- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Apple notebookok
- Milyen videókártyát?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
twine
veterán
Sziasztok urak!
Segítséget kérnék xda-s linkben.....keresem de nem találom a "phone fc" "topicot"...már ha van ilyen...vagy hol lelhetőek fel a tapaszok phone fc ellen? még annó leszedtem a JVP-hez valót ami tökéletesen működött, de most szolgáltatót váltottam, és gondoltam "tisztítom" a telefont, és kap egy frisseb romot.....szedném össze a hozzá valót, de ez kifogott rajtam
köszönöm[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz tariattila #28453 üzenetére
jes-jes-jes!
Köszönöm......ezt pont a google haverommal meg is találtam.....csak az a kérdés a fejemben hogy vajh. minden romhoz(JVP-JVX) külön van fix, vagy ......vagy most hogyan tovább? A JVS deodex fix-et felrakhatom mondjuk a JVW deodex "alá"? hatásos lesz? ......azt gondoltam mindegyikhez külön van fix...de mivel a sötétben tapogatózom és nem találok "tömegével" phone fc fix-eket,,,,megköszönöm ha valaki felvilágosít hogyan működik a phone fc fix.....azaz milyen romhoz milyen fixet rakhatok fel?!
(azon kívül hogy odex, és deodex..mert az tiszta )
Vagy "x" verzió után már nincs szükség erre? csak mert azt olvasom a fórumon hogy "minden" GB-ben van phone fc mivel JVP óta nem raktam fel romot, csak kernelt,,,,így sajnos a gyakorlatban nem tudom "mukodik" milyen a romok lelkivilága.....[ Szerkesztve ]
-
szemesi69
addikt
Sziasztok
XDA-ról leszedtem a JVX-et azt írják át van alakítva, hogy nem szolgáltatós JV9 csc-vel független a telóm gyári 2.3.3 van rajta de csak gondok vannak vele. Erre cseréljem le vagy a JVT-re?Xiaomi redmi note 12 pro
-
gabek_
tag
Sziasztok!
NEm tudjátok véletlen, hogy hogyan tudom átírni a hangposta számát?
Valamiért ragaszkodik a sim-en tárol-hoz és nem tudom megváltoztatni...
El kéne külje a kódomat is, meg ilyesmi.... Semmi kedvem beírogatni mindíg kézzel...
Már kezdek agyvérzést kapni!!:...
Ki gondolta volna, hogy ennyire "okos" ez a lefon....
A legegyszerűbb telefonon is meg lehet zt csinálni.... Pfff....[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz tariattila #28460 üzenetére
világvége
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
Rotor82
aktív tag
A segitsegeteket kernem:
Akinek mar sikerult osszehozni a mobilnetjet usb-n at a szamitogepere, az irja meg nekem legyenszives!
Nekem a telon megy a mobilnet szepen,de a gepenvaz istennek nem akar oszejonni... -
Zolesz007
őstag
Frissült a 22Ft-os kínálat ADW Launcher EX akit érdekel
Fold 5
-
ArchElf
addikt
válasz Rotor82 #28466 üzenetére
Belépsz az vezetéknélküli beállításokba, onnan az internet megosztásba, és csak utána csatlakoztatod a telefont. Így a kiszürkített USB-internetmegosztás kiválasztható lesz és be tudod kapcsolni. Ezután a teló mint USB-hálókártya fog látszani, nem háttértár.
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
makaveli666
senior tag
Sziasztok... Nem tudom van-e itt még valaki aki emlékszik rám. kb fél évvel ezelőtt adtam el a galaxy s emet,de a barátnőmét azóta is havonta romolom... Karácsonyra apumnak vettem most egy fél éves galaxy s -t barátomtól, de csak 1 szer volt használva... márkaboltba lett véve, nem valami szaros zug gsm be... Viszont több problémám is van.
1. Kies azt írja ki, hogy ez a készülék nem támogatja a frissítést mivel most még 2.1 van rajta
2. nagy problémám, hogy nincs 3 gombos dolgom... sokat foglalkoztam androiddal de ez a leírás amipdafan on találtam ez kifogott rajtam... esetleg privibe valami szaki tudna velem egy kicsit foglalkozni? -
fo_di
őstag
válasz makaveli666 #28470 üzenetére
ha találsz rá 3gombost, akkor a logoutomat ajánlom hivatalos szoftverhez
-
nggabi
félisten
válasz makaveli666 #28470 üzenetére
[link] itt a közepétől lehet érdekes neked... régebbi z4rootal rootold a 2.1-et és mentsd el az efst utána...
"szenyor dzsíííí"
-
Lall
veterán
Sziasztok! Régen jártam erre...
Szóval, egyik barátomnak felraktam múlt héten a gyári jvs-t, de az a problémája, hogy nincs magyar billentyűzet és ehhez tartozó szótár. Bele lehet utólag erőltetni? Anysoft keyboard és hasonló dolgok kicsukva, mert álló XT9-be gépel. Esetleg ismét firmware csere? Ha igen, akkor melyik az a gyári új rom, amelyikben van alapból magyar bill + szótár.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
nggabi
félisten
válasz makaveli666 #28475 üzenetére
bárcsak annyi söröm lenne amennyi itt összejött
nincs mit...
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
válasz tariattila #28477 üzenetére
nem használok t9-et... csak a ginger billentyűzetet tudom ajánlani...
makaveli: ritkán...
"szenyor dzsíííí"
-
makaveli666
senior tag
Még lenne egy kérdésem, jelenleg van olyan kernel 2.3.4 re ami tudja a bln-t és simply honey-ra felmegy?
-
makaveli666
senior tag
válasz makaveli666 #28481 üzenetére
áááá túlléptem a szerk időt.... ingen van csak melyiket érdemes feltenni?
érdekes felraktam egy talon valamilyen kernelt ott van, hogy tudja a bln-t, de recbe nem találom, hogy be lehetne kapcsolni -.-[ Szerkesztve ]
-
gps76
őstag
Ezt a Surface 7.01-et próbálta már valaki?
-
senior tag
Sziasztok! Ismét Galaxy S tulaj lettem!
Amit tettem a telóra : JVT rom +Semaphore 1.8 kernel + TornadoFramework +ThunderBolt-1.4
Érdeklődnék,hogy ennél gyorsabb erősebb stabilabb romot tudnátok ajánlani vagy másik kernelt? Baráti üdvözlettel pn199
-
Tonyk
veterán
CRT Screen OFF JVZ-hez:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1263527Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
odium
aktív tag
Az lehet, hogy a 2.1.1-es szemafór nem rootolja a JVZ-t?
-
Tonyk
veterán
Miért nem főzől egyet? Ha nem megy, mond meg melyik kell, összekotyvasztom
Nézd meg itt melyik kell:
http://uot.dakra.lt/kitchen/Battery fül, use this mod elé pipa, SCB with % (vagy custom battery)-ra katt.
[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
cimp
senior tag
Hali.
JVZ-hez kell phone fix? Vagy sikerült samuéknak kijavítani?
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
Tonyk
veterán
Ez nem így működik.
Fel kell tölteni a jelenlegi ROM-od -ból pár állományt, utána lehet csak belefőzni a kívántakat. Ha 2.3.5 -öd vagy JVZ-d van azt megcsinálom neked szívesen.
Ja látom JVZ-d van, mond meg melyik kell bele és szólok ha megvan.
[ Szerkesztve ]
-
Tonyk
veterán
vagy ez UOT-12-09-10-55-1
Közben nagy nehezen kész lett az első (UOT-12-09-10-40-1)
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Mobil flották
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Crypto Trade
- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest