- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
Aktív témák
-
Tonyk
veterán
Fenn van a JVZ. Kapcsiból egy hiba. Az képernyőzár feloldásakor: "to unlock" . Nem sikerült magyarítani....
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
A_ScHuLcZ
addikt
DHCP szórja a címet fixen, csakis így állítok be egy routert. És igen, ennek ellenére szakadozik, pedig a router vásárlása óta sosem volt vele probléma, csak a JVT-re frissítés óta, tehát biztos az lesz a hunyó...
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
Tonyk
veterán
válasz A_ScHuLcZ #28403 üzenetére
Tehát dhcp. Miről is beszélünk akkor?
Próbáld meg valóban fix ip-vel és a routerben kikapcsolt dhcp-vel. Amit kézzel állítasz be a kliensen, nem pedig dhcp szórással. Erről vakerolok már mióta...[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
akkor az új rommal mi van? az kiderült már?
azt gyanítom h. a modemen semmit sem babráltak -
Tonyk
veterán
válasz tariattila #28405 üzenetére
jvt modem van benne
-
Tonyk
veterán
-
Tonyk
veterán
+ újraflasheltem a JVZ-t, most már jó a unlock képernyő is...
[ Szerkesztve ]
-
Tonyk
veterán
válasz tariattila #28413 üzenetére
nem kell a apboot, benne van a code-ban, mint már írtam
Igen, az 1.82-es odinnal (már a régieket is ezzel tettem)Csak főzni kell új battery ikont mert a régi elszarja a fordításokat.
[ Szerkesztve ]
-
Tims
csendes tag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy megjelent a telefonomon a "kevés a hely" értesítés, ebben az az érdekes, hogy csak 628MB a foglalt és még 1,2GB szabad helyet ír. Ezzel az üzenettel amúgy nem lenne semmi problémám mert enged telepíteni programokat, de nem működik a google szinkronizáció (gmailen belül hiába nyomok rá a frissítésre, semmi) . Jelenleg cm7 (181) van a telefonomon. Már többször újraraktam tiszta telepítéssel, de mindig előjön pár nap múlva. A wipe data megoldja a problémát, így én a titaniumra gyanakszom, de pl 171-es cm7-el nem jön elő a probléma. Van valami tippetek, mi lehet a baj?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
mike13
csendes tag
válasz A_ScHuLcZ #28403 üzenetére
Döglődő wifi-hez nekem régen a Wifi Static-et ajánlották. Egy próbát megérhet...
Bár valószínű ugyanazt csinálja, mint amit Tonyk javasol.
[ Szerkesztve ]
-
Zolesz007
őstag
Nem tudtok olyan tűzfal programot, amin roaming net opció is van? Mert ha pár e-mailt megkapok külföldön az nem baj, de más ne nagyon menjen.
Fold 5
-
-
Tonyk
veterán
Akinek esetleg kellene a kék akkukijelzés (minta1, minta2) jvz-hez (csak ez van benne), az itt még pár óráig megtalálja ezekben:
UOT-12-07-20-51-1
UOT-12-07-20-58-2mindkettő u.a
-
fo_di
őstag
válasz Zolesz007 #28428 üzenetére
akkor esetleg valami olyan lehet a megoldás, hogy taskerben mondjuk vagy valami hasonlóban beállítod, hogy roaming esetén mondjuk kapcsolja be a droidwallt megszabott whitelisttel
http://forums.androidcentral.com/virgin-mobile-optimus-v/73709-firewall-profiles-block-apps-using-3g-wifi-save-battery.html#post788344
itt elvileg valami hasonlót írnak le, csak regisztrálni kell hozzá (éppen nem roaminghoz köti, hanem screen offhoz, de szerintem ez a legkevesebb már) -
Rotor82
aktív tag
Lenne egy kerdesem az urakhoz!
lagfixnel ext4-re valo atallashoz miket kell kitorolni a telorol, hogy legyen eleg hely az atkonvertalashoz? -
brendoncsopi
tag
hali mindenkinek,gondoltam benézek ide ahol hátha akad 1-2 segítő szó elvégre ti a értetek hozzá.
Engem spec a kijelző érdekelne,h mennyite takarékos a samoled. Nevezetesen S+ vagy W lenne a kiszemelt két áldozatom. A 4"-on azért kicsit jobb mindent csinálni,de fogyasztás szempontjából érdekel,mivel nálam sokat megy a kijelző (net,pdf,könyv olvasás) és ezért izgat a téma. Tisztában vagyok vele hogy milyen élőben,többször nézegettem már,nekem a sokak által panaszolt szőrösséggel,túlszaturáltsággal sincs gondom,de nem mindegy hogy a 4" samoled vagy a 3,7tft kajál többet.
És még valami, mennyire jellemző a "pixelelhalás" meg ez a "beégéses dolog" samolednél?
Előre is köszi -
B1T3
addikt
válasz brendoncsopi #28432 üzenetére
Intenzív használattal estére töltőre kell rakni szvsz függetlenül a 0,3"-es méretbeli különbségtől.
-
Weeman1
veterán
Én ahogy olvasgattam a tft jóval többet fogyaszt az s.amoled-nél.
Pár embernél előfordult már a beégéses probléma,
de a pixelelhalás tft-nél sokkal jellemzőbb.Xiaomi 11T Pro
-
titán
Mindkettő fogyaszt rendesen. Az amolednek semmi fogyasztási előnye nincs a pva panelesekhez képest. A beégés termeszetes velejárója az amolednek, mivel a fénykibocsátástól egyszerűen elfogy a festékanyag. Ez főleg a kék színre jellemző. De kellő odafigyeléssel, ha változatos képernyőket használsz, nem lesz feltűnő, mert egyenletesen fogynak a színek. A túlszaturáltság is emiatt van, gyárilag több festékanyagot kapsz, mint amennyire szükség van, ezért, ha fogy még mindig marad elég. Színprofilokkal egyébként is gond nélkül beállítható a kijelző a degradáció mértékének megfelelően.
Minden problémájától függetlenül az amoled kijelző sokkal szebb és kellemesebb, mint az összes többi (IPS, PVA/Super-TFT, TN), egy percig sem gondolkoznék.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
brendoncsopi
tag
válasz schawo #28436 üzenetére
Wow, köszi a tényfeltáró leírást,ma is tanultam valamit,ezeket nem tudtam.
Hát akkor kijelzőt,meg némi belső memót leszámitva szinte ua. az s+ és a w (belsőleg).
Nekem is sokkal jobban bejön az amoled,de nem tudom mennyire zavarna az ún.színfogyás,beégés. Bár a tft-nél meg gyakori a pixelhiba.
Na akkor ezt még meg kell álmodnom.
Köszi az infókat még egyszer.Weeman1,B1T3 nektek is.
-
Remus389
veterán
-
gyuluskám
tag
Üdv...
Most a JVZ a legújabb rom?
I9000XWJVZ ## 2.3.6 2011 November I9000OXAJVT Open Europe
Ebben van már magyar ugye?
köszi
-
nggabi
félisten
deodexed jvz-n működik a jvt-s green tornadoframeworkv2...
aosp lock, power off, crt, akksi...
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest