- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulyasa
őstag
válasz MikeWazowski #6200 üzenetére
A szupergyors töltéshez megfelelő adapter és kábel is kell.
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
ADAM1337
nagyúr
Vicces a 25w-ot szuper gyors töltésnek hívni.
De én nem emlékszek erre a beállításra, se fold3-nál se az s23-mamnál, de a gyári töltővel szupergyors töltést ír. -
modd3r
őstag
Valóban volt ilyen opció is, de már nálam sem látszik a beállítások között.
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
-
őstag
válasz MikeWazowski #6205 üzenetére
A tesztben benne van, hogy gyári töltő és kábel esetén 70 perc alatt töltődik fel az S23. Ha most töltöm fel, akkor 70 perc. Tökmindegy minek írja ki a telefon. 70 perc lesz? Annyi. Nem lett se 80 se 90 perc. Ha azt fogja kiírni a telefon, hogy kétségbeejtően lassú töltés, a feltöltésig 70 perc, akkor essünk kétségbe, mert már nem szuperhipertöltéssel töltődik 70 perc alatt?
Kár ezen a dolgon rágódni. A megnevezés változitt, a töltési idő nem változott[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
-
autotaxmo
őstag
Szerintem megszunt letezni az a fogalom naluk hogy szupergyors
-
PedroPascal
senior tag
válasz MikeWazowski #6207 üzenetére
Én is nemrég vettem észre hogy eltűnt a menüben ez az opció. Valamelyik utóbbi frissítés műve lehet. De működik a dolog ettől.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
qltsar
veterán
Nem ertem ezeket a fast charge opcios kommenteket. Nalam vasarlas ota csak ketto opcio van, vagy be, vagy ki tudom kapcsolni a wired fast chargingot, vagy a wirelesst, soha nem volt mas ~ junius ota.
Visszaneztem egy 7 honapos videot, bar itt egy ultra van, de mondjuk, hogy ugyanaz a szoftver, toltes szempontjabol pedig megegyezik az S23+-szal ugyanez a ket opcio van, mint amit fentebb emlitek 0:24-nel latszik: link
Mandella effekt korvonalazodik, vagy a sima S23-ban regebben kulon lehetett kapcsolni A "normal" charging 5W / Fast charging 15W / SFC 1.0 25 W-ot? Fura lenne, ha igy lenne.
-
Russel009
csendes tag
válasz ADAM1337 #6197 üzenetére
Többségben igen (12 mp), de igazából lényegtelen, mert minden képpel ezt csinálja (netről letöltött pár kb-os képekkel is). Visszanéztem egy korábbi chat ablakot, ahol még a régi telóval készült képeket (9mp) küldtem, ott szintén akadozik, míg a régi telón megnyitva semmi probléma nem lép fel. Szóval csak vakarom a fejem egyelőre
-
MikeWazowski
veterán
Azért nem érted, mert mert nem vagy képben.... Régen volt szuper gyors töltés kapcsoló, most nincs. Mindegy, most már tudod...
modd3r - köszönöm a képet, most már talán érti miről szólt pár hsz....
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
qltsar
veterán
válasz MikeWazowski #6216 üzenetére
De mennyire regen? A video amit linkeltem 7 honapos, nekem juniustol van S23+.
8 honapja lehetett legeloszor megvenni a szeriat, tehat akkor 1 honapig bennevolt az opcio, aztan kivettek? Ha igen, miert, es hogyhogy most tunt fel?
A link egy S20-rol szol, de gondolom elkerulte a figyelmed .
[ Szerkesztve ]
-
PedroPascal
senior tag
Volt ilyen én is tudom. Fogadd el mások véleményét.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
qltsar
veterán
válasz PedroPascal #6218 üzenetére
Tenyeket jobban preferalom, de amugy meg az S21FE-mrol sem remlik, hogy lett volna ilyen. Bar ott lehet csak 1 kapcsolo volt a vezetekesre, mert ha jol remlik 5W-ot tudott wirelessen.
[ Szerkesztve ]
-
Peathee
aktív tag
Kicsit rákattantam az Aliexpress-es tokokra Kivétel a képen a Torres mert az Amazonos és sokkal drágább is mint a többi.
Most ritkítom a kollekciót, mert kb 4 van ami nagyon bejön és sokat használom.Ha kell írok akár ajánlót is, hogy melyikért érdemes pénzt adni.
-
AtHoS
nagyúr
Megérkezett a BaseUS GaN5 Pro 65W töltő és BaseUS 2m 100W CATKLF-ALG1 kábel. TAB S9-el működik a SFC 2.0 és az S23-at a Samu Trió sebességével töltötte fel.
A töltő mellé kapott 1 méteres kábellel is ugyanezt tapasztaltam.Azon viszont meglepődtem, hogy a Type-C portokat használva egy SM-T505 Galaxy Tab A7 (2020) nem volt képes gyorstöltésre kapcsolni egyik BaseUS kábellel sem.
Egy Joyroom S-2030M8 M8 Bowling Series 3A USB-C / Type-C kábelt használva a Zan5 Pro normál USB portján viszont a készülékkel elérhető gyorstöltés működött.read-only mode on the forum
-
PedroPascal
senior tag
Volt S22-ben és S23-ban is személyesen tapasztalt.
-
TomPack
őstag
Sziasztok!
Van arra mód, hogy az alvó alkalmazások is valahogy lefrissüljenek anélkül hogy 'felébresszük' őket a hibernálásból?Vannak olyan alkalmazások a telefonomon, amit ritkán használok, esetenként 2-3 havonta is.
A OneUI a nem használt alkalmazásokat altatásba teszi amivel nem is lenne problémám, ne fogyasszon feleslegesen energiát, csak amikor előveszem őket, akkor sokszor nem tudom őket azonnal használni, mert akkor akarja frissíteni az adott appot, ami számomra bosszantó.Eddig úgy hidaltam át a problémát, hogy néha kiveszem az összes alvó appot az altatásból és akkor már jelzi a frissítéseket a Play áruház meg a Galaxy Store, de ugye akkor meg adtam egy pofont az energiatakarékosságnak és a sarki jégtakaróknak!
Szóval, van valami más módja annak hogy lefrissüljenek az alvó appok?
-
Sisco2
tag
S23 vagy S23+ nektek is mókol még valamit fotózás után 50mpx módban?
Hiába kapcsoltam ki a Jelenet Optimalizálót, meg az Automatikus HDR-t, olyan mintha nem venné figyelembe ezt a beállítást. Továbbra is mikor kép készítés után bemegyek a galériába látom hogy karikázik még a képpel valamit, és pár másodperc után elmossa és túlhúzza a színeket. Szeretném ezt kikapcsolni hogy ne csináljon semmit a képpel 50mpx módban sem már kép készítés után, valakinek van valami ötlete?
Vagy ez bug, vagy még reszelik a camera softwaret vagy ez mi ez? -
Essien
aktív tag
Októberi update megjelent.
-
migabi24
nagyúr
Én úgy látom ezzel érdemes foglalkozni, pár napja tesztelem és tetszik [link] nekem a Vivid sok a Természetes meg fakó volt mindig, az Amoled Cinema szerintem az aranyközépút, szépek a színek de nem túlzóak, szóval érdemes kipróbálni.
-
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Ha a kijelzővédő fóliát akkor teszem fel, amikor a telefont kiveszem a dobozból, akkor is át kell törölni a nedves törlőkendővel vagy mehet egyből a fólia?
-
mSchumi87
senior tag
válasz timelord1987 #6235 üzenetére
Mehet egybol hisz nincs rajta se por se zsir semmi
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
alex devil
senior tag
A Baseus kábeleken az Android Auto is működik? Vennék akkor egy rövidebbet, tudtok ajánlani egy frankót?
S23
-
Sisco2
tag
válasz Palesz191 #6228 üzenetére
Én minden képen látom hogy rámokolja ezeket az undormány színeket, meg valami blurt.
Evvel nem is lenne baj ha kilehetne kapcsolni, nem is értem komolyan flagship telefon ami már 8 hónapja hogy kijött és ez nincs megoldva.
Ha egyből bemegy az ember a galériába 50 mpixeles kép készítés után látszik mutatja hogy dolgozik a képen valamit, és utána átvált az eredeti kép ilyen színes mosottabbra. -
autotaxmo
őstag
Valaki hasznal wireless donglet a kocsijaban S23-al hogy ugy hasznalja az android autot?
-
őstag
Azért csinálja ezt mert a pro módú fényképezésnél jpeg tömörítés van beállítva a fényképező alkalmazásban: Kamerabeállítások/speciális képbeállítások/pro módú képformátum Ha ezzel a beállítással a fényképezőben pro módban (nem a profi raw módban!) fotózol, akkor nem szinezi át a képet
szerk: maradhat jpeg módban, a pro móddal fényképezve akkor sem színezi a képet[ Szerkesztve ]
-
őstag
Kissé túlbonyolítottam.
Elég csak sima pro módban fényképezni, és nem szinez.
Íme két példa. Az egyik alap fényképező beállítással a másik pro módban (mindkét kép körbemetélve, csak a szines részt kiemelve). A telefont nem mozdítottam el a két kép között, csak a fortó módot állítottam át pro módra. Azt hiszem nem kell leírnom melyik a pro és melyik a sima (szinezett) kép, látszik elég jól.
[ Szerkesztve ]
-
G@ben
addikt
Kicsit belezavarodtam. Ha simán a kamerára szeretném bízni magam, hogy ő állítsa be a megfelelő fókuszt, stb, hogy csak a gombot kelljen nyomnom, de nem szeretném, ha túlszínezné és sima jpg fájlt szeretnék kapni a végén a lehető legjobb minőségben, akkor a leírt úton állítsam raw-ra és kész? Vagy az csak pro módban fotózáskor állít rajta?
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
David3
őstag
Jött valami frissítés, S916BXXS3AWIG, októberi biztonsítági javítással. Nyilván semmi change log hozzá...
-
xrvman
őstag
válasz timelord1987 #6186 üzenetére
Ügyelj arra, hogy még véletlenül se a mellette levő mikrofonba dugd a SIM tűt, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest