- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vilmaboy
őstag
válasz sandró60 #34752 üzenetére
kompozitra kapcsolva a tévét, nekem a tévére kötött dvd lejátszó képe jön be, ami av-n megy be a tévébe. persze a tévé átalakítójával. Az erőlködőn jól csatlakoztattam. Annak menüjébe viszont csak akkor jutok be, ha látom már a képet. emiatt gondolom, hogy nem kell engedélyezni a kimenetet külön.
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
Magicrat
tag
válasz horvathkrisz #34749 üzenetére
Hali!
Ez engem is érdekelne. Most ugyan elfogyott a rá szánt keret, de talán december-januárban sikerül megugrani -
Karajev7
tag
Samsung UE40ES7000 és a Samsung UE40ES6900as kozott mi a kulonmbség?
Esetleg vlmi tapasztalat? Ezt néztem ki magamnak, vagy ilyen árba tudtok jobbat ajánlani?Ma végre azt csinálom, amit a legjobban szeretek,, Semmit...
-
t.kristof
senior tag
válasz horvathkrisz #34749 üzenetére
Végre valaki leírja
Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
-
dani_golf
tag
hello all.tv vásárlás elött állok..jelenleg 2ö között vacilállok..csak filmnézésre lenne..sima tv..(forma 1 ) és HD..ők lennének:Samsung 40EH6030
Samsung 40ES6100
tudom az utolso az friseb model..de jobb is?ami miatt vacilálk az nevetséges de az a talpuk..a szögletes jobban bejön,mind a csillag..bár élöben nem láttam még azt sem..hétvégén megnézem hátha bejön...amugy még az érdekelne a fogyasztás..a 6100 as az fele olyan keskeny...a 6030-ról tudtok vmi fogyasztást,készenlétit is? elöre is köszönöm... -
dani_golf
tag
akkor annyi hogy a 6100 az "smartabb" ..wifi+net stb..meg keskenyebb..a tudásuk hz,képminöség,fogysztás sokban nemtérhet el.. mert vhol kikell jönni a 30ezres különbségnek...
-
Melorin
addikt
Vettem egy Ilyet
Szerintetek a képernyőnek tükröződőnek kéne lennie vagy mattnak? Csak mert az enyémben borotválkozni is lehet
Vagy lenne rajta valami védőfólia, csak úgy rá van ragasztva, hogy nem látszik? -
Melorin
addikt
válasz donjohnson #34770 üzenetére
De a Ultra Clear Panel nem azt jelenti, hogy matt?
-
cyber86
őstag
Üdv. Tudom ez nem teljesen ide szól, de hátha valaki tudna segíteni. számitógép monitorán játszok le akármilyen filmet akár full hd-t is nem akadozik a monitoron, de ha kiküldöm tv-re Samsung UE46d6500vs akkor akadozik a film. ez miért lehet? Már 3 fajta lejátszó progival küldtem de ugyan az. a tv-n van valami beállítási hiba vagy a gépen?
-
Flashget
félisten
válasz dani_golf #34764 üzenetére
tudom az utolso az friseb model.
nem frissebb..egyforma időpontban adták ki az idén.
csak az egyik a slim (vékony) a másik vastagabb kivitel a ledek miatt.
Én a 6100-at venném a helyedben.
adatokat meg keressél ki a samsung.hu oldalról vagy gugli ne legyél lusta.Realme GT Master Edition
-
Tomeewap
tag
Én most fogom leadni a rendelésem egy 6800-as LED TV-re. Eredetileg 7000-et néztem ki, de a kamera és egyéb felesleges plusz nem ér meg ennyi pénzt. Viszont a 7000-es a 800-as CMR és Ultra Clear Panel-lel valóban jobb. Media Marktban megnéztem, de a 6800-nak mintha jobb képe lett volna (alapon volt mindegyik).
Segítségként: ezen a linken az összes 2012-es Samsung LED TV egymás mellé van pakolva minden speckóval együtt, aki vásárolna ilyet tévét, annak ajánlott megtekinteni. Vastag betűkkel van szedve mindig az újabb típusok plusz többlete.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz cyber86 #34785 üzenetére
Pontosan írd le, mi a baj a képpel!? Milyen felbontású, frekvenciájú a film, mit ír ki a tévé az info megnyomására?
Mire van állítva (felbontás és Hz) a videokártya kimenete.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
cyber86
őstag
akármilyen filmet nézek és akármilyen lejátszó progival, windvd, kmplayer, windows media playr stb. legyen az xvid, dvd, vagy blueray akadozik kicsiket a kép, de nem mindenhol, mintha nem bírná a gép, 1920x1080 60hz re van állítva és azt is írja ki a tv, többre nem is tudom állítani neki a hz-et. ha windvd-vel játszom le, ott rákérdez pl blueraynél, hogy 24hz vagy 60hz. 24hz nél nem akadozik csak nagyon picit lassúnak tűnik a film, 60hz-re állítom ott jól megy a film, csak apró akadások vannak. Hdmi kimenetről is meg dvi kimenetről is próbáltam rákötni a tv-re és mind a kettőnél csinálja, csak az az érdekes, hogy felraktam az új fw-t a tv-re (1021) és mintha azóta csinálná, de sikerült vissza raknom a 1018-ast de ugyan az a probléma. de azóta vidi kari csere is volt, mert ami volt bedöglött közben. lehet a vidi kari beállításai nem jók? de monitoron meg jól megy.
-
BBéci
legenda
válasz cyber86 #34787 üzenetére
A filmeket minden esetben az eredeti hertzen kell kiküldeni a tévére. Illetve ha 24-es, akkor, 23,976-ra állítva, amennyiben a videokártya képes rá. Enyhe ricegés mindenképpen lesz, az a mozifilmek természetes velejárója.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Signum04
tag
válasz Tomeewap #34782 üzenetére
Szia,
Én 6560ason gondolkodom, úgy tudom csak az a különbség ez és a te 6800asod között hogy abban dupla proci van, szóval minden érdekelne amit összetudtál gyűjteni tapasztalat szinten első benyomás, esetleg csalódás vagy pozitív csalódás, vélemény, felhősödés? sikerült vmi szépet kifogni? 3D mennyire szuperál szépen?
Köszi szépen mindent előre is
-
-
torma1981
veterán
Sziasztok!
Ma egy tavaly októberi MM újság akadt a kezembe. Volt benne egy 46D6500-as tv. 5 év garral,0% Thm-mel adták 270k-ért. Az idei árak meg sem közelítik ezt. Sokkal drágább még minden. Na ennyit hogy erősödött a forint. Na ez miért van?
-
Signum04
tag
válasz Tomeewap #34797 üzenetére
Volt TV amin gondolkoztál emellett? gondolok itt más márkára.
Nézegetem még az LG 42LM 670S-t tudom hogy ez egy samsung fórum, de hátha tud vki róla vmit, esetleg hogy miért jobb samut venni, és miért kevésbé jobb LG-t vagy fordítva
A samu ami nálam befutó a 40es6560 (vagy 6800)
THX
-
Crytek
nagyúr
Samsung UE40ES6100WXXH 102cm-es 3D LED TV-ről mi a véleményetek?Halott valaki jót/rosszat róla?
Next PC Upgrade: 2022
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest