- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD FX
Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
NEO 17 (r10 - codename Butterfly) changelog
Neo_17_r10_SGS_extract-me.zip (10.08 MB)
screenstate_scaling_V50.zip (125.24 KB)
(szerintem ne rakjátok fel mert awake is ondemandb-t használ a script ami lassú)Letöltésre az Uploadking nagyon szuper.
NEO 17 (r10 - codename Butterfly) changelog [SGS/Telus, Captivate, Vibrant]
Changes (from r9 - 2nd testbuild):
• bumped RAM up to 348 MB (everything should still work, incl. Youtube HD recording)
• ported over smartass2 governor (super-smooth & battery-efficient, hopefully no issues anymore with getting stuck on high frequencies - unless due to system & broken apps)
• back to cm7 vanilla/stock yaffs2 driver - let's see if this fixes the discouraged random resets for few people (loss of contacts, apps gone, etc.)[ Szerkesztve ]
-
logarithm
őstag
Hi!
Ajánlom figyelmetekbe, tényleg nem rossz ez a tweak :[[TWEAK] Gingerbread Enhancerv6
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz lkereki #18846 üzenetére
De szarakszik a teloja es allandoan ujraindul.Mit lehet tenni mast, hogy ne romoljak, es jo is legyen a telo, usb csatl nelkul? Te mit tennel, ha nem tudja norbi rommal hasznalni, ? Kidobnad, mert nem mered romolni egyfajlossal, vagy napi 30 restarttal hasznalnad es idegeskednel? (kernelcsere volt, nem segitett)
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
Macskasy
tag
Odinban a kernelt melyikhez tallózzam?
-
kutkut
addikt
válasz bradam #18860 üzenetére
Utánanéztem xda-n. Volt, aki kipróbálta miui-n, cm7-en, de nem vettek észre sok különbséget. Volt, aki azt írta, ez csak lassít a cm7-en. Gyári romon sokak szerint észrevehető a különbség (gördülékenyebb animációk), de egyeseknél a görgetés laggolósabb lett tőle... kb ennyi.
Meizu MX3 32GB
-
lkereki
tag
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
USB-re rákötve csak az mtp application jön be, hogy tudom elérni hogy simán a memóriakártyát meg a belső emmóriát elérje a gép? Totalcommender így nem látja.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
-
Macskasy
tag
Odin megakad kernel frissites közbe :S
gepre feldobtam az usb drivert és a net 4.0 bővítmény cuccost(gépet ujrainditottam)
telefon download modeban radugva gepre, odinba betallozom a Semaphore_kernel_JVR_1.6.0.tar-tOdin informacios savja : 4. sor a setup connection aminél meg is akad
Mit csinálok rosszul ? -
Macskasy
tag
válasz CHIPman #18870 üzenetére
ujraprobaltam 3 szor de semmi ez utan a telefont lehuztam kabelrol gondoltam ujrainditom és megint visszarakom download modba.
de most egy kis telefon ikont látok, középen egy sárga 3 szög felkiáltó jellel és egy pc ikon jobb oldlat.Féltéglásítottam? :S
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz lkereki #18865 üzenetére
Én nyugodt vagyok, és nyugodtan kérdeztem. Te mit tennél pl? Kéne egy 3 fájlos alap...De mivel USB kaki van, ki van zárva...Hogy tudom használhatóvá tenni a telóját szted ? Ha hardresetelem, elmegy a root, elmegy CWM, minden...Ok CWM apk visszarakható, egy Darky apk, meg superuser is. Abból tudom CF rootolni? Nem tudom hogy oldjam meg neki, hogy stabil legyen neki valahogy a telója...
(#18872) Macskasy nagy eséllyel igen...Rakj fel egy 3 fájlosat sztem...Vagy próbáld meg power gombot 8 mp- ig nyomva tartani. Ha bebootol, akkor oksa.
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz kutkut #18875 üzenetére
Voltam benzin kuton, kifujtuk süritett levegővel, mindent megpróbáltunk. Vszinű vmi fizikai hatás érhette, mert egyszer beugrott a háttérmód...A root nem biztos hogy elmegy, de sztem nem lesz hard reset után CWM es kernel.. (de ebben nem vagyok biztos) De volt olyan, 3 fájlos romot raktam, cf root, majd hard reset (akartam egy teljesen szűz rendszert), majd lépek be CWM és cf root nincs, ujra kellett raknom. Ezért gondolom, elmegy a CWM számsoros resettel.( A Darkyban picit bizok hogy van esély, hogy stabil legyen, darky apk- val Flashelni a romot, de akkor sincs repatr...) Ha vkinek van 5 lete, szivesen fogadom.
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
Ha elvisz valaki egy telot (rootolt ) Samsung szervizve USB javitásra , tegyük fel fizet is, mennyibe kerülhet ? Van garija, de rootolt. Belenéznek milyen rom van benne , ha fizet, és akkor is elveszik a Garit , vagy csak az USB- vel foglalkoznak szerintetek?
-
HUTCHDB
nagyúr
miui durvan egy nap utan.
szerinten nagyon jo!
van 2 hibam, amit eddig eszrevettem:
- nem mukodik a viber
- nem tudom az e-mail- hez es az sms-hez tarozo hangot megvaltoztatni. vagyis a gyari hangok betetelenel fc-zik, mig "kulso" zenefajlt minden tovabbi nelkul hozza enged rendelni.
uzemido is jonak mondhato: 11 ora utan 42%- on all, melybol 2 ora 5 percet ment a kijelzo.ja es en max fenyeron hasznalom mindig.
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Macskasy
tag
Sikerült behozni a download módot
odinban mit hova tallózzak ?
ilyenek vannak : CODE_I9000XXJVR_CL425308_REV03_user_low_ship.tar.md5
MODEM_I9000XXJVR_REV_00_CL1044379.tar.md5melyik a phone és melyik a pda ?
-
Macskasy
tag
Odin :
-Added!!
-Odin v.3 engine (ID:3)..
-File analisys..
-Enter CS for MD5..
-Check MD5 do not unplug the cable..
-Please wait..
-Checking MD5 finished succesfully..
-Leave CS..
Enter CS for MD5..
-Check MD5 do not unplug the cable..
-Please wait..
-Checking MD5 finished succesfully..
-Leave CS..
-SETUP CONNECTION..és 20 perce nem történik semmi
?? nemértem,nem galaxy hanem omnia 2 kábellel csinálom de nem hiszem hogy ez lenne a baj -
daninet
veterán
válasz Macskasy #18887 üzenetére
setup connection annyit tesz, hogy própálja létrehozni a kapcsolatot a telóval és itt megáll.. ilyenkor még semmit nem csinált. lehuzod a telót, átdugod másik usb portba ami nem előlapi vagy HUB és újra.. ha ugy sem akkor sz.gép restart
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #18881 üzenetére
és még egy hiba a miui-ban:
az opera mobile-ben nem tudom elfogadtatni a PH jelszavamat.
másnál nem jelentkezett ez a probléma?
ja és közben meg jó lett a viber" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz kutkut #18893 üzenetére
a baj az, hogy már kétszer töröltem (uninstalláltam), de nem működik normálisan, most harmadjára sem.
beütöm a jelszót, majd ki is jelzi, hogy "sikeres belépés rögtön továbbítunk" de nem sikerül a belépés, vagyis újból be kell írnom a jelszót, de ekkor is ugyanaz a helyzet, jelzi, hogy ok, de nem lép be és ezt kb. megcsináltam már vagy húszszor, de nem ......... jön össze." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #18896 üzenetére
na a következőre jutottam:
az amit kutkut ajánlott sajnos nem jött be, DE ha bepipáltam a három kis rublikát....nem lépek ki másik gépből stb. és úgy viszont sikerrel jártam!
még ilyet" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
CHIPman
nagyúr
Érdekes. Tegnapelőtt egész nap fenn voltam mobilneten eBuddy-ról msnen, el is szívott 4,5MB-ot hogy a rák vigye el a formáját... Viszont ha megnézem a Watchdog Pro alkalmazásonkénti listáját, akkor az eBuddy-ra csak ~500kB jut, a többi ~4MB a Dolphin HD-n van, amit jellemzően Facebook zero-ra használtam, és sokszor ment az eBuddy mellett. Lehetséges, hogy ennyire pontatlan a számolórendszer, vagy az eBuddy tényleg ennyire keveset zabál? Tekintve, hogy megnéztem, hogy egy bejelentkezéshez 50kB kell, nem tudom elhinni, hogy a frissítésre ilyen keveset használna el.
A többi alkalmazás le van tiltva DroidWall-ban, tehát azok nem kavarhatnak be.
A kérdés pedig lényeges, mert összesen 40MB mobilnetem van, és nem szeretnék hónap végén szívni a lassúsággal, inkább beosztom.hardverapro.hu/tag/chipman
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs