Aktív témák
-
theiron320
aktív tag
válasz qpwoeiruty #19049 üzenetére
wp 7 re gondoltam, gonosz volt. este van
Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!
-
B.Ricsike
őstag
válasz kutkut #19046 üzenetére
Mennyivel több egyébként egy Galnet MIUI a simától?
Amugy annyi észrevételem van még, hogy pl a Galnet Chameleon RC2-ben gyenge a GPS, bár gyakorlatban nem próbáltam, de nem fog annyira erös jelet, mint pl egy JVO modemes gyári ROM. Van esetleg erre valamilyen orvosság?? (Esetleg lehet erre tenni JVO modemet?)
Valamint, ma tapasztaltam egy olyan hibát, hogy éppen beszéltem a telón, és közben hívtak. Letettem, és felvettem azt aki közben hívott, és nem hallottuk egymást. Volt már ilyen valakinek? És ha igen, akkor meg tudta oldani valahogyan?
Meg annyi még, hogy témákkal meg tudom változtatni, hogy sok menüben ne sötét alapon sötét betük legyenek? Nem igazán lehet így elolvasni.
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
-
kutkut
addikt
válasz B.Ricsike #19052 üzenetére
Hát, nekem most nagyon laggol... nem tudom, mitől, de mintha valami nem jól működne... Szal, túlságosan sokat akadozik ahhoz, hogy azt mondhassam, ez mindenkinél ilyen. (Hű de hülyén tudtam megfogalmazni... )
A Chameleon-nal összesen annyi bajom volt, hogy az alkalmazások megnyitása előtt néha sokat gondolkodott, egyébként teljesen gördülékeny, folyamatos volt.
A GPS beállításoknál át kell írni a gps.conf-ot. Szal, olyan, mint a fasterfix vagy mi, csak itt már ott van a beállításokban. Alapból amerikai régión van... Átírva hu.pool.ntp.org-ra 10mp-en belül 10m pontossággal mutatott a gmaps-ben. Mondjuk, ez még nem jelent semmit... Modemekben sem vagyok otthon igazán...
Ezt nem tudom, még nem volt ilyen.
Igen, szedj le egy másik témát.
Erre a "gyári" vs galnet miui-ra nem tudok válaszolni... Sok különbséget nem vettem észre, bár gyári miui nem sok ideig volt fent eddigi miui-s pályafutásom alatt. Ha valakinek épp jó valamelyik, szerintem fölösleges váltani. Bár, szerintem nem árt ha van voodoo color, azaz ilyen kernelt keressünk.
HUTCHDB: Nem.
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
B.Ricsike
őstag
válasz kutkut #19054 üzenetére
Értem.
Amugy át van írva a GPS hu-ra, csak a GPS Test-el nézve gyenge a jel, igaz a 10m-es pontosság megvan.
Használsz rajta egyébként valamilyen navigációt? Bár ha használnál, akkor írtad volna gondolom. Ha esetleg valaki tud ajánlani egy jót, hogy mit érdemes használni, azt megköszönném! Bár én a 3 betüsre szavazok, de hátha valaki ajánl jobbat!
Amugy sima szüz Ginger-re telepítetted, vagy a Galnetre? Mármint a Sima 1.9.2-t.
-
Kakumix
senior tag
válasz theiron320 #19048 üzenetére
Úgy, hogy a HD2 vasa megegyezik az egyik wp7-es htc telóéval, így csak át kellett rá másolni, az android meg nyílt így csak össze kellett fércelni rá. Talán nem is működik minden android alatt, legalábbis fél-egy éve még voltak gondok vele.
Legyen szép napod!
-
daninet
veterán
válasz theiron320 #19048 üzenetére
Lehet olyan launchert tenni ami wp7 szerű.. ha nagyon szeretné a közösség, lenne wp7 galaxy s-re is, mert miért ne, de nincs rá igény...
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Weeman1
veterán
Jó reggelt.
Reggel ébresztett az SGS,
de sehogy nem tudtam kilőni az ébresztőt,
a kijelző meg meg sem mukkant.
Csak aksi ki segített rajta.
Valakinek volt már ilyen?Xiaomi 11T Pro
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz kutkut #19054 üzenetére
na akkor egyenlőre marad a mostani RC2.
B.Ricsike!
a cm7 modemek közül kéne válogatni.....de még a helyét sem találom sem az xda-n és a google sem dob ki igazán semmit." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Piwi
veterán
válasz HUTCHDB #19065 üzenetére
esetleg ez? [CM7/MIUI][06.09.11] Modems + Bootloaders(MD5)
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
-
Iomega
addikt
-
B.Ricsike
őstag
válasz HUTCHDB #19065 üzenetére
Hát mivel nem szüzre tette fel, így nem biztos hogy mérvadó az amit mondd. Bár ugy is jónak kellene lennie,ahogyan ö csinálta, szerintem mindig az a biztos, ha egy szüz teljesen tiszta rendszerre van felrakva egy uj rom.
Én ma szerintem kipróbálom a sima 1.9.2-t.
Meg leget a Chameleon RC3-mat is. Bár ahhoz jó lenne egy multilanguage pack a magyar nyelv miatt.
-
berczy03
aktív tag
Sziasztok!
Srácok, tudnátok nekem ajánlani egy ROM/Kernel kobinációt, ami faszányos mostanság? Stock JVR van fent Talon BIGMEM kernellel + Tweak. Gyors, jó, gördülékeny, semmi baj vele, csak van kedvem kísérletezni... )
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
vagyula
senior tag
Most akkor elérhető már a rádió a miui-ban? Milyen az új RC3?Van benne alap magyar nyelv?
miui.hu
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz vagyula #19072 üzenetére
az RC3-hoz még nincs magyar nyelv és a Galnet féle MIUI-ban nem működik a rádió.
viszont a hivatalos MIUI 1.9.2-ben van magyar nyelv és működik a rádió is." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz kutkut #19077 üzenetére
én nem használom.
egy biztos, a cm7-es rendszeren működő készülékek nagy részén működik, így a fiam a ZTE Bladéjére is rátette.
mondjuk azt nem kérdeztem meg, hogy hallja-e az adást ..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Macskasy #19078 üzenetére
szerintem nem!
inkább itt nézd meg!szerk:
ha valaki később a linket keresné, akkor kiemelve ide teszem, hogy könnyebben megtalálható legyen:[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
cimp
senior tag
válasz kutkut #19077 üzenetére
Settings->Audio Method = SamsungCM7
Region Band = Europe
Nekem ennyitől szól. Persze megnyomtam >> gombot, hogy keressen egy adót.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
Macskasy
tag
válasz HUTCHDB #19080 üzenetére
Ezt este felraktam kipróbálni de néha spontán benyomódik a kijelző mindegy hogy játszok vagy a beállításokban vagyok. (rc2 és rc3al nem csinált ilyet, visszaraktam az rc3at és most se csinálja)
Ezt csak én tapasztaltam ? Galnet félére raktam(rc3)nem clean install volt, lehet ez a gond?
meg lassabnak is tűnt valamivel mint az rc3
datadata
data
davlik
cache
sd
wipe/formázva lett -
munnergep
senior tag
válasz B.Ricsike #19052 üzenetére
Bejövő hívásnál, ha leteszem az előzőt, akkor nálam sem lehet hallani semmit. Engem elvileg hallanak, de én nem hallom a másikat.
RC3at kipróbáltam, de sokkal többet laggolt, úgyhogy vissza tettem egyelőre az RC2-t. Ezzel semmi gondom nincs, akksi kb. 90%-át hozza egy stock romnak (régebben felét se), gördülékeny, megy minden szépen.
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
kutkut
addikt
Össze-vissza állítgattam, de nem jó. Mondjuk, nálam ez az egész rom nem stimmel, valamit én rontottam el, ma nyomok egy clean installt.
Más: Heidmall-hoz van valakinek egy működő linkje? Vagy a LttlDvl féle clean install-ban lévő TwooEz-Full.tar-t Odinnal is fel lehet rakni?
Meizu MX3 32GB
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz kutkut #19088 üzenetére
egyébként a spirit rádió (galnet verzió) nálam is talál adást, de semmit nem hallok.
vagyis az adó erősségét ki is mutatja, hogy max. de szólni nem szól semmi.a Heidmall-t mindenhonnan levették, vagyis minden link 404 error.....
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
R2D20208
addikt
-
Remus389
veterán
srácok JVR+semaphore kernel(fentebb le van írva ahogy megcsináltam/összeszerencsétlenkedtem inkább)
még egy cpu master(performancere) állítva kell egy voodoo a marketből
a színt beállítjátok mint tesopapa voodooval [link]
és nagyon baba lesz a készülék
MIUI után azt hittem utálni fogom, de nagyon jó az üzemideje eddig(másfélszer talán kétszer), sokáig bírja, van rádió is, és végre nem fehér alapon szürke betűk
tehát nekem bevált(ngabi köszi )
ajánlott appok még: vplayer(szebben játssza le a videót+több formátum), Zedge(ezzel a widgettel egy nyomásra válthatsz háttérképet, sőt asszem be lehet automatikusra is állítani, szép háttérképeket lehet vele letölteni egy zserűen, sőt csengőhangokat is egyszerűen), ingyenesek
játékből Market-->top free: van ilyen nyilazós nyuszis és ilyen majmos egész jók
és ha megunod könnyen válthatsz miui-ra zip-et kell updateleni
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
tommjee
senior tag
Ha minden jól megy még a héten én is Galaxy S tulaj leszek !
-
reluxa
csendes tag
Sziasztok,
Sikerült felrakni a stock JVRt, cf rootolni, ext4-re áttolni mindent, majd végül felrakni a galaxianEE kernelt. Akkuidő királyság, sose vot` még ilyen jó . Stabilitás szintén rendben van, voodoo sound és voodoo color pengék, és a BLN is pazar!
Pár dolog még, amit ki akarok csiszolni:
- szép/funkciógazdag lockscreen, amiből közvetlen lehet kamerát indítani, esetleg akkut kijelez
- CRT off anim, eyecandy-nek
- battery icon csere, százalékosraEhhez milyen modot/temát tanácsoltok?
A /system-ben már sajna nincs sok hely, kb 400K, szóval, ha a fenti dolgok oda mennek, akkor néhány tanács jól jönne, hogy a csengőhangokon túl, mit lehet onnan még eltakarítani.
Köszi előre is.
-
user137
őstag
sziasztok!
stock JVR (+CF-Root)-tal olyan problémám akadt, hogy:
- Bluetooth hívásnál a hívás után az android.phone alkalmazás FC
- néha nem lehet elérni engem, nem csörög ki a teló, pedig én tudok hívni, és térerő is van (ez mondjuk lehet, h Telenor issue)??Az előző egy kicsit jobban aggaszt. Van valaki aki kocsiban használja a telefont BT kihanggal?
Aktív témák
Hirdetés
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- SSD kibeszélő
- EA Sports WRC '23
- Gaming notebook topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest