgatni egy dedikált házimozi rendszerrel is , annak sem lenne sok értelme . Írom én ezt úgy , hogy a fent említett típus lesz nekem is az első. Sok utána járás / kérdezgetés / videó teszt nézés után döntöttem az mellett , hogy megveszem .
Nekem nincs helyem egy " rendes mozi hangzás kiépítésére " .
Egy FHD projektorral vetírek 120" képátlót , annak a seggében van egy Chromecast with Google TV bedugva , ennek a hangját fogom BT-n kinyomni a bar-ra. Lehet azért egész mozi érzete lesz , jobban mins stereó hanggal.
NO offensíve !Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
Digitalis
senior tag
A fizika az fizika, a DSP meg DSP. :-) Amúgy rafkós, hatásvadász egy SB a q700a az tuti. Este néztem egy horror filmet, jumpscare jeleneteknél olyan effekteket nyomot, hogy majd megállt bennem az ütő. Normális zene hallgatásra nem való, többek közt iszonyat V-s, tele lukakkal. (itt megjegyzem, hogy a TCL8111 zeneileg sokkal kiegyenlítettebb, SB kategóriához képest, egészen hallgatható kategória ) DSP- proci meg remekül át tud verni az ilyen-olyan hatásvadász effektekkel, mozira pedig ez kell, szerintem ez tök jó, szórakoztató. Akik megvették a swa-9500s-t, írják már le, hogy mennyit dobott az összképen, őszintén, valóban megéri-e megvenni a hátsókat?
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
Pug
veterán
válasz Digitalis #13442 üzenetére
En par napja nyuzom a hatso parral kiegeszitve.
A surround elmenyhez kell, szerintem.Anyagilag nem eri meg, ez elegge egyertelmu a 100K-s arazasabol fakadoan.
Elmenyben viszont nagyon sokat dob.
Eddig a Dune-t neztem meg vele a Dolby Atmos-os cimek kozul (ez a cim erosen ragyurt a hangzasra, azt hozza kell tenni), imadtam (es mindezt ugy, hogy a hatsok meg nincsenek megfeleloen pozicionalva sem nalam).[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
No van egy új hátsó hangfalpár, SWA-9200S (Alza 64eFt), sajnos csak Q600-tól lefelé kompatibilis, viszont gyanítom, hogy akkor lesz egy SWA-9600S is hamarosan.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
sxxorp
őstag
Ott láttam, ahol te álmodni sem merted, ahonnan az egész elindult, és nem egy ilyen srác volt
Nyugodtan menjünk bele, hogy az élelmes / nepper-hajlamú nyerészkedő, aki a szállítás után pár perccel felrakja hirdetni vaJJJJJJJJon mennyire használt
Szollo-t még nem ettem, de meglepett, hogy múlt héten ehető szőLőt lehetett kapni.
Ja, hogy azért vagy ilyen érzékeny, mert te még a 100-re is rápakoltál 30-at? Már értem, vágj vissza nyugodtan, ha ennyire szeretsz koppani
Az az Atmos nagyon izmos lehet, én nem sok különbséget hallottam egy normál soundbar hangzáshoz képest -
Pug
veterán
válasz sxxorp #13447 üzenetére
Köszönjük szépen, használd egészséggel te is portékád
Ami véletlenül sem egy olyan Samu SB ami nem Atmos ready és véletlenül sem kellemes önigazolásnak/nyugtatásnak írod le az adott topic-ban van már az 5. hsz-ben, hogy szerinted az Atmos sz@rt se ér... LOL
Nekem egy másodpercig nem fáj, ha valaki 40K-ért jutott hozzá, én örülök más nyereségének/sikerének.
[ Szerkesztve ]
-
Digitalis
senior tag
Atmos-ról jut eszembe. Reddit-ten nagyon ajánlják, hogy a FRONT TOP LEVEL-t érdemes +6 szintre beállítani, sokkal határozottabb és vertikálisabb eredményt ad az atmos effekteknek. ( belmagasság miatt van ez a külön állítási lehetőség a felső sugárzók számára) Ha megvan hátsó is, ott is külön-külön lehet a surround felfelé lövését szabályozni.
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Battlefield 2042
- Spórolós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Napelem
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest