- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
-
D1L1ZS
őstag
válasz B.Ricsike #19244 üzenetére
Köszi a választ. Letöltöttem a Freak által linkelt kernelt de van benne 2db is. Egy stock ès egy voodoo coloros is. Szted melyiket toljam fel? Am zip kiterjesztèsü; gondolom akkor CWM böl kell feltolni?!? Elöre is köszi.
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz D1L1ZS #19252 üzenetére
igaz nem tőlem kérdezted, de válaszolok, ha neked is megfelel.
ha használod a voodoo colort, (amit szerintem itt igen sokan, mert jobban be lehet állítani a színeket) akkor azt a változatot tedd fel.
a másik kérdésedre a válasz pedig igen, cwm-ból kell "install zipként" telepíteni." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
borsodika
őstag
Hol lehet belőni a mobilnetet? Adatforgalom bepipálva de net nincs.
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz borsodika #19260 üzenetére
úgy sem lesz egyező a szolgáltató által mérttel.
de szerintem ez egy bevált program, főleg a fizetős változata!
annál ráadásul még az egyes alkalmazások "fogyasztását" is külön-külön követheted." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
régebben volt olyan oldal, ahol a cm7-es kernelek és modemek voltak fent letöltő linkekkel.
most ilyet nem találok.
valaki találkozott mostanában hasonlóval?[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
Dr V
őstag
Üdv!
A SpiritHD nem akar elindulni, licence probléma miatt, pedig elvileg jó helyre másoltam be a zipben lévő másik mappát.
A Samurai II venegeance állandóan hibát észlel és bezárul, pedig amikor feltettem elindult elsőre.
Ha valaki ezekre a hibákra tud megoldást pls segítsen. Galnet toweey v2 van fent, ma tettem fel újra (és sikerült mindent törölnöm előtte... )The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
borsodika
őstag
Mitől van az, hogy ha feltöltöm 100%-ra a telefont csipog, hogy lehúzhatom és ahogy lehúztam 93%-on van?
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz borsodika #19272 üzenetére
fullra lemeríted.
aztán nem használva fullra feltöltöd, majd cwm-ben az advenced menüben van olyan, hogy battery wipe.
azt megcsinálod, és kész.
bocsi tévedtem, úgy kell, ahogy SzlobiG kolléga írta!
egyébként lehet 3-4 töltési ciklus után magától beáll....
van valami program a marketen is, de én az SzlobiG által leírt módszert ajánlom![ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz borsodika #19278 üzenetére
leírta SzlobiG, hogy hogyan kell!
vagy úgy csinálod, vagy hanyagolod, aztán beáll magától. (remélhetőleg)
én megcsinálnám a helyedben a leírtak alapján, az a biztos!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #19283 üzenetére
na sajnos ez nem megy fel.....
mi lehet vele?
elindul a telepites, majd aborted- el zarul!!
tette mar fel valaki sikeresen?szerk:
rc2- on vagyok, ami tokeletes! miert bantsam?[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #19285 üzenetére
hú, de hülye vagyok.
most nézem, hogy a multiloadról letöltött kernel zip-ben mindkét változat benne van (stock és voodoo coloros is )....szóval ezért nem ment fel...neki ugrok ismét" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #19286 üzenetére
na feltettem.
jó ez, igazából az előző is szuper volt, nem érzek különbséget.
talán egy picit, hangya fasányival gyorsabb a scrollozás. ennyi." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #19288 üzenetére
a lednoti nálatok sem villog?
hiába állítom be, hogy pl. 3 mp-ként villogjon, sajnos nem reagál a "parancsomra", csak folyamatosan világít.....
de így is kell, mert legalább látom, ha volt nem észlelt eseményem." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
kutkut
addikt
Na, phone fc... Amint bezárom, megint, 1-1 mp szünettel. Arra volt jó, hogy kb 10 fc alatt (fc - * - fc - # - fc - 0 - fc - 6 - fc - #) tudtam nézni az imei számom... Vagyis nem, mert nincs. Csak annyit ír, hogy IMEI, de a szám nincs ott.
Az viszont, vicces, hogy mialatt 2 fc között ugye egyesével pötyögtem be a "kódot", közben egyszer sem zárta be a tárcsázót. Mindezt akku kalibráláskor követte el... Lemerítettem teljesen 0-ra, rádugtam töltőre, bekapcsolta és ez fogadott.
Viszont, lehet kikapcsolva is tölteni. Hátnemnagyszerű?!Ötlet?
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz B.Ricsike #19291 üzenetére
Épp ez az... Még nem csináltam vele semmit. Lemerült, bekapcsoltam, fc. Most meg kikapcsolva töltöm, mert ugye teljesen lemerítettem, használni meg nem nagyon tudom a másodpercenkénti fc-k miatt. Na, majd kipróbálok felrakni vmi modemet... Egyéb 5let esetleg?
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest