- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Karesz_
tag
ha valaki esetleg élőben akar jó minőségben sporteseményeket nézni: [link]
-
J00hnny
aktív tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne hogy az oldalon is belinkelt táblázatban is szereplő Magyar adóknak nincs hangja. Ez valami átmeneti hiba vagy a probléma nálam keresendő? Aki tudja nézze már meg legyen kedves hogy nála van e hang (M1,M2,Duna és DunaWorld) ezeket érinti a problémám és MA kezdődött. A több általam használt TV csatornáknak van hangja, de pont a legfontosabbaknak nincs....
Update:
Tehát kép az tökéletes de nincs hang, ha ezteket a streameket megnyitom VLC ben itt is azt jelzi hogy nincs hangsáv...
Tudná valaki ellenőrizni hogy neki van e hang. Előre is köszönöm!
"There are 10 types of people in this world. Those that understand binary and those that don't."
-
J00hnny
aktív tag
Bocs, de lejárt a szerkesztési idő:
Update2: Kipróbálás után az összes táblázatban szereplő stream-nek van hangja kivéve a connectmedia.hu-s streameknek.
ezekhez mától vmi spéci codec kell vagy mi?
"There are 10 types of people in this world. Those that understand binary and those that don't."
-
J00hnny
aktív tag
-
tomy0628
aktív tag
Servioo XP-n nem mutatja a TV-t? Mi lehet a gond? XP-n nem műkszik a progi?
-
Flashget
félisten
válasz tomy0628 #515 üzenetére
ffdshowt, jawát rakál fel?
telepítés menete itt le van írva.
Realme GT Master Edition
-
tomy0628
aktív tag
-
tomy0628
aktív tag
Minden ok, nálatok sincs hang a magyar stream adóknál?
-
tomy0628
aktív tag
Ha elíndítok Sopcaston egy közvetítést és nem tudok a jobb klikkel rámenni az adatokra akkor mi a helyzet? Máshogy is megtudom nézni?
-
nylontacsko
senior tag
Fent van az 1.3.1 [link] ismét van benne néhány javítás.
"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
Flashget
félisten
-
predator00
tag
Srácok ezt az m3u8 kiterjesztésű fájlt mivel tudjátok megnyittani? próbáltam kmplayer-t, vlc-t de eggyik sem működik. Kmplayernél elindul pár másodpercre de meg is áll, vlc meg semmit sem tud kezdeni vele. Már órák óta túrom a netet M1 HD streamért ahol F1 is megy
-
J00hnny
aktív tag
válasz predator00 #524 üzenetére
Mint a topik is mutatja SERVIIO
-
J00hnny
aktív tag
válasz predator00 #526 üzenetére
HA visszaolvasol, sajnos a hang probléma már sajnos régebben előjött
Egy másik fórumon egy bennfentes szerint magánál a MindigTV-nél van a probléma, és nem találják a probléma okát
-
Melorin
addikt
Feliratos .mkv-t szeretnék felirattal nézni a TV-n, de nincs feliratválasztási lehetőség.
Van valami megoldás rá?
Köszi! -
Batib
őstag
Némiképp segítene a válaszadásban, ha leírnád:
Milyen tv, beágyazott v. külső felirat, milyen forrás pl dlna v. külső adathordozó stb.Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Melorin
addikt
Feliratos mkv alatt azt értem, hogy beágyazott felirata van, nem mellékelt. A mellékelt feliratok szoktak menni a tv-n.
Samsung tv-m van. És mivel servioo topicban vagyunk, egyértelmű, hogy servioo-n keresztül küldöm hálózaton a filmeket tv-re, nem rácsatlakoztatott külső vinyóról pl..[ Szerkesztve ]
-
Ano
senior tag
Feltettem ezt a progit ... az 1.3.1-et, de kiírja hogy 14nap múlva lejár a liszensz
Ha lejár, akkor teljesen működésképtelen lesz, vagy csak bizonyos funkciók szűnnek meg?
Synology RT6600AX felfedezés alatt
-
Ano
senior tag
válasz nylontacsko #533 üzenetére
Mi az a "lejátszási funkció"? Én megosztásra használom ...
Továbbá kérdezném, hogy hogyan lehet iso fájlokat (ami eredetileg egy DVD) lejátszásra bírni a TV-n ... van erre lehetőség?
Synology RT6600AX felfedezés alatt
-
utgyuru
aktív tag
Felraktam a 1.2.1-es verziót, azóta minden bekapcsoláskor feldobja a serviio ablakát, ezt hogy lehet kikapcsolni? A menüben nem találom sehol.
-
addikt
Ennyi a különbség: [Free vs Pro]
Részletesebben:
[MediaBrowser]
Gyakorlatilag bárhonnan le tudod játszani, mutogatni az otthon tárolt anyagokat, nem kell magaddal hurcolászni semmilyen adathordozót.
[Controlling access to shared content] A hozzáférések beállítása is hasznos, legalábbis számomra, így a 25 dolláros PRO ára (5-6 ezer ft) elég korrektnek mondható, és a FREE is teljesen elég annak, akinek a fentiek nem szükségesek.[ Szerkesztve ]
-
mfranky
őstag
Sziasztok!
Nem tudja valaki megmondani, hogy hogyan tudnám innen kivenni az olasz sportcsatornákat, hogy a servioo-n keresztül tudjam nézni?
http://www.tv-tube.tv/tvchannels/sports/country/italy
Vagy esetleg az RTL SportKlub még mindig nincs online stream?
Köszi
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
Möhe
addikt
Üdv.
Hogyan tudom beállítani azt,hogy a megosztott meghajtóban lévő dolgokat ugyan úgy lássam mint itt a gépen?
Torrentes meghajtó van megosztva és az időpont szerint nézem azokat,nem nevek szerint. Értsd úgy hogy a legfrissebb van legfelül, nah ezt akarom én a tv-n is látni,nem a mappás rendezést betű vagy kiadási év szerint....stb.Illetve a kezelőfelületen az ip címeknél a kis pötty nem zöld hanem sárga vagy piros, de ettől függetlenül elérek mindent a szomszédos szobában lévő tv-vel és médialejátszóval is.
-
stigma
addikt
Hi, próbált valaki wifi-n streamelni 1080p-s video-t akadásmentesen?
Nekem egy 941ND-s routerem van, vezeték nélkül egy wifi kulcshoz csatlakozik ami 300mbps kapcsolattal rendelkezik, és kb 5 méterre vana routertől és az 1080p-s filmek akadni szoktak?
Van valami ötletetek?
Eddig 720p-s filmek nem szoktak gondot okozni, de most gondoltam "1 szinttel" feljebb lépek.
- K-lite kodek vana gépen (x264), router TV-vel összelőve, Tűázfal engedélyezve, portok rendben.
- Serviio-ban átkódolás kilőve, frissítési időbe nem írtam semmit, 1.21-es verzió vanValami ötlet?
Amúgy ha átkódolást kilövöm most pl megszűnik a TV-n a lejátszási lista, amiben az mkv filmeket látom.
Tv egy Sony Bravia 2011-es modell.Új 1.3.1-et kipróbáltam semmi változás.
Nézegettem wifi analizerrel és olyan 30db környéki a jel ott ahol a TV van, ha ez segít nektek.
Esetleg vegyek komolyabb router-t?[ Szerkesztve ]
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
stigma
addikt
Megfordult a fejemben mert most nézem utána mi is az amit leszedtem.
Nem titok egy Olympus.Has.Fallen.2013.1080p.BluRay.DTS.x264... aminek 15500 Kbps bitrátája van.
Wifinél le kell felezni azt a 300-at akkor saccra reálisan,és akkor megkapom a tényleges maximumot amit tud a wifi kulcsom.Azért köszi a gyors hsz-t.
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
stigma
addikt
Hát passzolom, de az tény hogy 5m nem sok, de ebben a dB-es jelerősségben nem vagyok otthon
És vajon ha átkódolást kikapcsolva vajon miért nem látom a Tv-n az mkv fájlokat?
Olvasgattam xml probléma lehet, mikor profilt váltok a tv-nél de kipróbáltam bármelyiket de semmit nem látok.
Ha átkodolást visszateszem no para megy minden.(Illetve ha Ps3 media server-t indítok akkor is simán visz mindent.)....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
-
stigma
addikt
válasz Flashget #548 üzenetére
Én nem tudom, most tesztelem mi lehet a probléma.
-eddig működött rendesen, volt néha mikor az 1080p-s filmek is mentek rendesen rajta igaz nem ilyen 18GB-os DTS-es változat.
Amúgy azt néztem már hogy a 720-as filmeket wifin simán viszi, igaz kell átkódolás, de az 1080p-s filmeknél olyan 20-30mp után élvezhetlenül akad.
Nekem 941ND van a kistesója. Kábeles megoldás nem megoldható sajnos.
Azért köszi a segítséget.....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
Melorin
addikt
Nálam Samsung TV-n a 720p mkv-k is beakadnak 1 pillanatra időközönként, kb egyszer percenként, 1080p 10-20mp-ként.
Nekem csak 740-es routerem van, 150Mbit-es. Ha azt elosztom kettővel, az is 75Mbit. Egy 1080p-s film amim most van 9770kbps. Még ezt is simán kéne vinnie a routernek. De vezetékkel összekötve a routert a PC-vel és a TV-vel ugyan az a helyzet. Valami más turpisság lesz itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Escape from Tarkov
- Monitor hiba topik
- Asszociációs játék. :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest