- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zola899
tag
Az akku nálam a tegnapi frissítés óta jobban merül, mint korábban bármikor.
Nektek?Nem tudom, hogy érdemes lenne e egy FR-t nyomni, vagy megvárjam a novemberi updatet, hátha jobb lesz?
(S23+)
Mással nincs gond szerencsére.
Fluid, szélsebes, nem laggol.
Messenger sem akad.
De az akksi, az fura...Na meg idegesít, hogy töltéstől töltésig nem látom mennyi volt a SOT, ill. a runtime.
Csak napra pontosan.
Szóval ha 2x kell esetleg töltenem/nap, összeadja az értékeket...[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23+, Samsung Galaxy Watch 3, Samsung Galaxy Buds FE
-
zola899
tag
Ezt nem tudom ki találta ki, de ebben hol a logika?79%on vagyok jelenleg, és mai akkumulátorhasználat 58%.
🤣
Ha ma sikerül teljesen lemeríteni, akkor a mai akksihasználat 137% lesz?
Vagy ha feltöltöm és tovább használom, akkor meg 150, 200?Egyem meg azt az a rafinált dél-koreai eszeteket... 🤣
Túl egyszerű lett volna azt a sémát követni, amit az összes létező eszköz évtizedek óta...
Hogy 100tól 0-ig (vagy ameddig fel nem tetted tölteni) mennyi ideig működött.
Mi és mennyit fogyasztott.Vagy ez nem is OneUI "fícsör" hanem droid14?
-
zola899
tag
A 4 nap 4 óra ezer százalék hogy nem releváns.
Lehet hogy egy 10ezer mAh-s akksi azt simán hozza, de egy 4700as nem.Persze, ha annyit használod, hogy napjában 1x kezedbe veszed és ránézel hogy hány óra, és se wifi, se mobilnet, se BT, se GPS, semmi sincs bekapcsolva, akkor lehet az több is, mint 4 nap
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz zola899 #6656 üzenetére
Nézem ezt az képernyőképet, és nem értem.
79% mellett 58% akkumulátor használat? OK, de hány éves a kapitány?
A kis "i"-re ha rányomsz, mit ír ki?... és mi ez a két grafikon?
Az elsőnél a X-tengely a hónap napjai (ez OK), de mi az Y (0% - 200?)?
Aztán alatta a másik ...
X-tengely: 0 – 12 – ?
Y-tengely: 0% - 20?Odatették magukat a fejlesztők.
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz <Adamsky> #6660 üzenetére
Az Y tengelyen mindkét grafikonnál az Akkumulátortevékenység van feltüntetve, valószínűsíthetően az akkuhasználat %-os értékben
Felső graf napok, alsó graf a kiválasztott nap "órás" lebontása
A 0-200 pedig abból adódik, hogy "okosan" összesíti a kiválasztható nap összes akkuhasználatát és ezek szerint úgy tervezték, hogy 2 teljes töltéstől többet úgysem fog senki elhasználni vagy esetleg dinamikusan ugrik majd az Y tengely skálázása adott esetben, bár akkor miért nem 100 a kezdő érték...na mindegy.
Elég nagy hülyeség, hogy a régi megoldást teljesen kukázták és nem amellé rakták be ezt a fajta megjelenítést.
read-only mode on the forum
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... összesíti a kiválasztható nap összes akkuhasználatát ... "
WHAT? Mi az, hogy kiválasztható nap?" ... 2 teljes töltéstől többet úgysem fog senki elhasználni ... "
Ja, vagy igen, vagy nem." ... alsó graf a kiválasztott nap "órás" lebontása ... "
Itt meg azt látjuk akkor, hogy adott órában a max. 20%-ból (ugye ez a max. az Y-tengelyen) mennyit használtunk el? WOW!Ezért jár az arany gereblye díj
#6665 qltsar
"Csak irigykedsz !"
Ahogy mondod! Az ilyen fícsörök tudják igazán felkelteni az emberben a birtoklási vágyat.
Ja, nem
Ahogy elnézem ez a HomeUp is kb. ahhoz kell, hogy a gyári launcher-t fel lehessen hozni egy ~5 évvel ezelőtti szintre (mármint, hogy azt tudja, amit egy random 3rd party launcher már ki tudja mióta tud).
Egyébként tényleg nem értem, hogy hogyan lehet így kiadni ROM, hogy egy ilyen alap cucc, mint egy a Good Lock nem működik.[ Szerkesztve ]
-
voncci
aktív tag
Sziasztok! Tudna valaki segíteni, hogy az új 14-es verzióban az értesítéseket lehúzva, ilyen hülye szürke lett az egész. Hol lehet, ha lehet beálltani sötétre? Témát nem szeretnék e miatt telepíteni.
-
zola899
tag
válasz Mentolka #6668 üzenetére
Május óta, mióta megvan a "kicsike", először érzem azt, mégpedig tegnap óta, hogy gyorsabban merül.
Ha a mai napomat nézem, mire és hányszor használtam a telefont, mennyi volt ebben az aktív képernyőhasználat, úgy tűnik kevesebbet bír, mint bármikor korábban.
Most vagyok 56%on.
Hasonló tartalomfogyasztással/telefonálással/zenehallgatással kb. 65-70% körül kellene lennem.Emiatt nehogy eladd
Azért nem egy dzsunka vállalatról beszélünk, és nem egyéni eset. Többektől olvasom a neten.
A kövi havi update-ben azért én bízok, hogy rájönnek mi okozza és megoldják.Samsung Galaxy S23+, Samsung Galaxy Watch 3, Samsung Galaxy Buds FE
-
PedroPascal
senior tag
válasz Juhaszatti #6675 üzenetére
Az újdonság miatt lehet többet nyomkodják.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
MrBazsi
senior tag
Srácok, a zárolt képernyőn megjenő éresítési buborékok áttetszőségét hol lehet állítani? 13 alatt közepesen volt, de most koromfekete a háttere, és sehol sem találom.
Első blikkre jó a 14, fluidabb a rendszer akku is nálam érezhetően jobb eddig, maradjon is így -
sniperboy78
csendes tag
Sziasztok
Adott 2db s23-as ugyanolyan szoftverrel, az egyikre megjött a 14-es droid a másikra pedig nem....
Pc-röl sem látja a 14-est ez mitől lehet? -
fzboxx
senior tag
Srácok!
Ez egy új verzió, amivel újra indul az akkumulátor statisztika és a használati szokások elemzése.
Várni kell 3-4 feltöltést és remélhetőleg megtanulja az akksi használatot a teló.
És valóban, ilyenkor többet nyomkodjuk az újdonságok miatt, ami többlet fogyasztás is...
Kis türelem... -
alex devil
senior tag
Az akksiadatok szerint a True phone 1 óra 7 perc "képernyő be" és a teljes használati idő 1 óra 52 perc, háttérben 44 perc.
Csendben megjegyzem, hogy kb 10 percet telefonaltam a mai nap folyamán. Fasza.
Vajon mire véljem ezeket az adatokat szerintetek?S23
-
migabi24
nagyúr
válasz sniperboy78 #6678 üzenetére
Mert nem egyszerre kapják meg a készülékek.
-
Hallosz
senior tag
Úgy, 8 telefont vettem a Telekomtól, utoljára 2022 márciusban egy iPhone 12-t. 2024 márciusában is fogok venni valamilyen telót. Adnak bizonylatot a vásárlásról, az a garancia jegy. Nem a Samsung szervízbe, hanem a Telekom üzletbe kell vinni a hibás készüléket.
A csípőből mindent is jobban tudó fórumtársak tanácsai helyett, miért nem mész be egy Telekom boltba leellenőrizni?
-
törölt tag
válasz sniperboy78 #6678 üzenetére
Mindkettő ugyanolyan régiós?
-
Estét...látszik nem lett a legtökéletesebb ez az android 14 folyton eldobálja a BT kapcsolatot az galaxy watch 4 órámmal...mielőtt jönne a főverzió váltásnál kell FR, megvolt, az órán is, és nem változott a probléma...
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
TomPack
őstag
válasz st3v3np3t3r #6688 üzenetére
Nekem nem dobálja el, viszont a frissítés óta merül az óra mint a Titanic.
S23/GW4C -
qltsar
veterán
Watch 4 44mm BT, semmi gond nincs a kapcsolattal, nem volt wipe.
-
sniperboy78
csendes tag
Megnéztem a szolgáltatói a szoftver verziója MOB osztrák A1-es.... Hogyan lehet Eux-re átállítani???
Köszi a segítséget
-
jeni
félisten
válasz sniperboy78 #6694 üzenetére
Az Odinnal felrakni,korábban linkeltem.
Felrakási infó
EUX
SM-S911B[ Szerkesztve ]
-
lala666
senior tag
Semmit nem dobál el nálam. Flottul működik minden.
Saeco xelsis suprema 8889/00, Samsung 65S95B, Iphone 15 pro max, Apple watch9, Samsung galaxy Tab S8,. DELL Latitude 5501
-
qltsar
veterán
Kijött ma a OneUi 6 frissítés HomeUphoz, tegnap meg LockStarhoz.
-
David3
őstag
A Messengeren hibáról van cikk: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest